Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
126.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şunu kullanıyorum arkadaşlar,izlediğiniz her videoyu indirebiliyorsunuz.

Adres çubuğunun yanındaki mavi kutucuk. Freemake Video Downloader.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 13 Şubat 2011; 23:56:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

aynen şuan 10 yakın eklenti bende de mevcut tilkideki kasma hiç yok nazar degmesin forumdaki çogu reklamdan kurtuldum sırf bu yüzde tilkiyi kullanıyordum şimdi onada gerk kalmadı

Unutmadan yazayım youtubedeki videoları indire bilmek için bir eklenti verilmiş arka sayfada kurdum o eklentiyi ama bende öyle bir menü gelmedi acaba başka bir şey yapmakmı gerekiyor ?

Aynen gelmedi öyle bir buton
  • eklentiler her zaman için her tarayıcıda yavaşlatma yapar tabi ki
    ayrıca userscript ayarları falan vardı sanırım sürümünüz ne sizin? ben dev channel kullanıyorum bi sorun yok bende
  • Chrome 9 var bende en son çıkanı.
  • @getta

Cevabınız ve paylaşım adına teşekkürler.

Chrome'da Geçmiş(Ctrl+H) olayını tam manasıyla verimli kullanamıyorum.Örneğin o an kapattığım sekmeyi hemen geçmişten açmaya çalıştığımda o veriyi göstermiyor.10-15 dakika sonra bazen gösteriyor, bazen ise hiç göstermiyor.Daha kapsamlı bir son kapatılanlar uygulaması mevcut mu?
  • Hocam bir bakın en güncel sürümüne güncelleyin bende öyle bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tumxrp

@getta

Cevabınız ve paylaşım adına teşekkürler.

Chrome'da Geçmiş(Ctrl+H) olayını tam manasıyla verimli kullanamıyorum.Örneğin o an kapattığım sekmeyi hemen geçmişten açmaya çalıştığımda o veriyi göstermiyor.10-15 dakika sonra bazen gösteriyor, bazen ise hiç göstermiyor.Daha kapsamlı bir son kapatılanlar uygulaması mevcut mu?

Ana sayfada yeni kapatılan diye bi yer var ya bir çubuk ya da aşağı tarafta bi buton gibi bi şey orası işinize yarar belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Ben şunu kullanıyorum arkadaşlar,izlediğiniz her videoyu indirebiliyorsunuz.

Adres çubuğunun yanındaki mavi kutucuk. Freemake Video Downloader.

dedigin programı yükledim bilgisayra ama taryıcıya o tür bir şey gelmedi bende. Şuan için chromede tek sorunum youtube ve face vidolarını taryıcı üzerinden indirememek ek bir uygulama kullanmak istemiyorum. Şu tarayıcıya video downloader heşper gibi bir eklenti yapmak bu kadarmı zor anlamadım ki

• Varsayılan tarayıcının chrome olarak ayarlı olduğundan emin ol.
    İstersen RealPlayer SP Gold programını da kurabilirsin. Her videonun üzerinde çıkar ''Download'' diye.
    Ama dediğim gibi varsayılan tarayıcın chrome olsun.
  • foruma yeni reklam geldi şu altta pop-up çıkıyo siyah onu kaldırmak için ad-blocka ne yazıcaz ?
  • Bulamadım onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
    Varsayılan tarayıcının chrome olarak ayarlı olduğundan emin ol.
    İstersen RealPlayer SP Gold programını da kurabilirsin. Her videonun üzerinde çıkar ''Download'' diye.
    Ama dediğim gibi varsayılan tarayıcın chrome olsun.

Varsayılan tarayıcım chrome olarak ayarlı ama gozukmedi iste :(
  • hepsinin bir konuda toplanması güzel olmuş
  • Arkadaşlar, Benim ufaklık için flash oyun toparlamaya çalışıyorum da. Flash animasyonu-oyunu kaydedebilmek için bir eklenti var mı? Kendi sitesinde birşey bulamadım.

Teşekkürler
  • Güncel.

@Kemal, bende bulamadım ?
  • chrome u sadeliği için sevdim sizi tarayıcılar karman çorman olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

chrome u sadeliği için sevdim sizin tarayıcılar karman çorman olmuş

Zevk meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

chrome u sadeliği için sevdim sizin tarayıcılar karman çorman olmuş

Zevk meselesi

orası ayrı tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 18 Şubat 2011; 2:46:21 >
  • açıkçası benim tarayıcım da karman çorman değil, eklentileri kullanıyorum ki onlar da daimi olarak kullandığım eklentiler dursun bunu sonra da kullanırım dediğim eklentiler yok bir nevi işletim sistemine yüklediğim gerekli programlar gibi eklenti kullanıyorum
    tavsiye ederim.
  • tebrik ediyorum güzel konu olmus, chrome a pek ilgim yoktu firefox kullanıyordum bu konuyu gördüktenn sonra chrome a gecebilirim
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.