Şimdi Ara

Google Chrome 4.0.211.7 Beta Çıktı [Ana Konu] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
11.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 241

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Bunu dün ben de gördüm de. Çok inandırıcı gelmedi. Yılların operasının kullanım payı o kadar mıymış da chrome 2 günde geçiyor.

Opera'yı da sadece fanatikleri kullanıyor aslında. Firefox gibi reklama ihtiyacı var biraz. Aslında çok iyi bir tarayıcı ama her şey alışkanlıklara kalıyor. Opera daha hızlı olmasına, bilgisayarı daha iyi kullanmasına rağmen Firefox'tan vazgeçemiyorum. Opera da sürekli bulunuyor bilgisayarımda. Bazı işler için sadece onu kullanıyorum ama ana tarayıcı olarak kullanamıyorum maalesef.

Firefox Google'ın da desteğiyle çok iyi reklam yaptı. Bu yüzden bu kadar çok kullanılıyor bence.

Ben anlamam arkadaş. Opera her yönden firefox'tan daha iyi.

• quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Bu tarayıcı download manager'larla entegre edilebiliyor mu? Internet Download Manager mesela. Sanırım henüz olmuyor

arkadaşım ben de idman kullanıyorum download linkine sağtıkla kopyala de zaten idman hemen kapıyor linki ve ayrıca google un indirme programıda hızlı ve idman ın duraklatma verme imkanı olmadığı sitelerde buna olanakda sağlıyor

şu anda tek sorunum java oyunlar , arkadaşlar link vermiş ama indiremedim ve ufak bir sorun daha , o da tekerlek aracı yok

ve bazı videolarda periyodik takılmalar

ama beta sürümü olduğu için bence kısa zamanda çzöüm getireceklerdir, hızına hayranım

kendimce bi deneme yaptım ,

biton ıvır zıvırla dolu mynetin anasayfasını önce ff ile açtım sonra google ile açtım,

size rahatlıkla söyleyebilirimki en az 2 kat hızlı açıldı sanki 2048kbitsn kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 5 Eylül 2008; 17:39:45 >

• quote:

Ben anlamam arkadaş. Opera her yönden firefox'tan daha iyi.

Kullanılma istatistikleri de bunu gösteriyor zaten.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson

sayın pıhı teşhisinizde maalesef haklısınız
    gönül ister ki opera kullanalım ama nerdeyse benimle yaşıt bir yazılım olmasına rağmen ilk sürümden beri süregelen bugları hala düzeltemediler.
    Maalesef bu yazılıma karşı büyük bir soğukluk yaratıyor kullanıcılarda.

Ben kullandırtmayacak kadar büyük ve çözülemeyecek kadar derin bir hatası ile karşılaşmadığım için opera kullanıyorum.

mynet oyuna girerken bile 4 kere izin istiyor , hem oyunu aşmak içinde bi ton ayar lazım hızlı olsada opera !

chrome forever

hem sayfaları ayrı ayrı açsın ,ne olcakki daha iyi işte ,sayfanın biri göçünce no problem , hem 1 gb ramı olana rahatsızlık yaratmaz ki artık çoğu kişide en az 2 gb ram var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 5 Eylül 2008; 18:41:58 >

• beyler flock a da bakin bazen
    facebook,flicker ve youtube gibi sitelere girmeden media goruntuluyor
  • Chrome'la birlikte 4 tane alternatif Browser olmuş olacak.

1.Opera
    2.Firefox
    3.Chrome
    4.IE

%95 Opera,%4 Firefox,%0.9 Chrome,%0.1 IE
  • Reklam engelleyecisi ve IDM entegre gelsin Chrome'den vazgeçmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

beyler flock a da bakin bazen

neyi kasdettiğini çözemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hugareva

quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

beyler flock a da bakin bazen

neyi kasdettiğini çözemedim

www.flock.com
  • browser'dan sonra google'nin işletim sistemi işine de gireceğini düşünüyorum. daha beta olmasına rağmen gayet başarılı bir browser yapmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Reklam engelleyecisi ve IDM entegre gelsin Chrome'den vazgeçmem.

Al buda Reklemları engellemek için

http://forum.donanimhaber.com/m_26193877/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 5 Eylül 2008; 22:37:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Chrome'la birlikte 4 tane alternatif Browser olmuş olacak.

1.Opera
    2.Firefox
    3.Chrome
    4.IE

%95 Opera,%4 Firefox,%0.9 Chrome,%0.1 IE

Gözünü seveyim opera'cının.

• quote:

Orjinalden alıntı: Death Time

browser'dan sonra google'nin işletim sistemi işine de gireceğini düşünüyorum. daha beta olmasına rağmen gayet başarılı bir browser yapmışlar

girdi bile...
    ANDROID

ama düşündüğümüz anlamda masaüstü için işletim sistemi olayına hiç girmeyecek..
    çünkü gelecek mobil teknolojilerde...
  • dün denedim cok sade hiç bi özellik yok gibi. en azindan böyle sık girilen sayflar için yer imi olsaydi harika olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

dün denedim cok sade hiç bi özellik yok gibi. en azindan böyle sık girilen sayflar için yer imi olsaydi harika olurdu.

yer imleri hiç bu kadar basit ve kullanışlı olmamıştı ama sen bulamı,amışsın demek

hem üstte var hemde sağ köşede(dahada yetmezse diğer yer imleri diye bi bölüm var

üstteki tercihen istersen kaldırabilirsin sayfam geniş olsun diyosan

Google Chrome 4.0.211.7 Beta Çıktı [Ana Konu]

sık kullanılanlar gözümün önünde , hemen ulaşabiliyorum, bence en kullanışlı tarayıcı

arkadaşlar chrome un temporary klasörünü bulabilen varmı? firefox a sırf bu yüzden kıl oluyodum böyle bi klasörü yok diye , umarım chrome da vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 6 Eylül 2008; 5:32:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Reklam engelleyecisi ve IDM entegre gelsin Chrome'den vazgeçmem.

Al buda Reklemları engellemek için

http://forum.donanimhaber.com/m_26193877/tm.htm

Çok güzel oldu bu eklenti.
    Teşekkürler.

• metin yazarker altta kırmızı cizgi cıkıyor yanlış metin yazıyormuş gibi dil seceneklerinden belki ayarlanıyor ama bulamadım bilen arkadaş varmı

bu arada operaya yavaş yavaş veda edebilirm sanırım
  • chormeyi kullanıom ama youtube'de fln video izlerken çok donuo donmasa gayet iyi bir browser çokta hızlı...
  • Şimdi şirket bilgisayarına kurdum deniyorum.

Bakalım memnun kalırsam evde de kullanıcam.
  • Aynı düşündüğümüz gibi oldu arkadaşlar Chrome aynı virüs programı gibi güncelleniyor. Bunun için ;

Ayar simgesinden / Google Chrome Hakkında ya tıkladığınızda ıtımatik olarak güncel sürümü tarıyor eğer varsa (Şuan var ve 0.2.149.29 sürümü) güncellemesini soruyor, güncellemek isterseniz kısa sürede güncelleyebiliyorsunuz.

Edit; Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 6 Eylül 2008; 12:06:54 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.