Şimdi Ara

Google Chrome 4.0.211.7 Beta Çıktı [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
11.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende indirip deneyeyim inş dediğiniz gibi hızlıdır
  • benim çok hoşuma gitti hızı opera firefox ie7den daha hızlı google hakketten bu işi biliyor.Beta hali bu ise gerçek halini düşünemiyom.
  • Gayet güzel safari kadar hızlı sade ilerde herhalde dahada düzenlenir firefox'u geçmeyi başarır google
  • temayı çıkar aynı firefox fazla bir farkı yok zaten kurulum esnasında firefox ne kadar işlev varsa hepsini alıor.açıldığında ise eğer firefox kullanıcısı isen sadece yeni tema kurmuş gibi hissediceksin.hız olarak firefox ile aynı diyebilirim.hayırlı olsun millete ne dielim
  • Mükemmel olmuş. Henüz beta aşamasında ve ilk sürümü olmasına rağmen bu haliyle bile kullanılabilir durumda. Hız konusunda uçmuşlar, gerçi yakında milisaniyelerin havada uçuştuğu Java testleri forumda yer almaya başlayacaktır ama gerçekten kullandığım en hızlı tarayıcı diyebilirim.
  • hız konusunda operanın yanına bile yaklaşamaz
  • hız olarak tatminkar firefoxtakı gıbı çökmedi denemek için 30 sayfa actım ama bır sorun olmadı geliştikçe yavaşlamaz umarım
  • helal olsun google'a...
    aradığım sadelik, aradığım hız :)
  • Demek google burayada el attı Deneyelim abakalım nasılmış.
  • Google Chrome hızlı geldi.Google Şu İşletim sisteminide yapsa çok güzel olacak.
  • Çok beğendim çok hızlı ya. ama birden fazla sekme açınca çok fazla cpu yiyor
  • Google bu işe girmekle geç kaldı biraz.Firefox Opera Explorer savaşı sürerken google nasıl yer kapacak kendine çok hızlı bir şekilde geliştirip ve diğerlerinden olmayan yeni özellikler ekleyerek ancak yer bulabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckm

Google bu işe girmekle geç kaldı biraz.Firefox Opera Explorer savaşı sürerken google nasıl yer kapacak kendine çok hızlı bir şekilde geliştirip ve diğerlerinden olmayan yeni özellikler ekleyerek ancak yer bulabilir.

sen kafanı yorma.. şimdiden en koyu operacılar, firefox cular bile yükledi ve kullanıyor.. bu daha beta sürümü.. finalide sen düşün.. işin içinde google varsa zorluk yoktur..(reklam kokan hareketler gibi geldi bana..)
  • varsayılan tarayıcı yapamadım bir türlü.Seçeneklerden basıyom basıyom ,kapatıyom açıyom olmuyo.????Yardım edebilecek???
  • Ben de 10 dk önce indirmiştim. Göz atmadım. Sadece arama motoru sanmıştım.
    Meğer tarayıcıymış. Şimdi Chrome'dan yazıyorum.
    Çok sade bir tasarımı var. Hayırlısı bakalım.
  • Google'ın işletim sisteminin ilk adımları...

Google gerçekten inanılmaz hamleler yapıyor. Bu browser da bunun son ürünü.

Hemen göze çarpan özellikleri:

Pencere kenarları yok: Daha fazla alan fakat benim çok kullandığım sayfa yüklenme durumunu gösteren kısımda haliyle yok. (Bu arada bu kenarların genel adı chrome olup google ın burdan esinlenip beta adını verdiğini düşünüyorum...)

Javascript sanal makinasının son versiyonunu en hızlı bir biçimde kullanıyor: Bu konuda firefox 3 ve safari 4(beta) 'dan tam iki kat hızlı.

Bana göre en önemli özellik: Her tab için ayrı process açıyor böylece bir tab'daki sayfa herhangi bir şekilde çöker ise (flashtan dolayı, javascriptten dolayı vs) sadece o tab çöküyor diğer tablarınız sağlam kalıyor.

Daha çok yeni olduğu için birçok eksiği ve sorunu var fakat bence şu hali ile bile kullanılabilecek bir tarayıcı olmuş ve gerçekten hızlı.

İleride bu tip tarayıcılar sayesinde desktop'ta yaptığımız her şeyi belki de burada internet üzerinde yapacağımızdan olsa gerek google buna iyi hazırlanmış...

(son söz olarak'ta firefox'la ilişkileri çok yüksek mertebelerde olan google sanki firefox a kazık attı gibi geldi ilk gördüğümde:) )

http://www.google.com/googlebooks/chrome

Buradan chrome hakkındaki herşeyi anlatan karikatüre bakabilirsiniz, gerçekten çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waxxi -- 3 Eylül 2008; 0:13:54 >

• güzel hoşuma gitti ama kaldırdım kaldırırken eminmisiniz diye sordu parantez içinde bunu biz mi söyledik yazıyordu anlamadım bi net sayfası açtı ama gitti prog
  • Beta olmasina ragmen cok cok iyi. Firefox gibi ozellestirilebilir olursa (ki bu da firefox'un cokusu olur) cok daha iyi olacak.
  • Ben de yükledim. Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Bunu kullanacağım bir süre. FireFox 3 çok hantaldı, Chrome gayet hızlıymış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

Beta olmasina ragmen cok cok iyi. Firefox gibi ozellestirilebilir olursa (ki bu da firefox'un cokusu olur) cok daha iyi olacak.

Özelleştirmeninde ötesinde firefox'un aksine* lisansı BSD olduğundan, kodu alıp geliştirip, değiştirip, bambaşka bir adla bile sunabilirsiniz.(hatta satabilirsiniz) Yani anlatmak istediğim chrome'u temel alan yüzlerce browser görmemiz yakındır. (veya hiç görmeyedebiliriz bu hali iyi diye düşünülürse)

Baya hoş özellikleri var (karikatürü okuyun neler olduğuna bakmak için) ve 0.2 versiyonu böyle ise 1.0 da nasıl olur düşünemiyorum bile...

(Zaten bence google'ın amacı piyasayı domine edecek bir browser değil, yapacağı uygulamaları adam gibi çalıştıracak browser kavramını sunmak)

*Mozilla firefox'un lisansı MPL, GPL, LGPL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waxxi -- 3 Eylül 2008; 0:25:58 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.