|
Bildirim

|
Kurtarın bizi microsoftun tekelinden
|
|
tekel kırılmalı ancak durum, bunu bir başka tekel yapamaz görünüyor. google kurtarıcı değil. içine gömebildikleri kadar uygulama gömmezlerse şaşırtıcı olur.
geçmişte android içine gömülü uygulamaların eMMC depolamalı telefonları nasıl da yavaşlatıp kitleyi ayfona yönlendiren algıyı oluşturduğu unutuluyor. şimdi UFS, nvme var da arkaplan şüphe çekmiyor. iphone 6s öncesi de eMMC bellekli olduğundan yavaş ve takılmalar olmasına karşın, sonradan görme high-end takıntılı kitlenin android'den kurtuluş çabası olarak, '2000-3000 dolarlık olmazsa kötüdür' kafasıyla günümüz obsesif takıntısına dönüşerek şekillendi. zombiye panzehir fayda etmiyor çünkü kronikleşme bu. |
|
bir bu eksikti Aluminium
|
|
windowsa değil de mac os a rakip olabilir. bu kadar yaygınken windowsa rakip olmak çok zor.
|
|
Google bir zamanlar fuchsia os diye bir işletim sistemi geliyor de il işti o ne oldu acaba
|
|
fuchsia nerede kaldı, 9 yıldır takip ediyorum, google yapacağın işi....
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Mi mi mi mizah show < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 25 Kasım 2025; 15:0:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
O iş fuchsia hocam. |
|
|
|
|
Qualcomm işbirliği varsa ARM mimarisine göre geliştiriliyor demektir. x86 Intel tarafından terk edilmediği sürece hiçbir işletim sistemi Windows'un yerini tutamaz. |
|