|
Android 17 tabanlı Nothing OS 5.0 alacak telefonlar açıklandı
1 Mobil
-
-
3 yıl güncelleme vermeleri çok az 5 yıl olmalı ayrıca daha küçük telefonlarda çıkartmaları gerekiyor bütün telefonları 6.8 inç neredeyse
_____________________________ -
Bunlar da ilk çıktığında tek seri ne güzel az ve öz ilerlerken; ardı ardına a serisi cihaz çıkararak iyice tekrara düştüler. Pro'su Lite'ı Plus'ı derken rebrandten öteye gidemediler. Mantalite değişikliği yapmaları şart, aksi halde yok olacaklar.
-
Bunun bir sebebi var aslında. Büyük firmalar kadar hacimli alt parça ürettiremedikleri için üreticilere biraz daha bul uygula mantığıyla orta ölçekli parça ürettirebiliyorlar. Haliyle süreklilik olamadığından yeni yeni modellere evriliyor cihazlar. İleride olur ya büyürse firma o zaman daha az model görürüz büyük ihtimalle. Bazen sent bile önemli olabiliyor ölçekli üretimde.
-
Arayüz güzel ama :)... Öyle diğer küresel markalar gibi Bloatware dayayıp cihazı erkenden yavaşlatmıyorlar. PWM'si nispeten yüksek Visionox marka panel kullanıyorlar. Dediğin gibi az - öz model politikası ile ilerlenmeli, ülkemizde de yerel fiyatlandırma ile epey şansı var bence :).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surface Area -- 24 Mart 2026; 22:46:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ama şöyle güzel bir politika kararı almışlar; amiral gemisi modelleri 2 yılda bir güncelleyeceklermiş. Yani Phone (3)'ün devam modeli 2027'de gelecek. Bence güzel karar :).
Visionox çok başarılı , cam gibi görüntü renk fışkırıyor oledlerinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İŞ ADAMI -
Dışarıdan bir tüketici olarak bakınca üreticilerin ne yapmaması gerektiğini biliyoruz fakat bu sadece bir yorum ve aslında şirketin bu süreci nasıl yönettiğine dair bilgimiz yok, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi satış sürekliliği firmayı zorluyor süreci belirliyor olabilir, bence işin kodlama en zor kısmı her ne kadar google al da ye dercesine android sürümlerini hazırlıyor olsa da kapsamı itibariyle bu işin yükünü kaldıramıyacakları için update zaafiyeti aslında sektörel bir politika olabilir.
Yine de 2022 üretimli cihazın 5. senesini görmemesi hiç hoş değil, zaten bilinirliği az hitap kitlesi farklılık arayan niş kitle, şu haberi bir şekilde okuyan benim gibi tüketiciler eleştirse de xiaomi-samsung dışına çıkamaz durduk yere markadan soğutmuş oluyorlar.
-
Vallahi de öyle hocam, Visionox bu konuda çok iyi. Hem PWM'si yüksek olduğundan daha az göz toruyor hem de görüntü kalitesi çok iyi.
Visionox'u şu an daimi olarak Nothing ve Honor kullanıyor.
Örneğin canlı olarak Samsung Tab S11 ile Honor Magicpad 2'nin ekranını kıyaslayın, aradaki fark uçurum, Honor çok daha iyi. Samsung'un o 480Hz PWM'si uzun süreli kullanımda gözü epey yoruyor :/.
hocam selamlar ikinizede katiliyorum çok kişiye dedim honor 90 dan s24U ya geçtim s24u ekrani bu kadar keyif vermiyor ikisindede 4k hdr dolby vision dizi flim izliyorum honorun ekrani daha iyi hissettiriyor ve evet pwm karartma samsungun pek iyi değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt