Şimdi Ara

GOOGLE GEMİNİ PRO 5 TB DEPOLAMA 18 AY💥 110 TL 💥 YETİŞEN ALIR (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
557
Cevap
59
Favori
49.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
24 oy
Giriş
    kodlama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By The Elder Gods -- 19 Temmuz 2026; 20:1:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim hangi aboneliği satın almamdan öte üslubunuza dikkat etmenizi rica ediyorum . Emir kipi ile

insanlara yazıyor olabilirsiniz ama emir kipi ile bana akıl verecek kişi siz hiç bir zaman olamazsanız.

Ben bu zamana kadar zaten orijinal abonelik kullanıyordum . Burada bir konu ve link paylaşılıyorsunuz teşekkür ederim öncelikle , sayenizde satın aldık faydalandık . Satın alım yaptıktan sonra da üyelik planı değişikliği ile ilgili genel bir soru sordum , cevabını biliyorsanız paylaşım yapıp fayda sağlayabilirdiniz.

Zaten verilen 164 TL 'nin hesabı ya da konusu değil bu mevzu. Sorun şu , sistem şu anda plan değişikliği yaptırmıyor plan değişikliği talebinde

https://www.jio.com/apps/myjio/

yönlendirip websitede kalıyorsunuz.

eski aboneliği dönmek istesem dönüş yaptırmıyor kala kaldık .

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Konu sahibine teşekkürler, uzun zamandan beri sıcak fırsatlarda böyle konu açılmamıştı. İhtiyacım yoktu ama yine de aldım.

Öncelikle 'Ne kadar ekmek, o kadar köfte' cümlesi bir emir kipi değil, ticaretin ve bu tarz promosyonların doğasını özetleyen çok bilindik bir deyimdir. Yazdığım mesajda tamamen beklenti yönetimiyle alakalı bir durum tespitidir; lütfen alakasız anlamlar çıkarıp konuyu kişiselleştirmeyelim.

​Gelelim teknik sorunuza;
    Sistem şu anda size plan değişikliği (Örn: 20 TB Ultra) yaptırmıyor, çünkü Google hesabınıza Jio (yurtdışı operatör) üzerinden 18 aylık peşin ve özel bir 'Promosyon Kodu' tanımlattınız. Google, faturayı sizden çekmediği ve hesap operatör promosyonuna bağlandığı için, bu 18 aylık süre zarfında kendi arayüzü üzerinden üst paketlere veya farklı faturalandırma döngülerine geçiş yapmanıza doğal olarak izin vermez. Sizi Jio'ya yönlendirmesinin sebebi de faturanın asıl sahibinin orası olmasıdır.

​Yani ortada endişelenecek bir 'sorun' yok, sistemin teknik işleyişi tam olarak budur. 164 TL gibi sembolik bir rakama 18 aylık 5 TB / Gemini Pro hizmeti alırken, sistemin orijinal ve tam fiyatlı aboneliklerdeki o esnekliği (istediğin an 20 TB'a geçme vs.) sunmamasını kabullenmek gerekir. 'Orijinal abonelik' vurgumun sebebi tam olarak buydu Lütfen konuyu daha fazla ikili tartışmaya veya alınganlığa döküp fırsattan yararlanmak isteyen diğer arkadaşların bilgi akışını saptırmayalım.

• Ben de şu an aktif AI Pro üyeliği var, üstüne ekleme yapmaz herhalde?

benim vurgulamak istediğim cümlenizin sonunda ''o zaman orijinal abonelik alacaksın'' ifadesiydi.

Mevzumuz alınganlık ya da tartışma değil tabii ki burada foruma fayda sağlamak .

bilgi için teşekkür ederim

'' 18 aylık süre zarfında kendi arayüzü üzerinden üst paketlere veya farklı faturalandırma döngülerine geçiş yapmanıza doğal olarak izin vermez

''

​Google One AI Premium paketlerinde aile paylaşımı iki farklı şekilde işliyor:

​Depolama Tarafı: Satın aldığınız 5 TB'lık devasa alanı aile grubunuza eklediğiniz kişilerle sorunsuzca bölüşebilirsiniz. Herkesin yedeklemesi bağımsız çalışır.

​Yapay Zeka Tarafı: Gemini Gelişmiş/Pro özellikleri tamamen bireyseldir. Aile grubundaki diğer 5 kişiye bu özellik GEÇMEZ. Sadece ana plan yöneticisi Pro sürümden faydalanabilir.
    ​Ortak hesap açmayı düşünenler planlamasını bu kurala göre yapsın.

Eğer amacınız sadece depolamaysa ortaklık mantıklı; ancak partneriniz yapay zeka kullanacaksa sistemi kendi hesabı üzerinden aktif etmesi gerekir. Herkese iyi forumlar!

yapıyor fakat bugünden itibaren 18 ay olarak ekleme yapılıyor. mevcut sürenizin üstüne +18 ay olarak düşünmeyin.

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    Özelden yazdım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: varvara61

Gemini gelişmiş pro özelliğiyle ücretsiz özelliğinin ne farkı var

Beleş olanda sohbeti kısa keserken ötekiyle uzunca konuşursun. Dosya yükleme vs daha fazla. Ancak gel gelelim son zamanlarda yalan söylüyor çokça. Plus abonesiydim. Ancak sırf bunun için iptal etmiştim. Bu teklifi görünce ise alayım dedim. Bedavadan biraz pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 19 Temmuz 2026; 21:50:30 >
    Buradaki olay Gemini değil 5 TB depolama veriyor insanlar Onun için alıyor Yarın hak olarak yapay zekası var Onun için insanlara cazip geliyor

Sohbetin kısa kesme ile alakası yok ücretsiz versiyonunu da uzun sohbet yapıyor o alt kısımda yuvarlağa bastığın zaman Daha uzun daha kısa kişisel seçenekler var uzana basarsan daha fazla yazıyor normalde de uzun konuşuyor

Orijinalden alıntı: Kenobi_2

GOOGLE GEMİNİ PRO 5 TB DEPOLAMA 18 AY💥 110 TL 💥 YETİŞEN ALIR

Sizin linke tıkladığımda bu şekilde çıkıyor tam anlayamadım. Şurada etkinlestirilebilir Hollanda

Bağlandığınız cihazda vpn var mı aktif ise ondan hollanda diye gösterebilir.

INTEL i7 4790K--- MSI Z97 GAMING 7 --- Asus GTX670 DirectCU II 4 GB --- GSKILL (2X4) 8GB RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 ---SAMSUNG 850 PRO 256 GB SSD --- 1 TB SAMSUNG SPINPOINT F1 3 TB SEAGATE 7200.11 ---THERMALTAKE TOUGHPOWER XT 875W --- LOGITECH G900 --- RAZER MANTIS SPEED---LOGITECH F710---LG 27GL850 --- LG 32LH7000 LCD
  • ogunduz06 kullanıcısına yanıt

Üniversite için ücretsiz 1 yıllık olandan yapmıştım hocam. Onun üstüne ekliyor dimi? 8 ekimde sona erecekmiş benimki.

Sonradan değiştiyse bilmem. 6 ay falandır plusdaydım. Eskiden yeni sohbete zorluyordu.  

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.