Şimdi Ara

google adsense'den para kazananlar? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
7
Favori
55.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adsense kazancımızı PAYPAL hesabımıza gönderemiyor muyuz?
  • adsense kazancı eft ile banka hesabına geliyor yada çek ile alıyorsun..

Bu arada çok kasmayın arkadaşlar :) artık adsense reklamverenler için tık fiyatlarını 0.01 e kadar düşürdü :( bu yzden tr tık fiyatları da bi hayli aşağıya çekildi.

Yani siteniz kaliteli ve orjinalse 100 tekillede 3-5 dolar kazanırsınız...Ama herşeyi süper olursa :)

ama 1k hit ile rahat 1-2 dolar alırsınız :) bende öle alıorum gül gibi geçinip gidiyoruz
  • adsense reklamı olanlar eklesin ademcalik@msn.com
  • siteye google reklamlarini alalli 2 gun oldu ama tanidiklar sayesinde simdiden 5 dolarin ustunde kazancim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechnoMANYAK -- 8 Temmuz 2007; 20:04:55 >
  • ayda 5000 Dolar Kazanan Arkadaşlarım Var googleden herkese Kazanamaz Teknikleri kazandıran kelimeler vs vs bir sürü incelikleri var ve emin olun şu an iyi kazananlar hep eskiler yeni siteler pek bişey kazanıyor artık tabi içerik kendine özgü hit sağlam siteler hariç
  • Arkadaslar sayfa eCPM niz ne kadar yuksek olursa o kadar cok para kazanirsiniz onu yuksek tutmak icinde goruntuleme sayinizin az tiklama sayinizin fazla olmasi lazim ama cokta fazla olursa google amca supeleniyor ve koyuyor ;)
  • 0.01'mi veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

0.01'mi veriyor

kim demiş onu?
    reklamdan reklama değişir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: baruty09

Arkadaşlar ben bu işten birsey anlamadım bu neye gore odeme yapıyor
    sayfa gosterımı 13700 tık 191 kazanç 18,25 dolar

google adsense'den para kazananlar?

kardeşim sen fazla gösterimden kaybediyorsun. bak o resimdeki gösterim 13bin küsür yerine 6-7bin olsaydı 18 değil 28 bile kazanabilirdin.

bi de bu kazanma olayında anlık gösterimler ve anlık tıklamalar çok etkiliyor. yani örneğin 24 saat içinde sitenizdeki google reklamları 100 kez gösterilmiş olsun. 20 tıklamanız olsun. bu 20 tıklama 24 saate ne kadar dağılırsa o kadar kötü ama bu 20 tıklama ne kadar art arda olursa o kadar iyi.

mesela 24 saat içindeki 1 saatlik dilimde 20 tıklama yapılması ile 10 saatlik dilimde 20 tıklama yapılması arasında çok fark var.

Bazı bilmişler şimdi atlayıp nerden biliyorsun diyebilirler ama İstatistikleri 1 senedir inceliyorum ve bazı günler anlık inceleme yapıyorum. fark bariz bi şekilde ortada... ister inanın ister inanmayın ;)

• günlük 5-6 tıklama nerdeyse hepsi yurt dışı ve 2 ay yaptım 180 YTL aldım..

Bilginize,
  • Cappystarjoe verdiğin bilgi için tesekkurler
    Arkadaşlar hazıran ayında verdıgı gunluk 20-30 dolar verdıgı tıklama sayısına gore bu ay aynı sayfa gosterımı aynı tıklamaya 5-7 dolar arası verıyor bu neden kaynaklanabılıyor olabılır....
  • diablo sitenin icerigi nedir :/
  • böyle bi hesapla para kazanmanız için çok iyi hit i olan bi sitenizin olması gerkir...böyle bi sitede adult site olabilir yada forum sitesi ancak o şekilde olduğu zaman bu hesapla iyi para kazanabilirsin.....
  • arakdaşlar googlein ne tür sitelere reklam verdiğini anlıyamıoyurum orda bir çok acıklama var ama saçma şimdi sunu sormak istiyorum bu sorulama sitesi yaptım piyasada dolu war tek sayfasi war index like tıklıyınca sskin sorgulama sayfasi açılıyor bunun gibi 100 srogulamayı lin halinde sundum güzelce tasarlayıp google bole bir siteye reklam verirmi mesala ? veriyorsa çok saçma heryer google reklamı artk nette
  • Yabancı bi site ile anlaşmıştım, kendi reklamlarımı onların sitesinde gösterip o şekilde kazanc sağlıyordum zamanında, günlük yaklaşık olarak 300 tık için 20 $ civarında bi ödeme geliyordu. Bu hergün için geçerli.
    Şöyle bir şey var, Adsenseden kazanacağınız para tamamen reklam bütcesi için ayrılmış olan para ile eşdeğerdir, Türkçe reklamlardan para kazanmak çok çok zor.
    Adsense kayıt yaparken site dilini ingilizce olarak seçin ve muhakkak 1 adetde ingilizce olarak sayfa düzenleyin, aradaki farkı çok net şekilde görüceksiniz
  • arkadaşlar wordpressten blogla site tasarlayip normal domain üstünde misalwww.burcuhayda.com gibi adres üstünden yayin yapanlar adense reklami alabilirlermi ?
  • selam arkadaşlar
    adsensede başarı kazanmak istermisiniz yazıyı okuyun ve siteyi takip edin...

adsensede başarı kazanmak
    Adsense, google arama motorunun site sahipleri için geliştirmiş olduğu ÖZEL YAYINCI OLMA ağıdır.
    Tıklama Başı şeklinde adlandırılan sistemle çalışır.
    ADSENSE de BAŞARI KAZANMAK için izlenmesi gereken detaylar oldukça basit ve anlaşılır temeller üzerine dayanmaktadır.
    Blog, Forum, Site sahibi olmak, Başlangıç için yeterli sayılabilir.
    ADSENSE REKLAM YAYINCILARI;
    Hazırladıkları blog, site ve forumları yeterlilik seviyesine getirdikten sonra, “ YAYINCI OLABİLMEK İÇİN ” başvuruda bulunurlar.
    Başvurunun ONAY ALMASI BELİRLİ ESASLARA dayanmaktadır. İyi hazırlanmış bir alt yapı ile 10 GÜN İÇİNDE %100 yayıncı olabilirsiniz !
    AYRINTILAR LİNKTE...http://tinyurl.com/79tgdmu

• Arkadaşlar google adsense ile nasıl para kazanılır veya kazanç nasıl maximize edilir öğrenmek istiyorsanız size aşağıdaki yazı dizisini öneririm.

Yazı dizisi için tıkla >> Google adsense para kazanma
  • Şirketimizde çalışacak arkadaşlar aranıyor. Kısa bir zaman ayırarak internet tabanlı sistemde çalışıp internette günde 2 saat veya daha fazla zaman geçirerek ortalama 1000-3000 TL Kazanç sahibi olabilirler. Her ayın 15. de banka hesabınıza paranız yatırılıyor. Ürün satmak filan yok. Görevinizi seçin hemen çalışmaya başlayın. Detaylı bilgi için canlı toplantı odamıza bağlanın!
    http://tinyurl.com/mtinternetgelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adsense türkiyedeki en iyi sponsor olarak görüyorum. Gerçekten tıklama başı çok iyi paralar ödüyor .Denenmesini tavisye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.