Şimdi Ara

google adsense'den para kazananlar? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
7
Favori
55.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Aktifnet50

Kimseyi keklediğim yok.Ne photoshoptur ne fake Kimseyide inandırma niyetim yok.

Ne kadar kazanç o kadar gideri vardır insanın unutmayın bunu

resmi iyiden iyiye inceledim,hatlar belli,ps ile yapılmış,ya sen bizi kandırıyorsun,ya da google seni

• quote:

Orjinalden alıntı: hyprosoft

quote:

Kimseyi keklediğim yok.Ne photoshoptur ne fake Kimseyide inandırma niyetim yok.

Ne kadar kazanç o kadar gideri vardır insanın unutmayın bunu

resmi iyiden iyiye inceledim,hatlar belli,ps ile yapılmış,ya sen bizi kandırıyorsun,ya da google seni

ps ile mi yapılmış Valla dostum inanmak veya inanmamak senin elinde, ben kazandığımı bilirim.

• quote:

/>

Bazı çelişkiler var...

Yukarda Eylül ayı yazıyor, ve sen bunu 27 Şubatta yayınlamışsın.

1- Neden Şubat ayı değil?
    2- Madem o kadar birikmiş neden parayı çekmiyorsun?
    3- İçerik için Adsense'ye 13.574 tıklama olmasına karşılık, Arama için adsense'de 1 tane sorgu olmuş.
    Yani 13.574'e 1 sorgu ve hiç tıklama yok.

Bizde yedik....

• Şubatın ödemerini koysaydım inamazdınız.Ödeme aldığım bir ayı koydım
  • AktifNet50 arkadaşım,yıllardır tanıyorum ve hiçbir yalanını dolanını görmedim böyle konularda,az para kırmadığını biliyorum bu kadar kazandığı hakkında yorum yapmıycam ama aylık 4-5 haneli dolarları götürüyordu.
    İşini bilip kafasını kullanan bu parayı çoh kolay kazanır ne var ki yani bunda...
    Benim 1 normal bir sitemden günlük 60$-70$ kazancım oluyor.Gerisini siz düşünün 40K-50K hitli MP3 siteleri ne kadar kazanıyor bi hesaplayın.
  • quote:

Şubatın ödemerini koysaydım inamazdınız.Ödeme aldığım bir ayı koydım

aldın mı ödemeyi yüzde 99 atıldı o hesap
  • Kazança bakarsan Eylül ayı.Ödeme alındı ve hesap halen kullanılıyor.
  • quote:

Kazança bakarsan Eylül ayı.Ödeme alındı ve hesap halen kullanılıyor.

nasıl ya

ya abicim günde 1000$ kazanılırmı ya
    Allah daha çok versin ama birazda bize versin
    nasıl yapıyorsun bu kadar parayı?
    (aklını kullan falan filan deme sakın.. hikaye istemiyorum)

• sallıyor be siz de inanıyorsunuz. 90k'lık gösterime sahip bir hesabın hiç mi kanalı olmaz? :)
  • 2 tık 1,10$ daha ne olsun yolu buldum eşle dostla idare ediyoruz
    sayfa gösterimi 16- tıklama 2 kaçzanç 1,10$ dı:D
  • quote:

Kazança bakarsan Eylül ayı.Ödeme alındı ve hesap halen kullanılıyor.

madem duruyor burdaki hesap neden değişik
    http://forum.donanimhaber.com/m_12741273/mpage_1/key_//tm.htm#13065759
    hile yapanlar asla ödeme bekletmez
    o hesabın pini yoktu kesin o yüzden bekliyordu
    inandırmak isteyen ödeme geçmişi sayfasını koyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 25 Nisan 2007; 17:38:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kaplan.h

2 tık 1,10$ daha ne olsun yolu buldum eşle dostla idare ediyoruz
    sayfa gösterimi 16- tıklama 2 kaçzanç 1,10$ dı:D

NASILMIŞ YOLU BANADA BİR SÖYLERMİSİN KARDEŞ
  • imzamı bi gez dolaş :) hayrını görürüsen günlük 2 tık isterim ama.Dünkü kazancı özetliyeyim
    20tık-4,14$
    buyrun resim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan.h -- 26 Nisan 2007; 16:37:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplan.h

imzamı bi gez dolaş :) hayrını görürüsen günlük 2 tık isterim ama.Dünkü kazancı özetliyeyim
    20tık-4,14$
    buyrun resim:D

nasıl oldu bu bende günde 200-250 tık alıyor anca bu kadar oluyor ???????
  • İçerik Sayfası hazırladığı İçin Gelirleri Yüksek.Genel Reklamlar Çıkmıyor.Yerel Reklamlar Yani İçeriğe Göre Reklam Çıkıyor.Özeti Bu.
  • Arkadaşlar ben bu işten birsey anlamadım bu neye gore odeme yapıyor
    sayfa gosterımı 13700 tık 191 kazanç 18,25 dolar

google adsense'den para kazananlar?
  • dün 1 tık vardı niyeyse 0.22$
  • ben 1 tıka en az 0,40 $ alıyorum
  • imzamdaki sitemden iyi kazanıyorum bir de blog var ücretsiz ingilizce üçbeş ıvır zıvır attım onla da iyi gelir oluyor. ama en çok sanırım imzamdaki siteden kayıt olan adsenseciler den verilen komisyonlar gelirse işte o zaman çok iyi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fixxed

Bence bu adsense filan hepsi hikaye google büyük bir rekla ağı kuruyorki böyle küçük ufak tefek veya orta halli siteler üzerinden para kazanıyor kim var ki çıkıp diyecek ben haftada sitemin sayesinde googleden 100 mlyon alıyorum veya 50 milyon alıyorum varmı? Sanmam çünkü google reklamı alırken zaten kazanıyor bu sadece türkiyeden aldığı reklamları demiyorum adamlar her dilde reklamı alıyorlar aynı şekilde tıklama başına para veriyorlar lütfen kendimizi kandırmayalım kim kalkacak sitemizden veya sitelerinizden tıklayıp yabancı bir siteye girecek. Ha çok ünlü bir siteniz olur öyle bir yere koyarsınız ki google adsense yi adam yanlışlıkla tıklar :) belki oradan para kazanırsınız. Bence Biz Kendi Aramızda Reklam Ağı Oluşturalım...
    Sagılarımla

ben hyip ile ilgili bir site yaptım googleden günde 70 kişi geliyor hem de blogcudan yaptım ve ortalama 20 dolar oluyor günlük adam gibi site yaparsan kazanırsın.ama bir site ya da forum açıyoruz mahalle bakkalı gibi ne bulursak ordan burdan kopyala yapıştır yapıyoruz son ra da para kazanacağız diye bekliyoruz. tek bir olay üstüne yoğunlaşan sitesine özgün yazılar yazan içeriği az ama sürekli güncelleyen bir siteniz varsa kazanırsınız.tek şartı var dürüst olmak 1500 kişi girer 100 tıklamaya alırsın 5 dolar 15 kişi girer 5 tıklamaya alırsın 15 dolar ok mi çakmışsındır olayı inşallah.

şu da varki hile asla yapılmaması gerekir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.