Şimdi Ara

google adsense'den para kazananlar? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
7
Favori
55.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neler olduğunu biliyorum, ama adı çıkan almanlar amerikalılar değil, türkler, çinliler vs..

hile ve dolandırıcılıkla hiçbir yere gelemessiniz, elbet acısı çıkar, benden söylemesi...
  • Saol söylediğin iyi oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: iPodMania

neler olduğunu biliyorum, ama adı çıkan almanlar amerikalılar değil, türkler, çinliler vs..

hile ve dolandırıcılıkla hiçbir yere gelemessiniz, elbet acısı çıkar, benden söylemesi...

Baba Allah razı ola senin ne demek istediğini anlıyorum ama sahtekar kelime si gayet ağır kaçıyor scripler sahtekarlığa mı işaret tartışılır ben sitesini yaptığım müşterilerimin sitelerine googlenin bana verdiği reklamları koyuyom ve bu benim en doğal hakkım (site sahiplerinin izni olaraktan) bunda ne sahtekarlık var bilmiyorum buna google bir şey demiyor ayrıca çeşitli scripler kullanarak bu adsense olayını ve google arama motorlarında ön sıralara çıkma olayını maillerle bile işe koyabiliyorsun ve google beni yakaladı bende adwords olayının baya bi para tuttuğunu bunun içinde o zamanlar param olmadığını böyle bi şey yaptığımı söyledim adamlar bana grup verdiler yaw bırak ban olayını falan hiçbir olay bırakmadılar ve dürüstlüğüme teşekkür ettiler ve bende devamını getirdim ...

Tabii o zamanlar para sıkıntım vardı yaw

• Türkiyede aylık 2000 dolardan fazla para kazananlar hile yapmıyorum derse yalan söylemiş olur.
    Dikkat edin arkadaşlar..Leet arkadaşımızın söyledikleri doğru olabilir ama ne kadar duğru bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aktifnet50

Türkiyede aylık 2000 dolardan fazla para kazananlar hile yapmıyorum derse yalan söylemiş olur.
    Dikkat edin arkadaşlar..Leet arkadaşımızın söyledikleri doğru olabilir ama ne kadar duğru bilmiyorum.

Baba neye dikkat edek yaw Sanki birileri birilerini yo etmeye çalışıyorda sende bizlere dikkat edin diyorsun yaw Dikkat edekte Türkçe sitelerde ki Adsense reklamlarına tıklamayalımmı yani dikkatten kasdın bumu senin . İşte böyle düşünüyorsunuz sonra milette hileye başvuruyor. 2000 dolar ne demek yani adam belki ingilizce site açmıştır ve cidden hiti yüksektir nasıl olucak o zaman o adam Türkiyeden sayılmayacakmı yani Yoksa bu adamın orjini mi farklı bildiğin bir şey varsa açıkça söylede bilelim arkadaşım. Üstü kapalı konuşmana gerek yok burada hemimiz biz bizeyiz değilmi

• quote:

Orjinalden alıntı: ByKemal58

quote:

Türkiyede aylık 2000 dolardan fazla para kazananlar hile yapmıyorum derse yalan söylemiş olur.

Baba neye dikkat edek yaw Sanki birileri birilerini yo etmeye çalışıyorda sende bizlere dikkat edin diyorsun yaw Dikkat edekte Türkçe sitelerde ki Adsense reklamlarına tıklamayalımmı yani dikkatten kasdın bumu senin . İşte böyle düşünüyorsunuz sonra milette hileye başvuruyor. 2000 dolar ne demek yani adam belki ingilizce site açmıştır ve cidden hiti yüksektir nasıl olucak o zaman o adam Türkiyeden sayılmayacakmı yani Yoksa bu adamın orjini mi farklı bildiğin bir şey varsa açıkça söylede bilelim arkadaşım. Üstü kapalı konuşmana gerek yok burada hemimiz biz bizeyiz değilmi

bykemal senin sitene tıkladım sana küçük bir sorum olacak senin gibi bir tane basit site yapabilmem için ne yapmam gerekiyor (illede popüler uzantılı site olacak ama com,org,vs gibi ) sen mesela kaç paraya nasıl yaptın bu siteyi, 2. soruma gelince bu site uzantısına nereye ve ne kadar para veriliyor site uzantısının geçerlilik zamanı ne kadar (1 yıl felanmı?)

bende adsenseden para kazanmak istiyorumda o yüzden soruyorum yanlış anlama oke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilinçli -- 21 Ocak 2007; 18:04:22 >

• ciddi.com un sahibinin siteye yaptığı düzenlemeye bakabilrisiniz. sebebini hiç söylemiyorum

linkler nasıl ama :

http://www.supermp3.org/forumdisplay.php?ref=http://www.1stForCarRental.com/&s=b529b7a9f236222ff8817f6a71506998&f=291
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilinçli

quote:

Orjinalden alıntı: ByKemal58

quote:

bykemal senin sitene tıkladım sana küçük bir sorum olacak senin gibi bir tane basit site yapabilmem için ne yapmam gerekiyor (illede popüler uzantılı site olacak ama com,org,vs gibi ) sen mesela kaç paraya nasıl yaptın bu siteyi, 2. soruma gelince bu site uzantısına nereye ve ne kadar para veriliyor site uzantısının geçerlilik zamanı ne kadar (1 yıl felanmı?)

bende adsenseden para kazanmak istiyorumda o yüzden soruyorum yanlış anlama oke

Baba öncelikle ben siteye yapım aşamasında yazmışım dikkat edersen portal olarak hazırlıyom

Sende adasense ve diğerleri için bir site istiyorsan baana pm atıver kardeş sana inanamayacağın fiyatlar vereyim

• quote:

alın size adsense zengini

google adsense'den para kazananlar?

hangi sitenin sahibi bu herif
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyprosoft

quote:

alın size adsense zengini

google adsense'den para kazananlar?

hangi sitenin sahibi bu herif

bende çok merak ettim bu sitenin sahibini ne kadar para kazanmış ben okuyamadım pekte gören varmı tam olarak miktarı

• 132.994.97 $ sanırım :S
  • quote:

132.994.97 $ sanırım :S

iyi paraymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilinçli

quote:

132.994.97 $ sanırım :S

iyi paraymış

İyi parada ne kelime bu adam hertarafı silip süpürmüş birde ne kadar sürede aldı bunu o önemli değilmi Bence fazla bir zaman sürmemiştir...

• iyi para
  • Ben susar SS konuşur

hayırlı işler
  • @Aktifnet50
    güzel para kardeş , bol kazançlar
  • quote:

Ben susar SS konuşur

/>

hayırlı işler

Yaw günde 1.000$ kazandığını idda ediyorsunda,
    imzanda ise; Php/Asp/Html Site Yazılır.. yazıyor.
    Günde 1.000$ kazanan biri olarak senin web tasarımı ile uğraşmana gerek yokki, şuan Havaii adalarında olman lazım..

Bizi keklemiyorsan tabiki..

• FOTOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSHOOOOOOOOOOOPPPPPPP
  • Kimseyi keklediğim yok.Ne photoshoptur ne fake Kimseyide inandırma niyetim yok.

Ne kadar kazanç o kadar gideri vardır insanın unutmayın bunu
  • Ya bende hiç kazanamıyorum 2 güm oldu 2,45 dolar birikti..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.