Bildirim
google adsense'den para kazananlar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ya aslında baktığınızda çok güzel bir uygulama ama herkes o reklamlara ne derece meilli olur _____________________________ -
ya onun hiç reklamını görmedim bi örenk site var mı bakabileceğim?? _____________________________ -
www.denizemlak.tr.cx _____________________________ -
para kazanan yok sanırım
_____________________________ -
vardır yawn birazdan çıkar bak sen
quote:
Orjinalden alıntı: Ferre
para kazanan yok sanırım
elbet vardır ya _____________________________ -
reklamlar banner seklinde değil mi şimdi yani _____________________________ -
www.merlininkazani.com da var mesela bu reklamlardan iyi para kazandığı belli
quote:
Orjinalden alıntı: antonio206
reklamlar banner seklinde değil mi şimdi yani
Arkadaşım reklamlar hem düz link şeklinde hem de resim olarak var.Sitesine koyan istediğine göre, sayfasının tasarımına göre seçip koyabiliyor. -
sanmıyorum nerden alıyolar parayı _____________________________
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! -
bende yeni kayıt yaptırdım 1 hafta oldu. tıklayınca hesabına yazıyor. yanlız pek anlaşılır değil 10 tıklamaya 2 dolar verirken bazen 10 tıklamaya 1 dolar veriyor. karışık bir durum var. reklam verenlerle ve sitenin durumuna göre değişiyorsanırım. yinede karışık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturk42 -- 4 Mart 2005, 19:36:05 > -
Bence bu adsense filan hepsi hikaye google büyük bir rekla ağı kuruyorki böyle küçük ufak tefek veya orta halli siteler üzerinden para kazanıyor kim var ki çıkıp diyecek ben haftada sitemin sayesinde googleden 100 mlyon alıyorum veya 50 milyon alıyorum varmı? Sanmam çünkü google reklamı alırken zaten kazanıyor bu sadece türkiyeden aldığı reklamları demiyorum adamlar her dilde reklamı alıyorlar aynı şekilde tıklama başına para veriyorlar lütfen kendimizi kandırmayalım kim kalkacak sitemizden veya sitelerinizden tıklayıp yabancı bir siteye girecek. Ha çok ünlü bir siteniz olur öyle bir yere koyarsınız ki google adsense yi adam yanlışlıkla tıklar :) belki oradan para kazanırsınız. Bence Biz Kendi Aramızda Reklam Ağı Oluşturalım...
Sagılarımla_____________________________ -
kardeş hem reklam ağı diyorsun hemde google para vermez diyorsun. -
Bizim Abi 1 Ayda Google Adensende 280$ Kazandı....... _____________________________ -
Reklamlarınızı yayınlayabileceğiniz bedava bir ağ varmı türkçe ? Google para vermez de demiyorum, PARA Kazanamazsınız demek istiyorum. googlenin adsense klavuzunu okuyan varmı bilmiyorum ama bazen reklam verenlerde sitelerine reklam koyduruyor buda anlaşma gereği yani demek istediğim bizim kendi aramızda bir reklam ağı oluşturalım google kazanacağına bizler kazanalım. Neden Google bizim sırtımızdan para kazansın ki sen sitene koyacaksın reklamı adam tıklayacak reklam veren google ye para verecek ee size 5- 10 milyon verilecek . Biraz düşünün lütfen.
Saygılarımla_____________________________ -
BU REKLAMLARDAN PARAMIZI TAHSİL EDERKEN Bİ BANKA HESABIMIZIN OLMASI MI GEREKİO?
SİTE YAPMAK VE BAŞVURMAK DIŞINDA NELERİMİZİN OLMASI LAZIM?_____________________________ -
google çek gönderiyor. Bu çeki burdaki bankalara bozduruyorsun. (komisyonla) _____________________________ -
hiç çek bozdurmamıştım
inş. nasip olur
quote:
Orjinalden alıntı: www
google çek gönderiyor. Bu çeki burdaki bankalara bozduruyorsun. (komisyonla)
http://www.ventusvigor.com/ pcnet derdisi editörünün web sitesi
3 ay sonunda google america dan 101 dolarlık bi çek almış site son 3 ayda günlük 6-8 dolar kazanıyormuş
pcnet şubat sayısı (dergide ilgili ssler de war)_____________________________
We are all just prisoners here, of our own device.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı