Şimdi Ara

Google Açamayan Ttnet İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    16mbit ttnet adsl internetim ile ilgili aylardır devam eden ciddi bir hız problemim var.Adil kullanım kotasını aşmadan önce gerekse sonrasında internetim gün içinde sıklıkla hiçbir şekilde kullanamayacağım hızlara düşüyor.Örnek vermek gerekirse google da bir arama yaptığımda sonuçların çıkması için 10-15 saniye beklemem gerekiyor veya bilgisayarımdan internete bağlı olmadığım uyarısını alıyorum.5-10 dakikalık kısa aralıklarla ise hız tamamen normale dönüyor.
    Müşteri hizmetlerine durumu bildirdiğimde ise her zamanki gibi modemi açıp kapamamı,hızımı kontrol ettiklerini ve bir problem olmadığını söylüyorlar.
    Şuana kadar farklı modemler kullanmayı,kablo ile bağlanmayı,farklı cihazlardan bağlanmayı,internet trafiğinin yoğun olmadığı gece saatlerinde bağlanmayı denedim ve sonuç aynı.Altyapısal bir problem olduğunu düşünüyorum.
    Bu sorunu nasıl çözebilir,Ttnet in gerekli destekte bulunmasını nasıl sağlayabilirim?Bana vaad edilen hizmeti hiçbir şekilde alamıyorum.Yardımlar için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modem değerleri ne alemde peki ? modeme gelen hızı snr margin değerlerini falan görebilir miyiz ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.