gecenin bu saatinde bu konuyu araken senin mesajını görmem tesadüf olamaz :D ben yeni notabilty kullanıyorum sanırım yok gibi. biraz düzeltiyor muntazam değil. belki de ben bulamadım ama yatakta isaretlediklerim düzgün olmadı simetri hastalığı oluştu rahatsız ediyor :D |
GoodNotes vs Notability (4. sayfa)

-
-
Sanırım buldum. Notabiltyde basılı tutup highline yaparsan dümdüz ilerliyor çubuk :D
-
-
Notability de ekran donmaları vs oluyor mu sizde de air 3 tabletim var -
elinize ve vaktinize sağlık, çok güzel bir anlatım yapmışsınız, çok faydalı oldu.
-
-
İkisi arasında kalıp epey bir araştırma yapmıştım. Ses kaydı olmazsa olmazınız değilse Goodnotes diyorum ben de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İade etme gibi bi şansımız varmı ya lfşekfkefnjw -
Ya ben cok arada kaldim good notesda highlighter arkaya geçiriyo en sevdiğim özelliği bu. Notabilityde de ses kaydı özelliği var. Bu iki app özellikleri birleştirip good notability yapsa da alsam😂😂 -
Daha önce not boyutlarını sormuştum, goodnotes'ta not boyutları daha fazla. Hafızadan yana hiç sıkıntı çekmek istemediğimden Notability aldım memnunum.
-
Onenote kullanıyorum ben
Artıları:
+ Onedrive ile entegre
+ dosyalama şekli bence güzel
+ sonsuz ekran diye çevirebileceğim bi özelliği var yani sayfanın sonu yok sonsuza kadar sağa ve aşağıya doğru sen yazdıkça genişliyor ve test soru vs çözüyorsan baya işlevsel bir şey
+ ücretsiz
Eksileri:
- uygulama bi tık hatalı. Mesela durduk yere bir anda 10gb yer kaplıyor sistemde.
- yazı yazarken hissiyat olarak tatmin etmeyebilir.
Başka eksisi ne var bilemiyorum ücretsiz olduğu için bence bi indir dene. Onedrive ile entegre çalıştığından teoride sınırsız dosyalama yapabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: yasamagayretindeyim
Ya ben cok arada kaldim good notesda highlighter arkaya geçiriyo en sevdiğim özelliği bu. Notabilityde de ses kaydı özelliği var. Bu iki app özellikleri birleştirip good notability yapsa da alsam😂😂Birkaç ay önce gelen güncellemeyle Notability de highlighterı arkaya geçiriyor.
Notability de yeni sayfayi yatay açmak ve yatay kullanmak istiyorum.Nasil yapabilirim?
Ayrıca slaytları arasına yeni sayfa actigimda slaytlardan daha büyük A4 şeklinde açıyor o nasıl ayarlanabikir
Şu para verdiğimiz uygulamalarda akla gelen çok basit özelliklerin olmaması beni sinirlendiriyor.
Merhaba kalem kullanıyorsanız kaçıncı nesili kullanıyorsunuz -
2.Nesil kullanıyorum.
-
Ben de almayı düşünüyorum cihazı yerinden mi almıştınız -
Kalemi de iPad'i de Apple sitesinden aldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unstoppable.. -- 18 Mart 2021; 7:47:32 > -
goodnotestaki dosyalarımın boyutları çok büyük. icloud da çok yer kaplıyor sizde de öyle m acaba? bi çaresi var mıdır bunun?
-
Selamlar. Bu uygulamalarda tuttuğunuz notlar kaç gb yer kaplıyor? Şu kadar dönemlik ders notum şu kadar gb, genelde çok/az not tutarım gibi çok temel bir cevap işimi görür. 32gb ve 128 gb arasındayım, o yüzden soruyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X