Şimdi Ara

Gönüllü staj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. sınıfım mühendislik alanında birşeyler öğrenebileceğim bir yerde staj yapma niyetim var ama nasıl olur bilmiyorum firmalar kabul ediyor mu bu şekilde bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz tanıdık olursa ederler herhalde ben küçük bir yerde yapmıştım şimdi mail atıcam başka yerlere para istemiyom falan de

• Mail yoluyla veya arayarak sorabilirsin. Gönüllü olarak 1 ay staj yapmak istiyorum alıyor musunuz vs. de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle staj yapın ayrıca uzun dönem olması sizin yararınıza olur

• Üniversitede ilk senemde sınıf tekrarı yapmama rağmen 2. sınıf yazında staj ve part time çalışma fırsatı yakalamıştım. Benim izlediğim yöntem şu şekildeydi: toplulukların gerçekleştirdiği eğitimler var. Üninin whatsapp gruplarında, kulüplerde ya da katıldığın derneklerde karşına mutlaka çıkacaktır. Başvurduğum bir eğitimin mülakatları sınav dönemime denk gelmişti. Mülakatlara katılamayacağımı ik ekibine ilettim ve ileriki bir tarihte randevu ayarlayacaklarını söylediler. Sınavlardan sonra mail kutuma bir kaç ileti düştü. Bir baktım eğitim başlangıç tarihinden ve eğitimin yapılacağı lokasyondan bahsediliyor. İk ekibiyle tekrar iletişim kurarak mülakata henüz katılmadığımı ancak bu maillleri aldığımı söyledim. Mailleri aldıysanız eğitime katılabilirsiniz yanıtını aldım ve ilk gün heyecandan yanlış otobüse binip geç kalmama rağmen eğitime katıldım. Tek negatif tarafı eğitimin hafta içi olmasıydı. Teorik dersleri ekerek bu eğitime katıldım ve katılımcılar arasından sivrilerek eğitmenden staj yakaladım. Yazın stajımı tamamladıktan sonra da staj bitiminde part time çalışmak istediğimi ilettim. Kabul ettiler. Yalnızca yemek ve yol masrafımı karşılamışlardı ama zaten isim yapmış bir burger şirketinin yan kuruluşuydu ve öğle aralarında yarı fiyatına efsane burgerlar gömmüştük. Daha da önemlisi bana kattıkları tecrübe oldu. Bir projede baştan sona çalışma fırsatı yakaladım. Çok daha farklı tecrübeler de kazandım ama hikayeyi çok fazla uzatmak istemiyorum :) Umarım sana da ilham kaynağı olur ve istediğin stajı bulma imkanı yakalarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adliyede Staj Yapacağım
    10 yıl önce açıldı
    Staj seferberliği programı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.