Şimdi Ara

Gönül, adam olmazsın farkında mısınn??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AŞK Aşk Aşk - Çağlayan Topaloğlu - 2013 Ecce Müzik iTunes: https://itunes.apple.com/tr/album/ask/id528871185 Bırak yarım kalsın Geceler yansın Gönül adam olmazsın farkındamısın Aradığımı buldum sonunda Vur patlasın çal oynasın Vur patlasın çal oynasın Ay bu ne endam Döndü devran Karardı dünyam oldu zindan Bırak yaksın ateşi dünyada var mı eşi Gönül en sonunda atmışken düşeşi aşk aşk aşk şimdi gel bana aç aç aç bu gönül aç sana aşk aşk aşk oooooo Bırak yarım kalsın Geceler yansın Gönül adam olmazsın farkındamısın Aradığımı buldum sonunda Vur patlasın,çal oynasın çal oynasın çal oynasın Vur patlasın Ay bu ne endam Döndü devran Karardı dünyam oldu zindan Ay bu ne endam Döndü devran Karardı dünyam oldu zindan Bırak yaksın ateşi dünyada var mı eşi Gönül en sonunda atmışken düşeşi aşk aşk aşk şimdi gel bana aç aç aç bu gönül aç sana aşk aşk aşk oooooo Bırak yarım kalsın Geceler yansın Gönül adam olmazsın farkındamısın Aradığımı buldum sonunda Vur patlasın,çal oynasın Bırak yarım kalsın Geceler yansın Gönül adam olmazsın farkındamısın Aradığımı buldum sonunda Vur patlasın,çal oynasın Bir sans ne olur ac kollarini Bir sans ne olur kapatma kollarini Hasret bu gonul yakti tabulari Bir evet desen yikarim daglari Bırak yarım kalsın Geceler yansın Gönül adam olmazsın farkındamısın Aradığımı buldum sonunda Vur patlasın,çal oynasın Bırak yarım kalsın Geceler yansın Gönül adam olmazsın farkındamısın Aradığımı buldum sonunda Vur patlasın,çal oynasın Söz: Burak Demir Müzik : Çağlayan Topaloğlu
    https://www.youtube.com/watch?si=JGmu6prOlC1X5n7n&v=OGuQo-xvuQ0&feature=youtu.be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyi Babanın Kötü Oğlu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.