< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniakcoder -- 19 Kasım 2020; 20:44:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Gönder uygulamasinda 160/40 indirim
-
-
Çeki ikinci alışverişinde kullandiriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ilk alişverişte yapsa tutardı böyle tutmaz
_____________________________ -
Bugün İstanbul'da caddede pankartlarını gördüm geçerlidir yine. Yalnız baktım da adamlar 2017'de şöyle bir habere konu olmuş ve 3 senede bir yol alamamışlar demek ki yeni duyuyoruz. https://webrazzi.com/2017/08/14/bimin-eski-genel-mudurunden-ses-getirecek-girisim-gonder/
hepsiburada'nın çakmasını yapmış adamlar enteresan. ürün detay sayfası, üst menü falan birebir aynısı.
3 sene önce dediği gibi kurulsaydi, iyi ekmek kazanırdı. şimdi çok zor, getir, istegelsin, banabi, marketyo, a101, migros, bimarket ...quote:
Orijinalden alıntı: feedyourhead.Bugün İstanbul'da caddede pankartlarını gördüm geçerlidir yine. Yalnız baktım da adamlar 2017'de şöyle bir habere konu olmuş ve 3 senede bir yol alamamışlar demek ki yeni duyuyoruz. https://webrazzi.com/2017/08/14/bimin-eski-genel-mudurunden-ses-getirecek-girisim-gonder/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tutulması çok zor bence de , anca 100 tl alt limitsiz verirse bizim forumca adı sanı duyulur
Valla bu arayüzle çok zor. İndirim vereceğine bence sitelerine bir arayüz yaptırsınlar. Güven vermiyor site.
_____________________________ R5 1600AF - Gigabyte A320M-H - Corsair 16GB DDR4 3000mhz - Thermaltake LitePower 650W - 2TB WD Green HDD - 240GB Crucial SSD - Phanteks P300 -
şu an direkt 160/40 indirim veriyormuş.
www.gonder.com.tr
Gönder | Yeni Nesil Markethttps://www.gonder.com.tr/kampanya-detay/ilk-alisverisine-40tl-hediye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ARİF BALCI - ANKARA -
yetti
uygulamasını bekliyom
Getir büyük 80/40 100/40 hatta 120/40 yaparken bunun tercih edilmesi çok zor.
Indirim mindirim dusmuyor!
Kazandığınız 40,00 TL'lik indirim, teslimat anında ödemenizden düşecektir.
- İlk Market Alışverişine Anında 40 TL İndirim (25.12.2020 - 31.12.2021)
Once siteyi yapsinlar sonra gelsinler, bu ne be ?
https://www.sikayetvar.com/gonder
Az sayida musteriyle bu kadar sikayet!
teslimat anında nedir be ?
Bunlar kendilerini ne saniyor ? Getir, Marketyo (Her hafta 25 tl zaten indiriyor) varken, bu sacmalikla bir yere mi geleceklerini saniyorlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 28 Aralık 2020; 11:49:21 >_____________________________ A true friend never gets in your way unless you happen to be going down. -Arnold Glasow.
I was always willing to be reasonable until I had to be unreasonable. Sometimes reasonable men must do unreasonable things. - Marvin Heemeyer
Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable. 1962, John F. Kennedy
Those who are late will be punished by life itself. Mikhail Gorbachev -
Ankara Sincan a hizmet varsa sipariş deneyebilirim aslında.
Oran 160/40 iyi sayılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sipariş vermiştim teslim edildi 172 tl.. indirim henüz yok. Bekliyorum provizyonda gözüküyor şuan.
Provizyon dan dönem içine yansıyınca indirim gelir büyük ihtimalquote:
Orijinalden alıntı: pingu81
Sipariş vermiştim teslim edildi 172 tl.. indirim henüz yok. Bekliyorum provizyonda gözüküyor şuan. -
Harcamam 40 TL indirimli şekilde Kredi kartı harcamalara yansıdı. Sıkıntı yok
Tam bi fiyasko 1 kere bile aldigim urunu gondermediler.1 tane siparisim de 1 haftadan uzun suredir bekliyor.3 defa musteri hizmetlisini aramama rahmen -
Daha önce merak edip bir bakmıştım. Oldukça acemi bir organizasyona benziyor. Özellikle uygulama doğru düzgün çalışmıyor. Sayfalar arası geçişte hep siyah ekran çıkıyor.
İşkence çekmek isteyen, sabrını sınamak isteyen denesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ AMD Athlon64 s754 2800+ / Asus K8N NForce3 250 / 256MB Sapphire X800 GTO / TwinMOS 2x512MB DDR 400 / Samsung 75GB SATA / Hyundai 17 Q770 Flat / Foxconn TLA 397 Kasa / Creative SB 240 1+1 -
Benim siparişim Yunus marketten geldi sadece 1 ürün stokta yokmuş aradılar o zaman farklı marka olsun dedim.. başka sıkıntı olmadı. Seçtiğim saat diliminde de motokurye ile gelmişti. İndirimde dediğim gibi 1 gün sonra yansıdı. Yine böyle bir kampanya olursa ben değerlendiririm.
Aynı kartı farklı hesaplar açıp kullanınca yine 40 TL indirim veriyor mu acaba? Yoksa farklı üyelik de olsa 1 karta 1 indirim miquote:
Orijinalden alıntı: pingu81
Benim siparişim Yunus marketten geldi sadece 1 ürün stokta yokmuş aradılar o zaman farklı marka olsun dedim.. başka sıkıntı olmadı. Seçtiğim saat diliminde de motokurye ile gelmişti. İndirimde dediğim gibi 1 gün sonra yansıdı. Yine böyle bir kampanya olursa ben değerlendiririm.
Benzer içerikler
- tutaste parfüm kodları
- alpet mazot yorum
- trendyol yayında kod fırsatı nedir
- albaraka tod kampanyası
- gnç sinema bileti nasıl kullanılır
- letgo komisyon alıyor mu
- amazon indirim kodu
- amazon indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
iOS
Android