Şimdi Ara

Gomis'i Galatasaray'a kaptırdık Tebrikler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demba Ba'yı alamayacağımıza göre gelebilecek adam Gomis'ti onuda Galatasaray alacak gibi duruyor tebrikler yönetim.

• Ohoo her fiyatını sorduğumuz oyuncuyu kaptırdık dersek işimiz var yani. Mutlaka iyi bir transfer yapılacaktır.
  • İnşallah Gerçektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

İnşallah Gerçektir.

Pektemek-Ömer-Cenk var dimi ne gerek var Forvet'e
  • Fikret Orman Istifa mi yazmanız gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazik yahu off

• Gomis bjk ile anlaştı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Gomis bjk ile anlaştı..

Beşiktaş gomis'in istediği 4 milyon euro imza parasından dolayı vazgeçti bizimkiler,şu an gündemde demba ba var.
  • Demba Ba daha iyi Gomis'ten ve şuanda tüm şartlar onun için zorlanıyor.Eneramo ile başlarsak sezona haklısında bekle bi transfer yapılsın Ba alınırsa yine kaptırdık mı diyeceksin ?
  • Gomis falan gelmesin bize, önce eldeki gereksiz adamlary çykarsynlar.Gidip milyon euro lary i? yapmayacak adamlara vermeye gerek yok
  • GS'nin forvete ihtiyacı yok ki.
  • Bu ligde emsalleri 2.5 milyon alan Gomise 4 milyon imza parasi 3.5 milyon yillik ucret vermedi diye yonetimmi elestirilir? Senede 3.5 milyon Demba Ba parasidir ,Gomis degil.Ayrica hic kimseyi alamayip sezona Cenk ile baslasalar bile bu Gomisi bu sartlarda almamalarini hata yapmaz , duzgun bir b plani olmamasi hatadir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joehart

Bu ligde emsalleri 2.5 milyon alan Gomise 4 milyon imza parasi 3.5 milyon yillik ucret vermedi diye yonetimmi elestirilir? Senede 3.5 milyon Demba Ba parasidir ,Gomis degil.Ayrica hic kimseyi alamayip sezona Cenk ile baslasalar bile bu Gomisi bu sartlarda almamalarini hata yapmaz , duzgun bir b plani olmamasi hatadir.

katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

GS'nin forvete ihtiyacı yok ki.

Hayır var. Şu an en çok ihtiyacı olan bölge forvet. Drogba gitti onun yerini yabancı biriyle doldurmalıyız çünkü Burak ve ya Umutla olacak gibi değil.
  • yaw bitmemiş işler için konu açmasak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Orange

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

GS'nin forvete ihtiyacı yok ki.

Hayır var. Şu an en çok ihtiyacı olan bölge forvet. Drogba gitti onun yerini yabancı biriyle doldurmalıyız çünkü Burak ve ya Umutla olacak gibi değil.

Burak yabancı kontenjanın olduğu yerde İbrahimovic'tir.
  • alıştık artık. hoşçakal gomis merhaba yeni enaramolar,escudeler
  • Gomis'in gelmesini istemem açıkçası beğendiğim bir oyuncu değil. Ha yönetim daha iyisini alabilir mi? Tabii ki Hayır. Zaten Gomis falan da gelmez, yabancı forvet olarak Eneramo geri döner.
  • Gomis'i İbrahimovic sananlar var herhalde. Ben bu adamın 50 den fazla maçını izledim şahsen kendisi Türkiye'ye gelirse 2.Guiza olur...
  • ts istiyor diye vazgeçmiş bizimkiler iyide yapmış
    gs nin yabancı forvet alması demek burak ın kanat oynaması ama bunun daha beterini yapacaklar
    mevlüt ü kanat forvete koyuptek forvet burak, bu çöplerin yedeğide umut
    allah sonumuzu hayır etsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.