Şimdi Ara

Gom Player Video Arkası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • video izliyorum alt yazıyı video nun altındaki siyah boşluğa kaydırınca alt yazı geliyor fakat gitmiyor orda hep kalıyor üst üste biniyor ekranıda ctrl + num 8 seklinde oynatıp tekrar ctrl + num 2 seklinde geri getirince bu sefer video nun o karesi altta kalıyor aynı şey sağ sol içinde geçerli fakat ust siyah boşlukta herhangi bir sorun yok zoom yaptığımda da video normal oynuyor zoomu geri alınca oralar çizgi çizgi oluyor ne yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi_1991 -- 21 Ekim 2011; 3:36:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kedi_1991

video izliyorum alt yazıyı video nun altındaki siyah boşluğa kaydırınca alt yazı geliyor fakat gitmiyor orda hep kalıyor üst üste biniyor ekranıda ctrl + num 8 seklinde oynatıp tekrar ctrl + num 2 seklinde geri getirince bu sefer video nun o karesi altta kalıyor aynı şey sağ sol içinde geçerli fakat ust siyah boşlukta herhangi bir sorun yok zoom yaptığımda da video normal oynuyor zoomu geri alınca oralar çizgi çizgi oluyor ne yapabilirim.

Ekran kartını güncelle o-0
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashr00t

saka mı:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi_1991

quote:

Orijinalden alıntı: cashr00t

saka mı:D

hayır değil. ayrıca frameworkunuda güncelle. daha sorna programı kaldır ve yeniden kur
  • bu tip basit şeyleri zaten düzenli olarak yaparım olay sadece programın alt yazı ayarlarında çözümü buldum teşekkürler "display on overlay surface" ile alakalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC media player Ses sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Stremio Media Player sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.