Şimdi Ara

Gom player neden mkv de zorlanıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gom player neden mkv de zorlanıyor? Her yeni sürümünde bunu düzeltmişlerdir diyorum ama düzelmedi gitti.

Mkvleri takıla taklı oynatıyor. Aynı dosyalar KM ile sorunsuz oynatılıyor..

Gom neden mkv lere odaklanmadı..

• Kurarken normal mod mu yoksa high quality mod mu yaptın bununla alakası olabilir
  • ben gom kullanıyorum herhangi bir takılma yok
  • Gomda kesin problem var, çünkü aynı mkv ler km ile çok rahat çalışıyor, gom ise zorlanıyor, sadece biraz ileri alsam birkaç sn sonra kendine geliyor gom.. Özellikle çeviri programı ile(super (c)) yaptığım videoları gom takıla takıla oynatıyor berbat şekilde.. Ama yine km sorunsuz oynatıyor.. Km nasıl bu kadar rahat oynatıyor..
  • Bence KM mkv konusunda GOM dan daha iyi iş çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Bence KM mkv konusunda GOM dan daha iyi iş çıkarıyor.

Aynen katılıyorum. İleri geri sararken de KM oldukça hızlı.
  • Ses ve video ne ile kodlanmış? Video HD (720p vs.) ve h264 ile kodlanmış ise GOM kastırabilir. Ayrıca HD içerik oynatılmasında donanım gücü de etkilidir. Eğer sistemi yeterince güçlü değilse bu tür sorunlarla karşılaşabilrsin. Kaliteden ödün vererek hızlandırmayı deneyebilirsin ama kesin çözüm olmayabilir her zaman. VLC vb. bir iki tane daha player'ı dene istersen, ondan sonra tekrar bakarız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC player altyazı ileri almak?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KM playerda DXVA (Microsoft’s DirectX Video Acceleration - yeni nesil kartların hepsinde mevcut) etkinleştirildiği zaman hem işlemcinin yükünü azaltıyor hemde HD videoların performansını arttırıyor.
    DXVA etkin olmadan önce 8000 Kbitlik videoda %70-75 lerde işlemci kullanımı DXVA etkinleştirince 40-50 arasında değişim gösterdi. KM bu konuda gerçekten çok iyi. En son sürümünde tamamiyle
    mkv ve x264'e odaklanmışlar. Bence çok başarılı.
  • Evet mkv dosyalarını oynatırken KMplayer'in bariz bir üstünlüğü var. Gom yavaş kalıyor. ileri geri alırken daha yavaş tepki veriyor.

Ve bilmiyorum denediniz mi, yarım kalmış video dosyalarını veya indirme aşamasındaki tamamlanmamış video dosyalarını açarken gom player aşırı zorlanıyor ama kmplayer bana mısın demiyor. Kmplayer'ın gücü + gom player'ın arabirimi ve altyazıları gösterme kabiliyeti tek yerde birleşse en kral video açma programı olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.