Şimdi Ara

Gölge evren

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • gördüğümüz rüyalar bilinçaltındaki bilginin hologramıdır. Peki burada gördüğümüz evren başka bir şeyin hologramı yada yada gölgesi olabilir mi ? Kısaca bahsettim...

https://youtu.be/D8JDb_Uvy0s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dada12 D kullanıcısına yanıt
    Biraz daha detaylandırır mısın kardeşim sanırım holografik evrenden söz ediyon ; )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 20 Şubat 2018; 1:20:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

Biraz daha detaylandırır mısın kardeşim sanırım holografik evrenden söz ediyon ; )

Dolaylı olarak holografik evrenden söz ettim. Doğrudan anlatmış olsaydım eğlenceli olmazdı. Bende rüyalar aracılığıyla anlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 20 Şubat 2018; 18:22:12 >

Orijinalden alıntı: dada12

quote:

Dolaylı olarak holografik evrenden söz ettim. Doğrudan anlatmış olsaydım eğlenceli olmazdı. Bende rüyalar aracılığıyla anlattım

Rüyalara inanmam ama bu evren sandıgımız kadar gercek olmayabilir gercekten zaman her şeyi gösterecektir yaşayıp görecez hep birlikte : )

Not: bu tür şeyleri fazla takma kafana derim hayattan zevk almaya bak seni ne mutlu ediyorsa onu yap. Sonuçta kaderi ve mutluluğu kendimiz yaratıyoruz öyle değil mi ; )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 20 Şubat 2018; 18:36:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dada12

quote:

Rüyalara inanmam ama bu evren sandıgımız kadar gercek olmayabilir gercekten zaman her şeyi gösterecektir yaşayıp görecez hep birlikte : )

Not: bu tür şeyleri fazla takma kafana derim hayattan zevk almaya bak seni ne mutlu ediyorsa onu yap. Sonuçta kaderi ve mutluluğu kendimiz yaratıyoruz öyle değil mi ; )

Herkes kendi dünyasında yaşıyor. Hiçbirimiz evreni nesnel olarak algılamıyoruz. Bu arada bu tarz konular benim yaşamamı kolaylaştırıyor. Bir kaç yan etkisi de var tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.