Şimdi Ara

Golf Bluemotion hakkindaki dusunceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hepinize merhaba. Uzun bir suredir araba konusunda arastirma yapiyorum. Dizel, az yakan, kaliteli bir araba ihtiyacim beni volkswagen golf bluemotion a yoneltti. Arabayi cogunlukla cevreyolunda kullanicam ve gunde en az 55 km yakicam. Golf Bluemotion hakkindaki goruslerinizi ve eger varsa ayni ayarda dizel araba tavsiyelerinizi bekliyorum.

• en büyük 2 eksisi dsg ve sunroof olmaması

onun dışında ön, yan ve bagaj üstü spoiler tasarımı, muhtemelen fabrika çıkışı yay olması nedeniyle yere daha yakın oluşu, 15'' jantlar ve start-stop sistemi onu diğerlerinden ayırıyor

yakıt tüketimi konusunda fazla birşey söylemeye gerek yok inanaılmaz tasarruflu ve performans olarak da diğer 105 ps'lere göre küçük jantın avantajını kullanıyor

yere daha yakın olması bazı tümseklerde sorun çıkarsa da yol tutuşa katkısı inanılmaz

58 bin lira verilir mi bende şu an karar aşamasındayım ama benim için 1 litre daha fazla yakması önemli değil illa dsg ve sunroof olsun istiyorum

ama bunlarda aracı 2. elde satarken sana asla geri dönmeyecek 10bin liraya mal oluyor

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

en büyük 2 eksisi dsg ve sunroof olmaması

onun dışında ön, yan ve bagaj üstü spoiler tasarımı, muhtemelen fabrika çıkışı yay olması nedeniyle yere daha yakın oluşu, 15'' jantlar ve start-stop sistemi onu diğerlerinden ayırıyor

yakıt tüketimi konusunda fazla birşey söylemeye gerek yok inanaılmaz tasarruflu ve performans olarak da diğer 105 ps'lere göre küçük jantın avantajını kullanıyor

yere daha yakın olması bazı tümseklerde sorun çıkarsa da yol tutuşa katkısı inanılmaz

58 bin lira verilir mi bende şu an karar aşamasındayım ama benim için 1 litre daha fazla yakması önemli değil illa dsg ve sunroof olsun istiyorum

ama bunlarda aracı 2. elde satarken sana asla geri dönmeyecek 10bin liraya mal oluyor

hayırlı olsun

aslinda biraz da uzun sureli dusundugum icin dsg pek de dusunmedim. ayrica bugun vw yetkili saticisini aradigimda hiz sabitleyicinin standart oldugunu soylemesi de beni sevindirdi.

• arkadaşımın aracında hız sabitleyici yok ama ........ çok enteresan .... sonradan takacaklardır belki de siz bir daha sorun
  • bugun ellerinde olan aractan bahsediyorlardi. Arkadasinizin surus deneyimlerini, sikayetlerini, mutlu oldugu konulari merak etmekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrose

bugun ellerinde olan aractan bahsediyorlardi. Arkadasinizin surus deneyimlerini, sikayetlerini, mutlu oldugu konulari merak etmekteyim.

yukarıda arkadaşımla ortak deneyimimizi yazdım araçla ilgili

şimdi siteye de baktım cruise kontrol yok bu arada
  • evet orada olmadigini da biliyorum. yarin tekrar aricam ve sonucu buraya aktaririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW X1 Hakkinda
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende comfortline ve bluemotion arasında kalmıştım bluemotion 'da koltuk döşemesi trendline görünümde jantları 15 hafifletin alışımlı jant ben en ufak çukurlarda yamulacağıı düşünüyorum, torpido gözünde işık yok . esp sizin için çok önemli değil ise comfortline alın keyfinize bakın. bluemotionın yakıt konuşunda daha yaktığını söylemişler az yaksın die dikiz aynalarından sinyalleri bile sökmüşler .
  • haklisiniz yakit tasarrufu acisindan onemli noktalardan fedakarlik etmisler. yinede dusuk emisyon ve yakit tuketimi ayrica golf kalitesi nedeniyle kafamdan atamiyorum
  • Golf alacaksam 1.4 TSI Fan edition yada Highline alırdım. 10.000'e yakın fiyat farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Golf alacaksam 1.4 TSI Fan edition yada Highline alırdım. 10.000'e yakın fiyat farkı var.

hergun 60 km yapicam ve uzun sureli bir kullanim dusunuyorum ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrose

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Golf alacaksam 1.4 TSI Fan edition yada Highline alırdım. 10.000'e yakın fiyat farkı var.

hergun 60 km yapicam ve uzun sureli bir kullanim dusunuyorum ama.

madem uzun vadeli düşünüyorsunuz volvo s40 drive'a da bir göz atın,

tüketimi bluemotiondan düşük, 10 hp güçlü motoru var ve donanımı daha iyi.
  • baska tavsiyesi olan var mi arkadaslar?
  • Olmazsa olmazlarınız nelerdir? Mesela, ESP, Hız Sabitleyici vb.?
  • Hala ESP olmasa da olur diye düşünen insanlar var. Süs püs torpido ışığı falan ESP'yi es geçen...

İnsanlardaki bu zihniyetle en boş donanımda bile ESP olan Polo 2030 yılnda bile aynı donanımla gelir, çünkü ABS ve 2 airbag güvenlik için yeter de artar, ne gerek var ESP'ye falan... Işıklı makyaj aynaları daha gerekli zira!...
  • Bir tanıdğımda var bu araçtan değer olarak söylemedi ama çok az yaktığını söylemişti. Görünüşü çok güzel aracın ve temel ihtiyaçlarda var uzun yol yapılacaksa alınabilir bir araç gibi duruyor.
  • donanım olarak bu araç bence comforline a çok yakın. spor koltuklar yok makyaj aynaları yok ama temelde trendline ile comforline arasındaki farklardan alaşımlı jant, sis farı viraj aydınlatma, fonksiyonel deri direksiyon, yükseklik ayarlı ön yolcu koltuğuna sahip olması comforline a oldukça yakın donanımda olduğunu gösteriyor. ayrıca esp ve hill holder standart olması, yakıt düşüklüğü, spor tamponlar da fazlalıkları. aradaki fark 2600 lira bence comforlinedan daha iyi bir tercih. ama tabiki higline donanımı isteyenler için tatmin edici olmaz. benim görüşüm zaten comforline gereksiz bir donanım seviyesi. higline ile arasında 3800 lira var ama dünya kadar özellik farkı var. keşke comforline en düşük donanım seviyesi olsa da kaç bin liralık arabanın jant kapağıyla gezdiğine şahit olmasak
  • Donanım önemli değilse, 1.6 Trendline + LPG.

40.000'i bulur maksimum. 20.000 TL cebinizde kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.