< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
37binde klima arızası, 87binde start-stop sorunu, ön rotlar-ön amortisör korna değişmiş. Şanzıman 150binde komple değişmiş, kavrama değişimi değil. DSG sıvı değişimine kadar vites geçiş sorunlarınan muzdariplermiş
Toplam 70 litre ekstradan yağ koymuşlar motora. 220bin km'den sonra her yoluculuktan önce editörler 5 litre yağ bidonu ile yola çıkıyorlarmış yola. 220bin km'den sonra subap sıkıştırıları ve sesler artıyor, 287bin km'de çatlak piston, gömlek ve motor iptal. google chrome'dan ingilizceye çevirip bakılabilir. Açıkcası ben bu kadar dayandığına bile şaşırdım, neredeyse 300bin km motor, 150bin km DSG şanzıman. Sıfır km al, garanti bitene kadar güzelce kullan sat yenisine geç kafası bu Vag mamülleri çünkü. Mercedes 303bin km'de, hemen hiçbirşey olmamış alete. Periyodik bakımlar ve rot ayarına falan gitmiş o kadar. |
Vw araçlarının dayanıksız olduğunu sorunlu araçlar olduğunu Alman malıdır iyidir ön yargısından dolayı bu kadar sattığını dünya alem biliyor zaten.Golf golf diye diye rakiplerine göre hiçbir numarası olmayan aracı yıllardır göklere çıkardılar.Halbuki iş gerçek hayattaki kullanımlara geldiğinde birçok konuda birçok rakibin gerisinde olduğu ortaya çıkıyor.Dünya geneli satışlara bakıldığında malesef avrupa insanının da bu konuda cahil olduğu ortaya çıkıyor.
|
Golfe premium diyenler vardı
![]() |
Sorsan kalite olarak ne fark var der yumuşak plastik ve halı kaplama seviciler, göz boyama kalite ile gerçek kaliteyi ayırt edemezler
|
Bi yaşıma daha girdim
![]() Çılgın vw ci beyinsis dsg sorunlu diyor Gerçi fikirler değişebilir Bizim bi abiye sordum şimdi Citroenin ustası bulunmaz Alfada haç var almayın alman alın Golf bmw den iyi Bunlarda bir değişiklik var mı acaba dedi ![]() |
Vw'ciler başka markaların tek hatalarını sürekli aynı şey oluyor gibi lanse etmeye çalışırken iş vw ye geldiğinde şu kadar satışta kaç tane arıza oldu filan deme çalışmasına giriyorlardı. İşt bu tarz vw cilerin mantıklarına şu videoyu sunuyorum.
Bi de not düşeyim. Yeni teknoloji dedikleri motor hiç öyle görünmüyor. |
A serisi 303 bindeymiş hala gidiyor. Hiçbir sorun çıkmamış... Golf 287 bin de motoru bitirmiş
![]() ![]() |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 2 Haziran 2019; 14:3:57 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 2 Haziran 2019; 14:17:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 2 Haziran 2019; 14:54:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|