Şimdi Ara

Golf 7 TDI KAZALI ALINIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir araba buldum ama alsam mı almasam mı kararsızın 2012 golf 7 tdı hıgthline sunroof lu araba dolu 2 parça boyası var (sağ arka kapı ve çamurluk) bunlara bağlı 17.000 lira hasa kaydı var aracın fiyatı 65.000 lira bi yandan 17 binlira kaydı olmasa bu araba en az 90 kağıt diye düşünüyorum zaten alamam öylesini bi yandanda ilerde bu arabayı nasıl satarım diye düşünüyorum aracın sağ arka aks mili jantı ve taşıyıcısı değişmiş bunlar çok önemli mi

araba sağ arkadan kazalı 65 lirayada midline plus lar var onlardada hiç bişey yok kafam çok karıştı bu araba mantıklı geliyo ama dediğim gibi 17.000 lira kayıt da az değil sizce na yapmalıyım

• Yetkili serviste yapıldıysa alınır, binilir fiyat uygun km düşük diye tahmin ediyorum.
  • aga bu aks mili taşıyıcı falan filan kafamı karıştırdı bi kar çakadaşa sordum düzgün değilse çapraz gidersin falan dediler :D
  • Boşver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    neyi boş veriyim alıyım mı almıyım mı :D
  • melihhuss M kullanıcısına yanıt
    Baktir ve al. Anamm sabah olmus is guc yok bari iskura issizlik maasi odemesi icin basvuruda bulunayim.

• Kazasız astra al

• Midline PLUSLAR var diyosun hatasiz git onu al.

Boş araba ama olsun. Macerasiz alir macerasiz satarsin

• Hasar kaydı fazla 6-7 bini geçmese iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi yakınımın sıfır aldığı dizel opel astra aracının başına da talihsiz bi kaza geldi. Araba kapının önündeyken karda bir minibüs kayarak arka tekerin ordan çarptı ve aks kırıldı. Kaportada çok sorun yoktu ama alt takımı dağıttı. Sonuç olarak yetkili serviste yapıldı araç. 15 bin lira hasar kaydı görünüyor. Yetkili serviste yapıldığı için sorun edilecek bişey değil. Sizin baktığınız araç yetkili serviste yapılmış ise baktırılıp alınır. Kaportadan çok yürüyene baktırmaya çalışın bence

• Yetkili servise götürüp ekspere sokun aracı. En az 90 nokta kontrolüne soksunlar. Yürüyeni alt takımları nasıl.

Eğer araç sanayide yapılmışsa hiç bulaşma uzak dur o araçtan. Yalanla yeminle iş yapandan araba alınmaz.

Yetkili servis kayıtlarını iste. Sigortacı tanıdık bul aracın şase numarasından sorgulat. Plakadan bakınca gözükmeyebilir. Belki kazadan sonra araç satıldı. Buna da dikkat et.

Araca otur sağına soluna bak. En az 10-15 km kullan. Kontrollü olarak ani fren yap. Dur kalk yap.

Biraz viraja sert gir motorun sesini dinle.

Dsg varsa kavraması mekatroniği değişmiş mi onu da öğren. Yine dsg varsa D modunda giderken manuel moda al vitesleri tek tek kontrol et geçişlerde sıkıntı varmı diye.

En önemlisi hafif eğimli yokuşta önce geri geri çık elin vites topuzunda olsun titreme yapıyorsa kavrama yakında ölecek demektir.

Motoru aç sağda solda gereksiz deforme var mı kaput vidalarının boyaları atmış mı kaynak izi boya izi gibi pütürler var mı aynısını bagajın olduğu kısıma da bak stepnenin olduğu kısmı kontrol et. Özellikle motor kısmı çok önemli.

• bi ara golf 7 görmüştüm yolda. Aracın önü ile arkası birbirini tutmuyordu. Kasası yamulmuştu. Ön solda , arka sağda gidiyordu eğri idi. Araca iyice baktırın. Hasar kaydı biraz fazla . Sizden sonra satışı zor olabilir ama fiyatı çok çok uygunsa neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 15 Mart 2017; 11:14:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihhuss

neyi boş veriyim alıyım mı almıyım mı :D

alma yani aks maks sıkıntılı durum
    bir de tidiayın gücü zaten zor dizginleniyor kazalı olmaz.
  • Ben almazdım

• Aynısının tsi versiyonu bende vardı sağdan otobüs çarpmıştı tamam doğuş oto abartıyor ama nenim iki kapı iki çamurluğa yazmıştı ofiyatı sen hesapla

• yetkili serviste yaptırdıysa alınır
  • hasarı alta kadar gelmiş ben olsam almam. o parçalar sıkıntılı parçalar düzen tutmayabilir.
  • bir kapı ve bir çamurluk için 17.000 çok fazla. 17bin hasarı olan arabayı almazdım ben.
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-aracim-comfort-gorunumlu-acilll-satilik-411082674/detay/
    bana bugun gelen haberi senle paylaşayım hocam.

Pazarlamacı bir arkadşım aradı.
    Bu eleman onun müşterisi.

Güya bu abca market açmış.
    O nedenle satıyormuş.

Arabada 1 hasar kaydı varmış.
    Demire sürtmüş.
    30cm mi ne çizik varmış.
    Serviste yaptırmış.

Ara sor.İstersen.
  • Km düşük ise uzun sure binecekseniz fiyatı da emsallerinden cok daha uygunsa kacirmayin alın. Tabi göstererek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.