Şimdi Ara

Golf 7 Tdi Beyaz Manuel Highline(Sunroof+ U Led) Aldım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar kısmetse hafta sonu aracımı teslim alacağım bu benim ilk dizel aracım olacak daha önce benzin ve lpg kullandım ama dizel kullanmadım. Dizel araç kullanımı ile ilgili önerileriniz olursa memnun olurum ;) Ayrıca sıfır olduğu için sizler sıfır aldığınız aracınıza boya koruma, koltuk koruma vb. uygulamalar yaptırdınız mı bu tür uygulamalara gerek var mı?

Her türlü öneriniz olursa çok sevinirim...

• Koca Golf Sayfasında öneride bulunup yardımcı olacak kimse yok mudur?
  • onzy O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız

Motorun omrünü uzatmak için teknikler vardır netten araştırınız. İlk çalıştırdığınızda beklemek, yokuş aşağı giderken boşa atmamak gibi.

Boya koruma ben yaptırmamıştım, ancak yapan arkadaşlarımız var. Faydalı bir uygulamadır.

Teslim alırken aracınızı;

*Lastik havalarının kontrolü
    *Dış boyada çizik,balonlaşma,ton farkı kontrolü (en güzeli boya ölçüm cihazı ile kontrol etmek )
    *Koltuklarda yırtık,sökük,hata kontrolü
    *2. anahtarı almak
    *Stepne,trafik ve ilk yardım seti eklenmiş mi?
    *4 cam otomatiğini mutlaka deneyiniz
    *Radyo,usb,sd kart kart çalışıyormu ?
    *Araca yeni yazılım yüklenmiş mi?
    *Bijon kilidi mevcut mu ?
    *Küllükler sabit olmuyor artık,kullanmasak da küllük araç içinde mi?
    *Aracın kullanım kılavuzu ve faturası.

1) ARAC BOYA KALINLIGI OLCUMU YAPILDI MI ? SONUC ?
    EVET HAYIR NORMAL ANORMAL
    2) ARACIN KAPORTASINDA CIZIK, DARBE, BOYA KABARMASI MEVCUT MU ?
    EVET HAYIR
    3) BAGAJ, KAPI, KAPUT ARALARINDAKİ MESAFELERDE KAÇIKLIK VAR MI ?
    EVET HAYIR
    4) İÇ DÖŞEMELERDE KUSUR BULUNMAKTA MI ?
    EVET HAYIR
    5) İÇ VE DIŞ AYDINLATMALARDA ÇALIŞMAYAN VAR MI?
    EVET HAYIR
    6) STEPNE, KRIKO VE KRIKO KOLU YERINDE MI ?
    EVET HAYIR
    7) YEDEK ANAHTAR TESLIM ALINDI MI ?
    EVET HAYIR
    8) KULLANMA KILAVUZU ( KITAPÇIKLAR ) TESLIM ALINDI MI ?
    EVET HAYIR
    9) RUHSAT BİLGİLERİ İLE ARAÇ ÜZERİNDEKİ BİLGİLER TUTUYOR MU ?
    EVET HAYIR
    10) MTV ÖDENMİŞ Mİ ?
    EVET HAYIR
    11) TRAFİK SİGORTASI VE KASKO POLİÇELERİ KONTROL EDİLDİ VE TESLİM ALINDI MI ?
    EVET HAYIR
    12) FATURASI KONTROL EDİLDİ Mİ VE TESLİM ALINDI MI ?
    EVET HAYIR

• önerilerin için teşekkuler dediklerini not aldım ve kısmetse hepsini kontrol etmeye çalışacağım. ancak bu araçlarda yazılım olayı var mı ondan haberim yoktu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onzy

önerilerin için teşekkuler dediklerini not aldım ve kısmetse hepsini kontrol etmeye çalışacağım. ancak bu araçlarda yazılım olayı var mı ondan haberim yoktu?

Yazılım olayı şöyle; ülkemize ilk gelen Golflerde radyo frekanslarında cızırtı söz konusuydu, serviste güncelleme yapılarak sorun giderildi. Siz bu konuda sorun yaşamazsınız.

+ beygirgücü yükseltmek için yazılımı kastediyorsanız o da var biraz maliyetli ve garanti konusunu irdelemek gerekiyor.
  • Hayırlı olsun...
    Bu aracın performansı nasıl? Yüksek süratlerde stabil olarak kaç km hızla gidebiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

Hayırlı olsun...
    Bu aracın performansı nasıl? Yüksek süratlerde stabil olarak kaç km hızla gidebiliyor?

teşekkurler ;)

henüz çok yüksek hızlara ve devirlere çıkmadım! Araçda rodaj süresi artık yok densede ben 1000 km yapmadan, yüksek devirlere çıkmak istemiyorum. Bugüne kadar 3000 devir bandını pek geçmedim ve araç 5. vites de 160 km hıza kadar çıktığını gördüm

Ancak şunu belirtmeliyim bu araç benzinli bir araç gibi değil bende ilk defa dizel araç kullanan biri olarak bunu net söylüyorum. Eğer amacınız performans ise öncelikle dizel almayın derim ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus TDCi HB '12 Gece Gri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevabınız için teşekkürler.Evet sanırım dediğiniz gibi atmosferik benzinli araçlar gibi yüksek süratlerde çok da iyi değil sanırım ben de yaşadığım bir tecrübeyle böyle bir kanıya sahip olmuştum teyit etmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbonurcan

highline lar ile ilgili bir kaç sey sormak istiyorum.
    standart olarak led stop lambaları ve xenon ön farlar geliyor mu?

evet highline donanımda arka stop far led ve xenon ön far standart ;) ancak u led farlı adaptif bi xenon far opsiyon olarak alınıyor.
  • highline aldığıma göre elbette var ilk fark jantlarda comf. 16" high. 17" ve ben comf. jantların şeklini hiç mi hiç sevmiyorum. diğer farklarda yağmur sensörü, kendinden kararan dikiz aynası, 5.8" radyo müzik çalar,%65 oranında karartılmış arka camlar(film çektirsem daha beyaz olurdu :P ), xenon far, park measfe sensörü, otomatik yanan kısa farlar...

daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbonurcan

2 bin tl gibi bir meblağa alınacak 2 paket ile cruze control park sensörü, kararan dikiz ayna, come leave home ve yağmur sensörlerini aradan çıkartabiliyoruz.
    benim asıl merak ettiğim 5 bin tl ye geriye kalan led stop, basic xenon, jant farkı, renkli ekran, kapanan ayna, arka spoyler, usbden müzik ve karartılmış camları almaya değermi.

dostum oda senin paşa gönlüne kalmış bana göre değer sana göre değmez bu iş zevke girer zevkler ile renkler tartışılmaz
  • quote:

Dostlar kısmetse hafta sonu aracımı teslim alacağım bu benim ilk dizel aracım olacak daha önce benzin ve lpg kullandım ama dizel kullanmadım. Dizel araç kullanımı ile ilgili önerileriniz olursa memnun olurum ;) Ayrıca sıfır olduğu için sizler sıfır aldığınız aracınıza boya koruma, koltuk koruma vb. uygulamalar yaptırdınız mı bu tür uygulamalara gerek var mı?

Her türlü öneriniz olursa çok sevinirim...

Değerli Hocam;
    Geç de kalmış olabilirim ama yine de yazayım...
    Hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
    Şu sayfada henüz yazıldı merak ettikleriniz...
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99342690
    ve
    rodaj sizin de belirttiğiniz gibi halen var...
    Ancak sadece motor devri değil....
    Ayrıntılar burada
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99343485

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 11 Kasım 2014; 11:55:31 >

• Hocam tavsiyelerini okudum gerçekten çok aydınlatıcı oldu teşekkurler ;) aracımı teslim alırken aynen yazdıklarını fazlasıyla yaptım dakikalarca baktım hatta yetinmeyip boya ölçme cihazıyla tüm aracı dolaştık ancak 1. vites dışında 3000 deviri geçmiyorum ama bazen özellikle yokuşlarda 3000 devire malesef ister istemez çıkılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız

Motorun omrünü uzatmak için teknikler vardır netten araştırınız. İlk çalıştırdığınızda beklemek, yokuş aşağı giderken boşa atmamak gibi.

Boya koruma ben yaptırmamıştım, ancak yapan arkadaşlarımız var. Faydalı bir uygulamadır.

Teslim alırken aracınızı;

*Lastik havalarının kontrolü
    *Dış boyada çizik,balonlaşma,ton farkı kontrolü (en güzeli boya ölçüm cihazı ile kontrol etmek )
    *Koltuklarda yırtık,sökük,hata kontrolü
    *2. anahtarı almak
    *Stepne,trafik ve ilk yardım seti eklenmiş mi?
    *4 cam otomatiğini mutlaka deneyiniz
    *Radyo,usb,sd kart kart çalışıyormu ?
    *Araca yeni yazılım yüklenmiş mi?
    *Bijon kilidi mevcut mu ?
    *Küllükler sabit olmuyor artık,kullanmasak da küllük araç içinde mi?
    *Aracın kullanım kılavuzu ve faturası.

1) ARAC BOYA KALINLIGI OLCUMU YAPILDI MI ? SONUC ?
    EVET HAYIR NORMAL ANORMAL
    2) ARACIN KAPORTASINDA CIZIK, DARBE, BOYA KABARMASI MEVCUT MU ?
    EVET HAYIR
    3) BAGAJ, KAPI, KAPUT ARALARINDAKİ MESAFELERDE KAÇIKLIK VAR MI ?
    EVET HAYIR
    4) İÇ DÖŞEMELERDE KUSUR BULUNMAKTA MI ?
    EVET HAYIR
    5) İÇ VE DIŞ AYDINLATMALARDA ÇALIŞMAYAN VAR MI?
    EVET HAYIR
    6) STEPNE, KRIKO VE KRIKO KOLU YERINDE MI ?
    EVET HAYIR
    7) YEDEK ANAHTAR TESLIM ALINDI MI ?
    EVET HAYIR
    8) KULLANMA KILAVUZU ( KITAPÇIKLAR ) TESLIM ALINDI MI ?
    EVET HAYIR
    9) RUHSAT BİLGİLERİ İLE ARAÇ ÜZERİNDEKİ BİLGİLER TUTUYOR MU ?
    EVET HAYIR
    10) MTV ÖDENMİŞ Mİ ?
    EVET HAYIR
    11) TRAFİK SİGORTASI VE KASKO POLİÇELERİ KONTROL EDİLDİ VE TESLİM ALINDI MI ?
    EVET HAYIR
    12) FATURASI KONTROL EDİLDİ Mİ VE TESLİM ALINDI MI ?
    EVET HAYIR

hocam yaptığınız listede 11. madde bizde hayır ne yapmamız lazım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 11. madde hayır derken yapılmadı mı kontrol edilmedi mi anlayamadım! sıfır araç alırken bu işlemler aracı teslim almadan yapılır kontorl edilmesede pek sıkıntı olmaz ancak yaptırmak unutuldu ise bence hemen 11. maddeyi yaptırmak lazım!
  • quote:

11. madde hayır derken yapılmadı mı kontrol edilmedi mi anlayamadım! sıfır araç alırken bu işlemler aracı teslim almadan yapılır kontorl edilmesede pek sıkıntı olmaz ancak yaptırmak unutuldu ise bence hemen 11. maddeyi yaptırmak lazım!

valla ne bileyim hocam yapıldımı yapılmadımı ama bize verdikleri kağıtların arasında poliçe felan yok ruhsatın çıkması aracın trafiğe çıkması için yapılması zorunluymuş sanırım bize teslim etmeyi unuttular ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

quote:

11. madde hayır derken yapılmadı mı kontrol edilmedi mi anlayamadım! sıfır araç alırken bu işlemler aracı teslim almadan yapılır kontorl edilmesede pek sıkıntı olmaz ancak yaptırmak unutuldu ise bence hemen 11. maddeyi yaptırmak lazım!

valla ne bileyim hocam yapıldımı yapılmadımı ama bize verdikleri kağıtların arasında poliçe felan yok ruhsatın çıkması aracın trafiğe çıkması için yapılması zorunluymuş sanırım bize teslim etmeyi unuttular ?

aracı aldıysanız ben unutulduğunu sanmıyorum eminim ki bayi hem sigorta hemde kaskoyu yapmıştır.yarın bayiyle görüşün poliçeleri versinler size

• onzy O kullanıcısına yanıt
    öyle yapayım hocam teşekkürler iyi akşamlar

• Intrepid I kullanıcısına yanıt
    Olmazsa olmaz bir unsurdur. Çok önemli.
  • Hayırlı olsun, kaça aldınız acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.