Şimdi Ara

Golf 7 satip C180 alinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracim 2015 model Golf 7 Highline (1.4 TSI) 50bin km’de. Sizce bu arac satilip 2012 model 120bin km civari AMG C180 alinir mi? Turbolu CGI motor olanlarindan. Aracimdan cok cok memnunum ama bu C180lerin gorunusune bayiliyorum. Hata mi olur? Yurutme masrafi, performans, yakit, konfor vb yonunden? Bu C180lerde kronik sorun vb var midir? Gorselleri de ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 13 Temmuz 2019; 12:49:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C180, Golf’ten daha guzel araba ama 2015 model dusuk kmli arabam varken gidip 2012, 120binde araba almazdim

• Golf 7 satip C180 alinir mi

bu kasa olacaksa değer
  • W205 alacaksan al, w204 e değmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kasa c180 ler benzini içiyor şehir içi 12 litre civarı

• Hayır

• Biraz macera aramak gibi olur sonu pişmanlıkla bitebilir. Şu an bindiğiniz araç km'si ve doluluğu gereği piyasada altın muamelesi görüyor, altını gümüşe çevirmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Makyajsız W204'lerde ki tüm kronik sorunlar düzeltildi, fakat yinede basit bir sensör hatası ve mekanik problemlerde yıldız logolu yedek parçaları ve servis ücretleri çok pahalı.
    Performans yoksunu bir araç, Mercedes bu uçar kaçar diye düşünmek hata gazın altı dolu değil ağır kalıyor.
    Malzeme kalitesi Golf ile aynı desek mübalağa yapmış olmayız.

İlla değişiklik yapacaksanız yeni kasa C180 veya C200 bakmanızı tavsiye ederim, tabi bütçe ile alakalı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boss Boost -- 13 Temmuz 2019; 13:4:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maddi durumun çok iyiyse alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

bu kasa olacaksa değer
    Ozellikle bi eski kasasini istiyorum gorunus olarak en cok hosuma giden araba oldugu icin. Iki kasa arasinda cok fark var mi ozellik olarak?

• Zincir pronlemi olanlar var onlardan uzak dur almanya üretimden güney afrika üretimine geçiş olur vw sevmeyen biri olarak c serisini öyle gözünde büyütme derim

• Ben de çok beğeniyorum, çok estetik ve şık bir araç.

Bazen gözü karartıyorum sonra yedek parça fiyatları geliyor aklıma vazgeçiyorum.

Sahibindende devamlı takibimde, uygun fiyatlı temiz bulursam alcam gibi
    Bi de şu al sat işinden nefret ettiğim için uzak duruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Ben de çok beğeniyorum, çok estetik ve şık bir araç.

Bazen gözü karartıyorum sonra yedek parça fiyatları geliyor aklıma vazgeçiyorum.

Sahibindende devamlı takibimde, uygun fiyatlı temiz bulursam alcam gibi
    Bi de şu al sat işinden nefret ettiğim için uzak duruyorum
    2015 golf ile 2012 c180 parca fiyatlari arasinda cok fark var mi ki?

• golf 7 den c180'e geçilir ancak o golf 7 den o c180'e geçilmez.
  • W205 alacaksanız geçilir en basitinden sınıf ve kalite farkı var. W204 yüzü eskidiği için kendi aracına binmek daha mantıklı.
    Edit: eski golf 7 sahibiyim.

• 2015 tsi golften 2009 tfsi Q5 e gecmistik aradaki fark ucurum gibiydi sende de ayni etki olacaktir hocam al gitsin yildiz iyidir :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Eski kasa c180 ler benzini içiyor şehir içi 12 litre civarı
    Biraderde var. O kadar yakmıyor (ist). Yoğun trafiğe girmiyor; ort 8 lt.

2015 satıp 2012 almam asla.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Biraderde var. O kadar yakmıyor (ist). Yoğun trafiğe girmiyor; ort 8 lt.

2015 satıp 2012 almam asla.

Alıntıları Göster
    8 litre uzun yolda yakar anca kullanmadığımız araba değil 156 eski nesil motor İstanbul içi 10 litre altı imkansız diyorum

• quote:

8 litre uzun yolda yakar anca kullanmadığımız araba değil 156 eski nesil motor İstanbul içi 10 litre altı imkansız diyorum

Alıntıları Göster
    Kullanmaktan bahsetmiyorum. Sahibi olduğumuz bir araç diyorum. İst içi yoğun trafiğe girmiyor ve 8 lt diyorum. Yoğun trafikte golf bile 10 ltden aşağı yakmıyor zaten. Neyi tartışıyoruz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Kullanmaktan bahsetmiyorum. Sahibi olduğumuz bir araç diyorum. İst içi yoğun trafiğe girmiyor ve 8 lt diyorum. Yoğun trafikte golf bile 10 ltden aşağı yakmıyor zaten. Neyi tartışıyoruz ki?

Alıntıları Göster
    Bende onu diyorum İstanbul içi yoğun trafik olmayan yer mi kaldı ? Yaktığı kadar gitmiyorda kısacası leş bir motor

• quote:

Bende onu diyorum İstanbul içi yoğun trafik olmayan yer mi kaldı ? Yaktığı kadar gitmiyorda kısacası leş bir motor

Alıntıları Göster
    Bizim akıcı dediğimiz diğer şehirler için yoğun sayılır. Bu bağlamda yoğun olmayan yerler var -saate bağlı olarak-

Motor çok iyi gidiyor. Çok seri bence. Bmw 320 daha iyi gidiyordur eminim ama tavanı basık diye bunu aldı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.