< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 31 Mart 2020; 11:29:3 > |
| _____________________________ |

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 31 Mart 2020; 11:29:3 > |
Golf 7 için Akü Tavsiyesi
Volkswagen Golf 7'niz için doğru aküyü seçmek, aracınızın sorunsuz çalışması için çok önemlidir. İşte Golf 7 aküleri hakkında bilmeniz gerekenler:
Golf 7 Start-Stop Aküleri: Start-stop özellikli Golf 7 modelleri, geleneksel akülerden daha fazla dayanıklılık sağlayan özel start-stop aküler gerektirir. Bu aküler, aracın motorunun sık sık durup çalışmasıyla başa çıkacak şekilde tasarlanmıştır.
Golf 7 Akü Amper Saati (Ah): Golf 7'nizin motor hacmine ve özelliklerine bağlı olarak farklı amper saatlerine sahip akülere ihtiyacı olabilir. Yaygın olarak kullanılan amper saatleri şunlardır:
Golf 7.5 Aküleri: 2017'den sonra üretilen Golf 7.5 modelleri, farklı akü gereksinimlerine sahip olabilir. Aracınız için doğru aküyü belirlemek için lütfen araç belgelerinizi veya Volkswagen yetkili servisini kontrol edin.
MOLL Aküler: MOLL, Golf 7'niz için yüksek kaliteli ve güvenilir aküler üreten tanınmış bir markadır. MOLL start-stop aküleri, uzun ömürlüdür ve aracınızın stop-start sisteminin sorunsuz çalışmasını sağlar.
Uzman Tavsiyesi: Golf 7'niz için doğru akuyu seçmek ve taktırmak için bir Volkswagen yetkili servisini veya güvenilir bir otomotiv teknisyenini ziyaret etmenizi öneririz. Uzmanlar, aracınızın özel ihtiyaçlarına uygun en iyi aküyü belirlemenize ve doğru şekilde takılmasını sağlamanıza yardımcı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC01DF2E2 -- 31 Mart 2020; 12:40:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 31 Mart 2020; 23:58:38 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 5 Nisan 2020; 10:49:56 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 3 Mayıs 2020; 12:23:29 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 16 Mayıs 2020; 0:24:11 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba, Aküyü tekrar çalıştırmayı nasıl başarmıştınız? 2016 - 1.4 araç sahibiyim. Bugüne kadar hiç akü uyarısı vermemişti. Hafta sonu arabayı kullandık.( çalışırken marşı 1sn kadar geç almıştı, aküden olabileceği hiç aklıma gelmedi). Bugün çalıştırmak istediğimizde ekranda neredeyse olabilecek tüm hatalar görünüyor. Rampa kalış, lastik basınç , akü vs. Aküden olduğunu düşünüyorum. İyi niyet garantisi devam etsin diye bakımlara servisten devam ediyorum. Aküyü harici dışarda değiştirmek iyi niyeti bozuyor muydu? Bilginiz var mıdır? Ekleme: vw servisi aradım, dışardan değiştirmek iyi niyeti bozmuyormuş. Ekleme 2: Sabah 07.30da vw yol yardımı aradım, araç servis bakımlı olduğu için ilk kez takviye yapmaya geldiklerinde ücret almayacaklarını belirttiler. Aracı servise çekmek için ısrarcı oldular, kaçak kontrolü yapalım vs. Sadece takviye yapılmasını istedim, 40dk ya geliriz dediler. Bende kendim hallederim gerek yok deyip takviye yapıp doğru akücüye gittim. Eskisini verip aşağıdakini 595TL ye taktırdım. 12V70 Ah Amper 760A Varta Start-Stop EFB N70 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 1 Aralık 2020; 10:23:28 > |
|