Şimdi Ara

Golf 6 vs Egea (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SuperchargerrEgeaa S kullanıcısına yanıt
    Egeanın rakibi golf 4 tür. O da golf 4 ağır hasar kayıtlıysa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hiç vw aracım olmadı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Preobrazhenski

Hiç vw aracım olmadı :(
    Benimde FİAT keşke hayalimizdeki araçlara sahip olsak

Audi ve Bmw var. Vw hayal etmem umarım. Hayalini yüksek tut usta egea öyle kötü araba değil ama hayal edilecek araba da değil.

• Bence kötü araba yoktur iş gören araç vardır ama teneke egea da RRoyce muamelesi yapmaya gerek yok, ucuz olsun diye ne bagajına ne iç kısımlarına yalıtım bile koyulmayan egea gözümle şahit oldum 0KM araçta bu kadar kötü bir yalıtım beklemiyordum doğrusu insan bir sünger dolgu malzemesi vs koyar çekirdeğine kadar ucuz olsun diye tasarlanmış bir araç her yerinden kısılmış. Yok italyan ateşi felan sanki ferrari. Kötü araç değil egea ama ucuza iş görsün diye tasarlanmış araç, sessizlik ve işçilik kalitesi deyince c sınıfta akla ilk gelen golf ile kıyaslamanın mantığı yok
  • İtalyan ateşi egea

• İtalyan ateşi tipo

• Bir adet Golf 6’dan 2 adet Egea elde edebilirsiniz. Oyuncaklı ekranlı süslü Albea italyan ateşi olmuş Giulietta’ya hakaret.

• Değil golf 6 golf 4ü bile değişmem egeaya egealar üç yıl sonra çöp olur hurda olur paslanır dökülür ama golf yepyeni kalır

• Fiat/Tofaş grubu bu milleti çözmüş, Murat 124,131,şahin ve doğanla iyi sömürdüler memleketi şimdi de egea. 2001 yılında Komşumuzun 95 model model beyaz şahini vardı, bizim 97 model opel vectra cd’den daha iyi olduğunu iddia ederdi. Şimdi de aynı kafa ciddi ciddi egeanın golfden üstün olduğunu söylüyor. Direk uzaklaşıyorum.

• Kıyaslanması mümkün değildir. Çünkü aralarında 100 bin ₺ vardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi size bir soru, aynı fiyat seviyesinde Golf mü Porsche 911 mi?

Golf 6 dediğiniz arabanın en yenisi 2012 falan olması lazım. Golf 7 çıktı zaten 2012'de. Egea'nın ise sıfır veya 1-2 yaşında olduğunu kabul edebiliriz.
    İki tercih var ikisi de makul ve mantıklı. Kimisi der ki sıfır olsun kafam rahat olsun, Egea alır ki Egea da hiç fena bir araba değil. Tamam kalitenin düşük olduğunu hissettiren detaylar yok değil, aynı paraya daha kaliteli ama daha yorgun bir otomobil almak da bir tercihtir.
    O yüzden Egea denilmesini yadırgamayın.
  • Golf 6, 7-8 hatta belki 9 yaşında olacak aynı paraya tabi ki 1-2 yaşında Egea almak daha mantıklı. Burada Golf 6 alırım diyenlerin çoğu iş gerçeğe binse daha yeni olduğu için Egea alır.
    70 bin verip 7-8 yaşında araba almak yerine 1-2 yaşında araba almak daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni
    daha ucuz parça
    Vs tabi ki egea

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Egea diyenler ağır fanboydur
  • Egea diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matheas

Değil golf 6 golf 4ü bile değişmem egeaya egealar üç yıl sonra çöp olur hurda olur paslanır dökülür ama golf yepyeni kalır
    Yanlış bilmiyorsam 2015 yılında yollara çıktı. Yani en eskisi şu an 4 yaşında ve ben henüz çürüyen, paslanan, dökülen egeaya denk gelmedim. Hatta bırakın Egea'yı, kazası v.s. bir sorunu yoksa çürüyen, paslanan, dökülen Linea bile görmedim. Araçlar halen gayet güzel yürüyor. Ha hor kullanılır, şirket aracıdır, eşek niyetine biniliyordur, her araç dökülür/yıpranır. Ama günümüzde üretilen araçlar öyle 3-5 senede dökülüp paslanmıyor. Hangi araç olursa olsun.
  • bi tanesi güzel ve mutlu insanlar için üretilmişken,
    diğeri ülkelerinde yollar fosiptik çukuru ekonomisi dip, doğum kontrol amaçlı üretilmiş 3.dünya ülke arabasıdır.

golf 4 bile egea dan daha iyidir.

şirket araçları golf megane egea clio passat ve audi a3.. egea ya bindiğim kapıyı açtığımda aklıma ölüm korkusu geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.