Şimdi Ara

Golf 6 vs Egea (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumlar evlere şenlik.Forumun ismi değişsin Egea severler ve Fiat satış danışmanları.com olsun.

İtalyan ateşi beni yak.3.viteste bile sarıyor demek Egea.Sanki 5 silindirli HGT Bravo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir post açmakta yani ne bileyim şimdi..
    Cevap belli tabi ki egea
  • Tabiki Doğan Slx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matheas

Değil golf 6 golf 4ü bile değişmem egeaya egealar üç yıl sonra çöp olur hurda olur paslanır dökülür ama golf yepyeni kalır
    Golf4 dediğin, golf 6 dan daha iyi.
    Öptüm canısı

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Yorumlar evlere şenlik.Forumun ismi değişsin Egea severler ve Fiat satış danışmanları.com olsun.

İtalyan ateşi beni yak.3.viteste bile sarıyor demek Egea.Sanki 5 silindirli HGT Bravo.
    Maalesef Egea lehine bazı objektiflikten uzak yorumlar hasebiyle size hak vermekle birlikte, durum nereden baktığınıza/gördüğünüze göre değişiyor aslında, tam tersine Forumun ismi değişsin, "Egea düşmanları forumu" olsun da denilebilir. Çünkü bariz şekilde, kasten, art niyetle yapılan çokça menfi yorum ve açılan konu da var.

"Dünya üç beş bilgisizin elinde,
    Onlarca, her bilgi kendilerinde.
    Üzülme; eşek eşeği beğenir,
    Hayır var sana kötü demelerinde!"

Ömer Hayyam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 18 Temmuz 2019; 15:39:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Maalesef Egea lehine bazı objektiflikten uzak yorumlar hasebiyle size hak vermekle birlikte, durum nereden baktığınıza/gördüğünüze göre değişiyor aslında, tam tersine Forumun ismi değişsin, "Egea düşmanları forumu" olsun da denilebilir. Çünkü bariz şekilde, kasten, art niyetle yapılan çokça menfi yorum ve açılan konu da var.

"Dünya üç beş bilgisizin elinde,
    Onlarca, her bilgi kendilerinde.
    Üzülme; eşek eşeği beğenir,
    Hayır var sana kötü demelerinde!"

Ömer Hayyam

Alıntıları Göster
    Ne güzel demiş Hayyam.Bariz bir şekilde "yanlı" yorum yapanlara özellikle 3.mısrayı hediye ediyorum.

• Linea kullanıyorum. Bana da Dacia lar ful teneke gibi geliyor. Dacia alan arkadaşım enayi gibi geliyor.
    Bu düşünceler tamamen psikolojik.
    İnsanlar aslında tercihlerinin haklılığını kanıtlamaya çalışıyor hepsi bu.
    Birisi eski meski Alman olum bu tabi ki sağlam ve iyi olacak diye kendini şartlandırıyor.
    Ötekide aynı fiyata hem daha güçlü, hem daha donanımlı, hem daha yeni yüzlü araba aldım akıllılık ettim diyor.

• Golf 7 olsa Golf derim de Golf 6 ya nasıl egeadan iyi diyebiliyorsunuz inanılır gibi değil

• Bu nasıl kıyaslama ya ? Yakında şahin mi passat mi diye soru görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mba35 -- 19 Temmuz 2019; 12:49:27 >
  • pbmax P kullanıcısına yanıt
    e yuh artık be. bilmeden caka sallama ordan. Fiat yapmış bu sefer gayette güzel olmuş her anlamda.Golf de golf gidin alman p*çlerini övün sizde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jetta mk6 dan egea hb e geçtim. Oyle aman aman buyuk farklar yok. Hb egea beklentilerin ve odediginiz paranın karşılığının uzeinde oldukça rijit ve tok. Sessiz bir kabini var. Arada corsa e aracım da vardı. O yüzden sürüş hissinin net olarak c sınıfındaki diger araçlar ile eşdeğer olduğunu soyleyebilirim. Corsa e den inip ona bindiginizde kapiyi kapattiginiz anda üst sınıfta olduğunuzu anliyorsunuz. Rekabetçi fiyatlandırmadan dolayı bazı disiplinlerde geride kalsa da fiyat fayda oranı aklınıza geldiğinde gözardı edilebiliyor. Nihayetinde egeadan memnunum. Golf 6 ile de rahatlikla kıyaslanabilir. 100 bin km ustu tamtakır 10 yıllık trendline golf6 yerine aynı rakamlara 50 bin km altı 2016 model urban veya lounge plus bir hb egea alınası bir araçtır.

• Malum sözlükte de sırf millet birşeyler yazsın diye böyle konular açılıyor. Bence arkadaş o kafada.

• Tarihi eser golf tabi ki alınmaz. Golf 7 dersen belki. O da boş paket ı yine istemem

• Bende bu iki araç arasında kaldım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.