Şimdi Ara

GOLF 5 COMFORTLİNE DONANıM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA.KONUYU DOĞRU YERDE Mİ AÇTIM BİLMİYORUM.YANLIŞ İSE KUSURA BAKMAYIN.BENİM MERAK ETTİĞİM KONU BİZDE 2004 MODEL GOLF 5 COMFORTLİNE 1.6 FSİ VAR.NETTE ARAŞTIRIYORUM ARKA KOL DAYAMA VE ARKA KLİMA(ÖN KOL DAYAMA)COMFORTLİNE LARDA STANDART OLARAK VERİLİYOR.LAKİN BİZİM GOLF TE YOK.ACABA BU KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR AÇIKLAYABİLİR Mİ? MERAK EDİYORUM NEDENİNİ

• 2004 midlineımda yoktu. 2008 comfortline aracimda ise bahsettiginiz özellikler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten nette yazanlara göre 2004 modellerde comfortline ve sportline lerde varmış bu özellikler standart oarak mesela yağmur sensörü far sensörü var diye yazıyor nette.ama yok bizimkinde.
  • Siz aracınızın comfortline olduğuna emin misiniz? Comfortline en dolu 5 kasadır. O yazdıklarınız hepsi standart aracımda. Elektrokrom ayna, klimatronik, arka park sensörü, far-yağmur sensörü, park farları, arka havalandırma, arka kol dayama hepsi standart olması lazım.
  • Evet comfortline.O özellikler standart ama nette baktığım birkaç golfte de olmadığını gördüm.Acaba Türkiye ye ilk gelen golflerde böyle şeyler oluyormuş diye duydum.Ondan olabilir mi?Bir de bende Golf 5 kitapçık yok nette de bulamadım nerden bulabilirim?
  • Tok kapı sesi de yoksa o vw bile olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 12 Nisan 2015; 11:43:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nette yine baktım golf 1.6 fsi comfortline ilanlarına aynen bizimki gibi arkada klima yerine bardaklık olan modeller var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bende de 2005 1.6 fsi comfortline var emniyet kemeri ikaz lambası ve sesli bir uyarı yok birde kitapçıktan baktım mirror down (geri vitese taktığında sağ aynanın aşşağı inmesi ) özelliği var gözüküyor ancak bir türlü ayarlama yapamadım herkese kazasız şürüşler şimdiden teşekkür ederim. bu arada araç 6 ileri otomatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentozi1905gs -- 29 Şubat 2016; 10:17:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentozi1905gs

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bende de 2005 1.6 fsi comfortline var emniyet kemeri ikaz lambası ve sesli bir uyarı yok birde kitapçıktan baktım mirror down (geri vitese taktığında sağ aynanın aşşağı inmesi ) özelliği var gözüküyor ancak bir türlü ayarlama yapamadım herkese kazasız şürüşler şimdiden teşekkür ederim. bu arada araç 6 ileri otomatik.

Yol bilgisayarınız yarım ekran mı tam ekran mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bende de 2005 1.6 fsi comfortline var emniyet kemeri ikaz lambası ve sesli bir uyarı yok birde kitapçıktan baktım mirror down (geri vitese taktığında sağ aynanın aşşağı inmesi ) özelliği var gözüküyor ancak bir türlü ayarlama yapamadım herkese kazasız şürüşler şimdiden teşekkür ederim. bu arada araç 6 ileri otomatik.

yarım ekran hocam
  • quote:

quote:

quote:

yarım ekran hocam

Malesef onlarda mirror down özelliği yok. 2006da çıkan tam ekran yol bilgisayarlı ünitelerde bulunan bir özellik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yarım ekran hocam

Malesef onlarda mirror down özelliği yok. 2006da çıkan tam ekran yol bilgisayarlı ünitelerde bulunan bir özellik.

teşekkür ederim hocam

• bulentozi1905gs kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, aynı araçtan bende de var, bende de mirror down olmadığını öğrendiğimde hayal kırıklığına uğramıştım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yarım ekran hocam

ya arkadaş 2015 modelde o özellik kapalı geliyor. adamlar 2006 modelde olan şeyi kapatıyor. şimdi gidip bir kablocu bulucaz da açtırıcaz da. çok da işe yarayan bişey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.