Şimdi Ara

GOLF 4 99 MODEL DE Bİ ARIZA YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 99 MODEL GOLF 4 ARACIM VAR ARACIMLA GİDERKEN GAZ PEDALINDAN AYAĞIMI ÇEKİNCE SÜREKLİ Bİ TİTREME VE STOP EDECEKMİŞ GİBİ Bİ SARSINTI YAPIO BUNU SERVİSE SORDUM BOĞAZ KELEBEĞİ YAPAR DEDİLER AMA BOĞAZ KELEBEĞİ SAĞLAM BAŞKA NEDEN OLABİLİR...BÖYLE BİŞE YAŞAYAN VARSA YAREDIMCI OLABİLİRMİ..SÜREKLİ AYAĞIMIN GAZDA OLMASI GEREKİYO GAZI VERDİMMİ SIKINTI YOK AYAĞIMI GAZDAN ÇEKTİMMİ HANİ BENZİN VEYA TÜP BİTERKENKİ TİTREME VARYA AYNEN NÖLE YAPIO

Passat [B8] 1.4 TSI
  • düşük hızda yokuş yukarı ani hızlanınca ve yüksek hızda gaza basmadıgım zaman yapıyordu ufak bir titreme, bugun götürdüm, akis başlarındanmış, körük yırtılıp içeri su dolmuş, başlıklar değişti, düzeldi..
    belki faydası olur..
  • hareket halinde tıtreme ırkılme yapıyorsa bujı kablolarındanda olur catlama vs vardır yahut bujılerınıze bır baktırın..benımde basıma gelmıstı bujı kablosunda kacak vardı kabloların eskı olmasından dolayı mınık bır kıvılcım gormustu usta motor calısırken cıt cıt cıt kıvılcım atıyordu cok mınık ama baya etkılıyor bılgınıze

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.