Şimdi Ara

GOLF 4 1.8 Highline Almak Mantıklı Mı?? Fiyatı 18.000tl LPG siz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
31.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı fiyata bora bulabilirsiniz sıza daha az üzer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence direk alın. Bence en güzel golf kasası budur bunun yanında en üst donanım hemde manuel olmasından dolayı daha az yakar. Güzel bir LPG kiti ile de sizi pişman etmez. 307'yi unutum bence bunu alım hem daha iyi hemde ilerde keşke demezsiniz.
  • pazarlik asamasindayiz... ortada bulusursak alicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

pazarlik asamasindayiz... ortada bulusursak alicam.

merak ettim şimdi sonucu =)
  • Son sahibi olacaginizi sanmam. Bu kasanin belirli bir alici kitlesi her zaman mevcut. Daha birkac yil da boyle gider. Siz de temiz kullanici iseniz, bakimlarini aksatmazsaniz az bir zararla satarsiniz. Fakat birkac yil icinde olmak sartiyla. Kilometre ne olursa olsun 10-15 yasi gectikten sonra her aracin ikinci elinde kategorik bir zayiflama olur. Bundan 2-3 yil sonra ederi bugunun parasiyla kanimca iyi ihtimal 12.000-14.000 araliginda olacaktir. Bunu bilerek alirsaniz, yastan oturu ortaya cikacak arizalara gogus germeye de niyetli iseniz, bence konfor, performans, surus kalitesi anlaminda guzel bir tercih.

Bunlar zor tercihler tabii. Baska markalarin daha genc ya da B sinifi araclari bu sure zarfinda muhtemelen degerini bir parca daha iyi koruyacaktir. Fakat cogu ayni zevki, rahatligi vermez. Her seyin bir bedeli var...
  • 2001 golfüm vardı bundan 3 ay önce
    borcumdan dolayı sattım arada yokluğunu hissedip ağlayasım geliyor
    benim tavsiyem alabiliyorsan 2002 -2003 comfortline al kasko da yaptırırsın
    ben olsam kaskosuz araca binmezdim
    golf mükemmel araçtır 1 sene bindim sadece 120 tlye devirdaim pompası değişti
    pek arıza çıkarmayan bir araçtır en azından benimki öyleydi
    paran yoksa eğer 1,8 higline al derim golften başka araba alma
    çok arabaya bindim eski yeni golf gibisine binmedim
    2004 ve üstü a3 hariç
  • Amma da akıl vermişsiniz fiyat kır diye, mezarcı team detected

99 model de olsa aracın kaportası hatasız ve motoru problemsiz ise adam niye 16-16,5 milyara satsın arabayı..

Bence 17.000 TL ver bitir işi..
  • s.a öyle gezinirken konunuza denk geldim ve okudukça burda güldüm gerçekten ... yani burda 1.8 highline yada 1.6 golf kullanmayan arkadaşlar bile yorum olsun die size tavsiyelerde bulunmuşş . çok saçma hemde örnekler komik. özellikle bir arkadaş size nissan mitsubishi ve hyundai önermiş golf yerine komedi :) size soyle yardımcı olucam ...
    hyundai accent 1.5 gl 98 model (8 ay)
    daewoo leganza cdx 98 model ( 10 ay)
    golf 4 1.6 99 model (8 ay)
    opel vectra 2000 model 1.6 cd ( 2 ay )
    honda civic 1.6 1007 model 1.6 elegance (4 ay )
    golf 1.8 highline 99 model (16 ay )

kullanmış ve hala golf 1.8 highline e binmekteyim ve 102.000 kmde aldıgım aracı 15 ayda 191.000 km ye getirdim...

ve ister inanın ister inanmayın bana size kalmış gayet samimi bilgi vermek için yazıyorum ... ben hayatımda ilk kez bir araçtan vazgeçemiyorum ... bu araç yakıt performans kalite işçilik yönünden harika bişey . size tavsiye adilen japon arabalarının suan 0 larını onume koysunlar binmem kardeşim .. Ww yi fiyatı 17.000 civarında die bir accent 2006 getz 2007 nissan almera 2007 araclarla kıyaslayan arkadasların ben arac icinde dusundukleri tek seyin ayda 500 km yol yapıp . vergi geldiginde 60 100 tl arası verip kendini sevindiricekleri tek yonlerinin bu oldlugunu idda ederim . bu arkadasların . allah koruusun bir kaza esnasında can güvenliklerini ailelerin yasamların . yada bir fren mesafesinde nelerini kurtaracaklarını düsüündügünü hiç sanmıyorum ...

kısaca 1.8 golf teknik ve mekanik acidan harika lpg uyumlu bir motor ve seni burda kullanmayıp sana ögüt veren arkadaslara inat söyluorum : LPG Fiyat 2.03 opet ankara tarih 10.07.2012 ==> 30 tl gaz ile yani yaklasık 14 litre => 130 km sehir içi ve gerektigi yerde yardırarak kullanan kac kisinin aracı vardır acıklasınlar bana . 1.6 golf kullanılarının hepsi gelsin sehir ici sehir dısı hic konusmuyorum saten 400 km lik ortalama bi mesafede her türlü 1.6 golften 20 tl karlı ve huızlı giderim . sehir içindede hepsiyle aynı fiyata giderim her yere .. hiç kimse kullanmadan sallamasın arkadaslar .

sana en buyuk devavantajlarını soliyim : parcafiyatlarıdır . mesela .16 golf baskı balata seti ortalama 220 250 tl arasıdrı . .. 1.8 in 290 330 arasıdır . yada triger seti 1.6 nın 130 tl c,varı 1.8 in 150 tl civarı eger korkun bunlarsa binme 1.8 e .... ama cokta ihtiyacın olmucak bu parcalara merak etme ..

vergi konusuna gelince . 1.6 ya binersen 110 verirsin kardes ortalam 6 ayda bi . 1.8 e binerse 145 verirsin cok mu fark ?

yada avantajlarından bahsediyim sana : digital klima,üç kollu sportif direksiyon,sportif koltuklar baldırlarını sardıgında hissedeceksin farkı 1.6 lara göre ,EBD elektronik fren basıncı dagıtımı .. yani bunların giç birini 1.6 nın en dolusunda bile bulamaycaksın ... yada arkadasların sana tavsiye ettigi 4 5 yasındaki teneke yıgınlarında..

ve yola cıktıgında sehir ici yada sehir dısı LPG de dahi turbosuz ve cok guclu motorlara sahip olmayan . 2.0 motor civarı guclu bildigin mercedes bmw audi opel peugeot hyundai honda vs. yasları 2 3 yasındakı yenı sıstem teknoloji motorlu araclara dahı kafa tutarsın ve ezersin ... uzun yolda ki performansına inanmazsın :) 250 yi gosteren gostergeyle kapısamıyacagın arac cok nadir . 1.6 maksimum 205 fln gordum 210 demedi 1.6 golfum ama 1.8 le 250 yi gordum ....

hızı seviyorum ve gücü .. elbette birgün honda s 2000 yada bmw 3.30 i veya ci sahibi olmayana kadar kusura bakmada 17 binliriya bundan daha iyi bir arabaaya binecegini düşünmüyorum ...

cunku ben hala cebimde 35 40 binliram olmadıgı için düşündüklerimi almaıyorum ve 17 binliriyada bundan iyisinide bulmayacagımı biliorum ...

deneyimlerimi anlattım biraz uzundu ama . AŞK bu GOLF 1.8 20 valf çok noktadan enjeksiyonlu, üstten çift egsantrıklı, 4 silindirli motor silindir ba.sına 5 supap teknolojisine sahip. maksimum gücü 6000 d/d'de 125 HP olan motorun ürettiği maksimum tork 4200 d d'de 170 Nm. yani sonuc olarak VW'nin 1.8 litrelik motorunun neredeyse 2.0 litrelik motorlara yakın güç ve tork ürettiği görülüyor. Rahat devirlenen motor boş ağırlığı 1231 kg olan otomobilimi rahatça hareket ettiriyor ve . cok daha iyisine sahip olana kadar onadan vazgecmeyecegimi biliyorum ...

sen arabanı üzmessen kardes , ona iyi bakarsan oda seni üzmez .. bu tüm alman arabaları için gecerlidir . yagını suyunu eksik etme benzini yada gazını at kardesim arkana bakma . gez sıkıntı yok ... sana tavsiyem 307 den fln uzak dur . hatta golf le kıyaslama :) saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: selimmelike

s.a öyle gezinirken konunuza denk geldim ve okudukça burda güldüm gerçekten ... yani burda 1.8 highline yada 1.6 golf kullanmayan arkadaşlar bile yorum olsun die size tavsiyelerde bulunmuşş . çok saçma hemde örnekler komik. özellikle bir arkadaş size nissan mitsubishi ve hyundai önermiş golf yerine komedi :) size soyle yardımcı olucam ...
    hyundai accent 1.5 gl 98 model (8 ay)
    daewoo leganza cdx 98 model ( 10 ay)
    golf 4 1.6 99 model (8 ay)
    opel vectra 2000 model 1.6 cd ( 2 ay )
    honda civic 1.6 1007 model 1.6 elegance (4 ay )
    golf 1.8 highline 99 model (16 ay )

kullanmış ve hala golf 1.8 highline e binmekteyim ve 102.000 kmde aldıgım aracı 15 ayda 191.000 km ye getirdim...

ve ister inanın ister inanmayın bana size kalmış gayet samimi bilgi vermek için yazıyorum ... ben hayatımda ilk kez bir araçtan vazgeçemiyorum ... bu araç yakıt performans kalite işçilik yönünden harika bişey . size tavsiye adilen japon arabalarının suan 0 larını onume koysunlar binmem kardeşim .. Ww yi fiyatı 17.000 civarında die bir accent 2006 getz 2007 nissan almera 2007 araclarla kıyaslayan arkadasların ben arac icinde dusundukleri tek seyin ayda 500 km yol yapıp . vergi geldiginde 60 100 tl arası verip kendini sevindiricekleri tek yonlerinin bu oldlugunu idda ederim . bu arkadasların . allah koruusun bir kaza esnasında can güvenliklerini ailelerin yasamların . yada bir fren mesafesinde nelerini kurtaracaklarını düsüündügünü hiç sanmıyorum ...

kısaca 1.8 golf teknik ve mekanik acidan harika lpg uyumlu bir motor ve seni burda kullanmayıp sana ögüt veren arkadaslara inat söyluorum : LPG Fiyat 2.03 opet ankara tarih 10.07.2012 ==> 30 tl gaz ile yani yaklasık 14 litre => 130 km sehir içi ve gerektigi yerde yardırarak kullanan kac kisinin aracı vardır acıklasınlar bana . 1.6 golf kullanılarının hepsi gelsin sehir ici sehir dısı hic konusmuyorum saten 400 km lik ortalama bi mesafede her türlü 1.6 golften 20 tl karlı ve huızlı giderim . sehir içindede hepsiyle aynı fiyata giderim her yere .. hiç kimse kullanmadan sallamasın arkadaslar .

sana en buyuk devavantajlarını soliyim : parcafiyatlarıdır . mesela .16 golf baskı balata seti ortalama 220 250 tl arasıdrı . .. 1.8 in 290 330 arasıdır . yada triger seti 1.6 nın 130 tl c,varı 1.8 in 150 tl civarı eger korkun bunlarsa binme 1.8 e .... ama cokta ihtiyacın olmucak bu parcalara merak etme ..

vergi konusuna gelince . 1.6 ya binersen 110 verirsin kardes ortalam 6 ayda bi . 1.8 e binerse 145 verirsin cok mu fark ?

yada avantajlarından bahsediyim sana : digital klima,üç kollu sportif direksiyon,sportif koltuklar baldırlarını sardıgında hissedeceksin farkı 1.6 lara göre ,EBD elektronik fren basıncı dagıtımı .. yani bunların giç birini 1.6 nın en dolusunda bile bulamaycaksın ... yada arkadasların sana tavsiye ettigi 4 5 yasındaki teneke yıgınlarında..

ve yola cıktıgında sehir ici yada sehir dısı LPG de dahi turbosuz ve cok guclu motorlara sahip olmayan . 2.0 motor civarı guclu bildigin mercedes bmw audi opel peugeot hyundai honda vs. yasları 2 3 yasındakı yenı sıstem teknoloji motorlu araclara dahı kafa tutarsın ve ezersin ... uzun yolda ki performansına inanmazsın :) 250 yi gosteren gostergeyle kapısamıyacagın arac cok nadir . 1.6 maksimum 205 fln gordum 210 demedi 1.6 golfum ama 1.8 le 250 yi gordum ....

hızı seviyorum ve gücü .. elbette birgün honda s 2000 yada bmw 3.30 i veya ci sahibi olmayana kadar kusura bakmada 17 binliriya bundan daha iyi bir arabaaya binecegini düşünmüyorum ...

cunku ben hala cebimde 35 40 binliram olmadıgı için düşündüklerimi almaıyorum ve 17 binliriyada bundan iyisinide bulmayacagımı biliorum ...

deneyimlerimi anlattım biraz uzundu ama . AŞK bu GOLF 1.8 20 valf çok noktadan enjeksiyonlu, üstten çift egsantrıklı, 4 silindirli motor silindir ba.sına 5 supap teknolojisine sahip. maksimum gücü 6000 d/d'de 125 HP olan motorun ürettiği maksimum tork 4200 d d'de 170 Nm. yani sonuc olarak VW'nin 1.8 litrelik motorunun neredeyse 2.0 litrelik motorlara yakın güç ve tork ürettiği görülüyor. Rahat devirlenen motor boş ağırlığı 1231 kg olan otomobilimi rahatça hareket ettiriyor ve . cok daha iyisine sahip olana kadar onadan vazgecmeyecegimi biliyorum ...

sen arabanı üzmessen kardes , ona iyi bakarsan oda seni üzmez .. bu tüm alman arabaları için gecerlidir . yagını suyunu eksik etme benzini yada gazını at kardesim arkana bakma . gez sıkıntı yok ... sana tavsiyem 307 den fln uzak dur . hatta golf le kıyaslama :) saygılar

s.a abi burdaki bütün yorumları tek tek okudum eğer ben arabadan anlıyorsam sözlerin bu konu hakkında düşüncelerime tercüman olacak kadar oturaklı anlaşılır, bende golf düşünüyorum şuan2001 polo 1.4 var - şüphesiz volkswagen kalitesi belli. golf ü de 1.6 mı 1.8 mi oturtmaya çalışıyordum kafam da ağırlık 1.8 gibi hem 1.6 ya göre biraz daha hesaplı hemde ciğerli + donanım farkı da var tabi , son olarak last_legant arkdaşım ne yaptı acaba araba işini sonucu yazmamış galiba doğrusu sonucu merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

99 model benzinli araca 18bin tl biraz fazla değil mi? Üstelik bu araç 1.8

Bende ona dikkat ettim millet kazası boyası yok diye altın fiyatına satmaya kalkıyor.
  • merhaba
    konuyu tekrar hortlatıyorum :)
    1999 model 210.000 km de 1.8 sarıya yakın bir renkte golf 4 war
    lpg takılmamış komple boyalı kazasız bir araç
    fiyat olarak 16,750 diyor ama henüz pazarlık etmedik
    sizce bu araç alınır mı ?
    hayır diyenler bu fiyatlarda alternatiflerini (alman aracı olmak sartıyla) gönderebilirse çok güzel olur.
    paramı hazırladım arabayı bekliyorum hep beraber bana bir araba alalım lütfen :D
  • 99 model araba, 20 bin lira istemiş te 18'e inmiş.

artık korkunç buluyorum bu durumları.
  • ben de temiz bi 1.8 highline bakıyorum
    satmak isteyen varsa 18bine kadar alabilirim
    ankarada olmak şartıyla çünkü arabayı yakup ustaya göstermem lazım
    volkwvağen gurubunda bir numaradır kendisi
  • selimmelike S kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlatmış oluyorum ama yazınızı görünce bende birşeyler eklemek istedim. Bende 1.8 highline a sahibim,ağzı olan konuşuYo gerçekten. 1.8 1.6ya kötü diyenlere gülüyorum gerçekten .ikinci yılım olacak çok araba kullandım ciddi söylüyorum golf 4 1.8 highline sürmek insana zevk veriyor,yol tutuşu koltukların sizi kavramasi,arabayi sanki bir parçan gibi yönetebilmen çok çok iyi birşey. 125 beygirin olması da cabası. Şu anda param olduğu halde arabayı değiştirmiyorm ilerde 70 80bin param olursa o zaman geçiş yapmak mantıklı olacak .bu fiyat aralığında bu arabaya rakip yok,bir alay teneke çer çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Tutulmuyor diyenler halt etmiş,cillop gibi de binilecek Highline paket araç.
    Tek sorun 13 yaşında aracın hala 18 bin lira ediyor olması.

98-99-00 model astralar 20 binden aşağı gitmiyor.

• bazen hakikaten bazi araclarin hakki yeniyor... yok 1,8 mis cok yakarmis vergisi fazlaymis......tutulmazmis.....falan filan.....bu araca tam bir sene bindim muthis sekilde memnun kaldim inanin 1,8 e birkere binseniz 1,6 nin yuzune bakmassiniz....rutin.bakim disinda bana hicte sorun cikartmadi yakit olarakta gayet ekonimik bir aracti

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.