Şimdi Ara

Golf 1.0 Tsi Vs Megane 1.2 TCE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • megane geç ivmeleniyor. spor moddayken masaj çalışmıyor, masaj olan bir modu vardı. ordayken gazı kökledim, araç gitsem mi gitmesem mi diye düşündü, ağır ağır hızlanmaya başladı. golfün kalkışta geçmesi normal ama bir noktadan sonra megane öne geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Golf yol tutuş olarak megandan çok kötü öylemi?Peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaa077 -- 3 Aralık 2020; 22:41:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Megane kullanmasak yiycez diycem de kullanmayan da yemez bunu . 140la giderken passat yamuluyo diyenden ne beklersin ki. Vw ile bozmuşsun.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Megane direksiyonu, yol tutuşu şasesi süper, çok haklısın :))

Golf bayağı kalitesiz kalır megan yanında

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

kizabe yanlış yapmışsın. hiç 1.6 TDi satılıp, benzinli hemi de 1.0 tsi alınır mı? o TDi motora garrett 1449 vz turbo taktırıp yazılımla 200 hp binecektin. 1.5 tsi ları bile tokatlar hale gelecektin.

bu 1449 turbonun montajı çok kolay, masa üstü bilgisayarında 2 gb ram'i söküp 4 gb ram takmak gibi bir şey. kaput altında kesme biçme ekstra bir işlem yok.

İmzanızdaki araç otomatik mi? Otomatik ise şanzımana mekanik herhangi bir işlem yapıldı mı?

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Megane’ı RS Trophy sandınız heralde hocam
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Geçen ki konuda seramik örneğinize binaen şöyle izahat yapayım. Golf kaliteli seramiktir, megane düz banyo kaplamasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Megane kullanmasak yiycez diycem de kullanmayan da yemez bunu . 140la giderken passat yamuluyo diyenden ne beklersin ki. Vw ile bozmuşsun.

Alıntıları Göster

Çok da haksız sayılmaz. Yapılan testler her şeyi gösteriyor. Bence tersine siz kafayı Renault ile bozmuşsunuz.

• Golf performans anlamında DSG şanzımanında etkisiyle Meganeden iyi gider. Genel anlamdada Golf'ü Meganeden iyi bulduğumu söyleyebilirim. Açıkçası çok şaşırmadım.Yüksek hızlarda Megane 130 HP nin etkisiyle belki daha iyi gidebilir.

• Tamamen şanzıman farkı.

Benim aracımda a3 1.0 tfsi. 116hp 200nm tork.
    Rakibi çoğu araçdan dsg sayesinde daha tutarlı hızlanmaya sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 4 Aralık 2020; 2:35:17 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum iki aracında sahibi oldunuzmu ama 17 inc jantlı touchcrome hb meganem 16 inc jantlı golfüme kıyasla daha kopuk hissettiriyordu katılmıyorum size
  • Arkadaşlar vw fan boylugu yapmak istemem fakat megane de bi kalite eksigi vardı mesela ön cama su atan fışkiyeler bile geniş alana ince su atan degilde 2 delikli düz boru şeklindeydi , ses sistemi boguk gibiydi bass lar hiç yok gibiydi , alt takım süspansiyon aşırı sesli çalışırdı özellikler bu parke taşlı yollarda en son sattım ilk vw aracım olan golf 7 comf. Manuel aracımı aldım çok daha memnunum ikiside 1.2 manuel fakat megane çok daha donanımlı şık görünen bir araçtı led gundüz farları anahtarsız girişi çalıştırması multimedya ekranı gerigörüs kamerası gibi güzel donanımları vardı golf de mercekli far bile yok megane de her pakette var fakat gene de golf daha kaliteli bir araç bence megane touchcrome paket hb idi
  • 1.2 130 hp megane 1.2 tsi 110 hp araca göre ki megane 30 nm daha torklu olmasına ragmen ya agırlık farkından yada aktarma organlarındaki farktan geri kalıyor.
    Megane düz viteslerde vitese geçirip gaza basınca vites topuzu hafif sallanıyor manuelde vites yolları belirsiz golf çok daha net hafif kemikli yolunu neredeyse kendi bulan bir manuel şanzımana sahip kullanımı keyifli donanım istiyorsan aynı paraya megane geri kalan birçok şey için ise golf
    Linea gibi bir araçtan geçiyorsa megane de bu dediklerimin hiçbirini anlamazsınız bile kat ve kat daha iyi o tarz araçlardan tabi kıyaslama golf megane arası olunca durum bu nacizane iki aracada sahip olup deneyimlemiş biri olarak görüslerim bunlar belki birine bi yardımı dokunur
  • VW net bir şekilde tsi araçlarda beygiri olduğundan az söylüyor yada tekerdeki gücü resmi rakam olarak açıklıyor 1.0 tsi 125-130ps 1.4 125lik ise net 140ps civarı var.

• predator93 kullanıcısına yanıt

predatörüm Sandero STEPWAY Turbo TCe 90 Gök Mavi bu sanderolar çok hoşuma gidiyor. Yakıt ne yakıyor ? Beğendiğin yönleri nedir ? Fiyatları da ucuz ve tip olarak jeep i andırıyor, ön takımları da sağlammış. Kronik sorunu var mı ? Gözümü kararttım almayı düşünüyorum para olursa ve para beni severse.

Bu konuya gelirsek limitörle sınırlandırmışlar. Renault performans arabası yapmaz, ekonomi ve dayanıklılık üzerine yapar  

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Ne ölüsü birader? Ben ocak ayından beri modifiyeli şekilde kullanıyorum ölü falan değil.

Kulaktan dolma bilgilerinizle yorum yapmayın. Büyük turbo dediysek supralara takılan öküz gibi turbo değil bu. İkisini yan yana koysalar hangisi 1449 anlayamazsın. Aşırı büyük turbo takıldığında o bahsettiğiniz ölü devirler (turbo dolana kadar geçen süre) evet oluyor ama 1449'da bu durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 4 Aralık 2020; 9:19:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

İmzanızdaki araç otomatik mi? Otomatik ise şanzımana mekanik herhangi bir işlem yapıldı mı?

Alıntıları Göster

Otomatik değil. 6 ileri düz vites.

• Lütfen bir yanlış anlama olmasın .Golf iyi megan kötü diye bir yorumum olmadı.

Dediğim gibi uzun yolda almadık sadece kalkış testi yaptık ve her seferinde golf aldı.

Belki ilerledikçe megan alır bilemem.Olan biteni anlatıyorum adamlar hala yok megan şöyle iyi diyor.Megan kötü demedim ki ?

• dsg şanzıman ve şanzıman oranları etkilidir.

• TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    Inanirim vallahi..ikame 1.0 tsi kullandim leon..gayet güzel gidiyor...Bendeki 1.4 act ye ragmen diyorum bunu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.