Şimdi Ara

Golder Retriever'dan Anlayan ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar golden retriever almak istiyordum,bugün güzel 2 tane yavru buldum biri dişi,biri erkek olarak,dişiyi almayı düşünüyorum fakat daha önce köpek alım satımı yapmadım,köpek safkan mıdır,bir sıkıntısı var mıdır nasıl anlayabilirim?
    Nelere dikkat etmem gerekir?
    Fotoğraflarını ekliyorum,bir sıkıntı görürseniz söylerseniz sevinirim.
    Bu arada anne iki tane yavru doğurmuş,o yüzden yavrular 1 kg civarı ağırmış yaşıtlarına göre.

Golder Retriever'dan Anlayan ??? Golder Retriever'dan Anlayan ??? Golder Retriever'dan Anlayan ???

• Çok susamışlar bi su ver hayvancağızlara

Bende çok severim köpekleri, ama evde besleyemiyorum.Evin altında garaj var, orda besliyorlar bir tane onu seviyorum arada :)

Golden dan pek anlamıyorum
    Ama tatlılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpekler safkan, kontrol için veterinere götürebilirsin ancak mal gibi yaklaşmasan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 6 Kasım 2014; 0:13:40 >
  • hocam yazık para verip bu işe destek olmayın girin sahibinden'e veya barınaklara gidin bir sürü cins köpek ücretsiz sahiplendiriliyor.
    Ayrıca köpek bakmak büyük sorumluluk ister iyi düşünüp taşının artık hayatınızın bir parçası olacak 2 gün sonra sıkılıp sokağa atamazsınız
    bu gece arkadaşımda kalayım diyemezsiniz çünkü sizi evde gezdirmeniz için bekleyen biri olacak günde en az 3 sefer tuvalet için çıkarmalısınız
    vs. kısacası iyi düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

hocam yazık para verip bu işe destek olmayın girin sahibinden'e veya barınaklara gidin bir sürü cins köpek ücretsiz sahiplendiriliyor.
    Ayrıca köpek bakmak büyük sorumluluk ister iyi düşünüp taşının artık hayatınızın bir parçası olacak 2 gün sonra sıkılıp sokağa atamazsınız
    bu gece arkadaşımda kalayım diyemezsiniz çünkü sizi evde gezdirmeniz için bekleyen biri olacak günde en az 3 sefer tuvalet için çıkarmalısınız
    vs. kısacası iyi düşünün

Sahibinden.com ücretli köpek ilanı vermiyor,bu yüzden millet ücretsiz diyor ama arayınca ücret talep ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popfriel

quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

hocam yazık para verip bu işe destek olmayın girin sahibinden'e veya barınaklara gidin bir sürü cins köpek ücretsiz sahiplendiriliyor.
    vs. kısacası iyi düşünün

Sahibinden.com ücretli köpek ilanı vermiyor,bu yüzden millet ücretsiz diyor ama arayınca ücret talep ediyor.

ücretsiz olanlarıda var

• Hocam ücretsiz sahiplendiren birçok sayfa var.

Örneğin:https://www.facebook.com/groups/82301400822/

Bir bakın, satın almayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer parayla alıcaksanız hiç almayın daha iyi.Sonra ilerde memnun kalmayıp atanları çok gördük.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.