Şimdi Ara

golden retriever'in yanına rottweiler alabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yeni bir eve taşınacağız evimiz bahçeli çok büyük olmasada yeteri kadar 1 yaşında bir golden retriever'ım var yeni bir köpek bakmak için yeterınce bilgi sahibiyim ailem ve ben olsun daha önce ailemin bir sürü köpeği olmuş bende biraz tecrübeliyim fakat rottweiler bildiğimiz üzere bakımı zor bir cins rottweiler hastasıyım çok almak istiyorum bilinçli bir şekilde tutabilecek ve bakabilecek durumdayım ve size sorularım olacak öncelikle rottweiler'ımın evimi ve beni korumasını istiyorum mesela kimseye kendını sevdırmemesini çünkü geçenlerde rottweiler gördüm yabancı bir komşumuzun evine girdim köpek beni tanımıyordu direk benle oynamak istedi böyle olmasını istemiyorum..ayrıca bakımında ve masrafında hiç sorun olmayacak ama golden retriever'ım var çok uysal onun yanında uysal olur mu bunu merak ediyorum lütfen yardım edinn şimdiden teşekkür ederim...

• Diger kopeginizle sikinti yasayacagini sanmiyorum mutlaka alisacaklardir fakat kimseye kendini sevdirmemesi konusunu tekrar dusunup karar verin bahsettiginiz cins gercekden guclu bir kopek eger sosyal yetismesse insalnlara zarar verebilir emin olun zaten icgudusel olarak koruma sagliyor rottweiler fakat siz insanlarda uzak sadece bana bagli olsun derseniz problem olur su anda 5 aylik bir rottum var o kadar insanlarla cocuklarla hasir nesir etmeme ragmen buyudukce icgudusel olarak agrasyonu yukseliyor bir rott edinmeden once bence 2 kere dusunun cunku ileride istediginiz kopek olmayabilir ve sonu barinak olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.