Şimdi Ara

' Golden Retriever ile ilgili SORULAR :) [Köpeği olanlar gelsin]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
14.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Admin (yönetici) , söze başlamadan önce lütfen konuyu "evcil hayvanlar" bolumune taşıma orda kimse takılmıyor çünkü. Saygılarla.

Evet beyler golden retriever besleyen varsa burda ona sorular sorucam. (yaknda alacağım için)

Şu mutluluğa bakın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoşokk -- 5 Ekim 2011; 21:45:54 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Golden Retriever: Sağlıklı, Sevimli ve Dost Canlısı Bir Ev Arkadaşı

Golden Retriever'lar, popülerlikleri ve sevgi dolu doğalarıyla tanınan, nazik ve zeki köpek ırklarıdır. Aileler ve aktif bireyler için mükemmel evcil hayvanlar yaparlar.

Golden Retriever'lar Kokar mı?

Golden Retriever'ların diğer köpek ırklarına göre daha fazla tüy döktüğü bilinmektedir. Tüy dökmeyen bir köpek ırkı yoktur ve tüm köpekler belirli bir miktar tüy döker. Golden Retriever'lar, uygun bakım ve düzenli fırçalama ile evde aşırı koku yapmazlar.

Golden Köpek Fiyatları

Golden Retriever fiyatının çeşitli faktörlere bağlı olduğunu unutmamak gerekir. Safkan bir Golden Retriever yavrusu, yetiştiriciye, soyağacına ve konuma bağlı olarak 500 ila 2.000 ABD Doları arasında değişebilir.

Golden Retriever Bakımı

Golden Retriever'lar, sağlıklı ve mutlu kalmaları için düzenli bakıma ihtiyaç duyarlar. Bu bakım şunları içerir:

• Günlük fırçalama
    • Düzenli banyo
    • Kulak temizliği
    • Tırnak kesme
    • Veteriner kontrolleri

Golden Retriever'ların Kişiliği

Golden Retriever'lar, mutlu, sevecen ve eğlenceyi seven köpeklerdir. Ailelerine karşı sadıktırlar ve çocuklarla harikadırlar. Ayrıca mükemmel rehber köpeklerdir ve çeşitli görevlerde çalışırlar.

Golden Retriever'lar, aktif yaşam tarzları olan bireyler için mükemmel evcil hayvanlardır. Egzersize ve zihinsel uyarıma ihtiyaçları vardır. Düzenli yürüyüşlere, oyunlara ve eğitim oturumlarına katılmaktan keyif alırlar.

Uygun bakım ve eğitimle Golden Retriever'lar mükemmel, sevimli ve sadık arkadaşlar olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bizde var 9 aylık buyur sor :)
  • Benim de cok hosuma gidiyor bu hayvan. Fakat kopeklerden korkarim, bu kopekler sayesinde alisabilir miyim. Isirir mi?

@Zyx, sakirt detectedler gelir simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 4 Ekim 2011; 16:25:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Benim de cok hosuma gidiyor bu hayvan. Fakat kopeklerden korkarim, bu kopekler sayesinde alisabilir miyim. Isirir mi?

@Zyx, sakirt detectedler gelir simdi

ısırmaz. yalarınnn yapar
  • Çok tüy döker mi ? Evin içinde koku yapıyormuş bu doğru mu ?
  • Beyler bu cins köpekler çok karı kız götürüyo diyolar doğru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bizde var 9 aylık buyur sor :)

Kardeşim ;

1- bu kopekler kaç yaşından sonra tüy dokmeye baslıyor
    2-ben kaç aylık almam gerek. (1 aylık düşünüyordum . Duydugum bilgilere göre 2 aylık olmadan vermiyormuş petshop satıcıları)
    3- Eğitimi nasıl oluyor (özellikle tuvalet eğitimi )
    4- ne gibi yerlerde uyuyorlar ? yastık üstü falan mı (1-4 ay arası)

daha sorular var .Şimdilk bu kadar. Ve kaç paradır 500 tl civarı diye duydum ( birazdan hayvan satın alıyor falan diyenler olucak ama o kopeği satıp para kazanması gereken kişiler olacaktır hayatta bu yüzden para mühim değil. 500 tl olursada veririm :) )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Biz onları yiyoruz, besleyende mi var?
  • Benim ev arkadaşımın köpek,ben pek anlamam bakımından şusundan busundan.Balkonda besliyoruz evin içine zaten girmiyor hayvan kapı açık olsada.Çok zeki ve oyun seviyorlar.Kapının önünde uyuyor pek yerini yadırgamıyor .2 aylık iyidir çok küçük alırsan hastalık kapma olasılığı yüksek.Geçen sene gene bu ev arkadaşım dalmaçyalı almıştı çok küçük hayvan 1 ay sonra öldü hastalık kapıp.Şuan tüy dokuyor çok sevdiğinde yada taradığında havada uçuşan tüyleri görmemen imkansız.Ben fikir edinmen açısından bir resmini koyim köpeğin.Eğer istersen konuşabilirsin arkadaşımla çünkü satmaya niyeti var.

• istanbul dışı var ama yani bilmiyorum gidip bakabilme ihtimalin varmı. kopekburada.org a bak istersen bi. yani kargoylada gönderiyolarmış. ama görmeden almazsın sanırım.
  • quote:

Benim ev arkadaşımın köpek,ben pek anlamam bakımından şusundan busundan.Balkonda besliyoruz evin içine zaten girmiyor hayvan kapı açık olsada.Çok zeki ve oyun seviyorlar.Kapının önünde uyuyor pek yerini yadırgamıyor .2 aylık iyidir çok küçük alırsan hastalık kapma olasılığı yüksek.Geçen sene gene bu ev arkadaşım dalmaçyalı almıştı çok küçük hayvan 1 ay sonra öldü hastalık kapıp.Şuan tüy dokuyor çok sevdiğinde yada taradığında havada uçuşan tüyleri görmemen imkansız.Ben fikir edinmen açısından bir resmini koyim köpeğin.Eğer istersen konuşabilirsin arkadaşımla çünkü satmaya niyeti var.

Teşekkürler hocamda neden satıyormuş arkadaş özel değilse?

• quote:

Benim ev arkadaşımın köpek,ben pek anlamam bakımından şusundan busundan.Balkonda besliyoruz evin içine zaten girmiyor hayvan kapı açık olsada.Çok zeki ve oyun seviyorlar.Kapının önünde uyuyor pek yerini yadırgamıyor .2 aylık iyidir çok küçük alırsan hastalık kapma olasılığı yüksek.Geçen sene gene bu ev arkadaşım dalmaçyalı almıştı çok küçük hayvan 1 ay sonra öldü hastalık kapıp.Şuan tüy dokuyor çok sevdiğinde yada taradığında havada uçuşan tüyleri görmemen imkansız.Ben fikir edinmen açısından bir resmini koyim köpeğin.Eğer istersen konuşabilirsin arkadaşımla çünkü satmaya niyeti var.

güzel köpekmiş. Peki ısırıyor mu ya da hırlayıp üzerine atlıyor mu

• Benim arkadaşımda ver hemen hemen her gün onlardayım köpeğin tuvalet eğitimini ben verdim sayılır eve mıçtıgı zaman kızıyorduk hafif vuruyorduk sonra bahçeye götürüyorduk bahçeye mıçtığı zaman sosis veriyorduk ödül olarak her mıçtığında bi sosis vay anasını lan Çok tatlı hayvanlar ama o köpek hep evdeydi üzerime sıçrardı karate yapardım köpekle döverdim boynunu yakalardım vurmazdı yalardı bırakınca gene saldırırdı çok manyak hayvanlar
  • Yok ısırmaz,üzerinize atlamaz,size nerdeyse hiç havlamaz.Oyunu çok sever

Öğrenciyiz sonuçta para lazım ıyüzden
  • peki 150 metre karelik standart 3+1 apartman dairesinde kendi doğal ortamı gibi özgürce dolaşıp eğlenebilirler mi Bakımı zor mu. Köpeklere aşırı fobim vardır ve yenmem gerek. Bir de evde sıçarsa vay halime
  • quote:

Yok ısırmaz,üzerinize atlamaz,size nerdeyse hiç havlamaz.Oyunu çok sever

Öğrenciyiz sonuçta para lazım ıyüzden

Sagol hocamda ben yavru almayı tercih ediyorum :) Sonucta ilk kopeğim olacak.

Bu arada beyler yazmaya devam edin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

köpek beslenen eve melek girmez kardeşim

O zaman şeytan,azrail de giremez kardeşim
  • 1- bu kopekler kaç yaşından sonra tüy dokmeye baslıyor
    2-ben kaç aylık almam gerek. (1 aylık düşünüyordum . Duydugum bilgilere göre 2 aylık olmadan vermiyormuş petshop satıcıları)
    3- Eğitimi nasıl oluyor (özellikle tuvalet eğitimi )
    4- ne gibi yerlerde uyuyorlar ? yastık üstü falan mı (1-4 ay arası)

daha sorular var .Şimdilk bu kadar. Ve kaç paradır 500 tl civarı diye duydum ( birazdan hayvan satın alıyor falan diyenler olucak ama o kopeği satıp para kazanması gereken kişiler olacaktır hayatta bu yüzden para mühim değil. 500 tl olursada veririm :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

köpek beslenen eve melek girmez kardeşim

O zaman şeytan,azrail de giremez kardeşim

Headshot
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.