Şimdi Ara

' Golden Retriever ile ilgili SORULAR :) [Köpeği olanlar gelsin] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
14.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayvan sevginden ötürü seni kutluyorum. Bizim yan dükkanda var goldi. Evin bahçeli müstakil değilse almanı tavsiye etmem. İlgilenecek çocuk yoksa yine tavsiye etmem çünkü oyun köpeği kesinlikle yerinde durmayan yorulmayan bir hayvan. Acayip tüy döker, ayrıca her köpek gibi kokar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Hayvan sevginden ötürü seni kutluyorum. Bizim yan dükkanda var goldi. Evin bahçeli müstakil değilse almanı tavsiye etmem. İlgilenecek çocuk yoksa yine tavsiye etmem çünkü oyun köpeği kesinlikle yerinde durmayan yorulmayan bir hayvan. Acayip tüy döker, ayrıca her köpek gibi kokar.

düşünücem hocam :)
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

quote:

Orijinalden alıntı: Rx-8

quote:

up

Arkadasım oncelıkle en güzel,en yumusak huylu,en dost canlısı köpeklerden bırısını secmıssın
    Sakın sakın pet-shoptan alma yoksa cok üzülürsün arkadasım.Safkan cıkmayabılır,hasta olabılır.500 TL cok.max 300-350 cunku kıs gelıyo.Bursaya cıftlıge gıdersen anne altından secebılırsın.Evde beslıyceksen golden tuylerı cok sorun olucaktır.Bunun yerıne aynı karakterde tuylerı golden cınsıne nazaran daha kısa olan labrador secebılırsın.Mamayla beslemen lazım,market maması degıl ama hakıkı mamalarla hılls,proplan gıbı mamalarla.Tuvalete gelınce,nerde kalıcaksa odanın heryerıne gazete ser.Gazete her yerı kaplasın.Gun gectıkce gazetelerı azalt.En sonunda gazetelerı kaldır.Kopegın gazete olmaynca dısarı yapıcaktır emın ol.Yalnız asıları bıtmeden dolastırmaya cıkarma.Sadece tuvalet ıcın cıkar.Evde ona ait bi yer olsun,yastık,sepet falan bı yatak yapabılırsın.Koltuklara veya yataga cıkmasına ızın verme sakın.Soruların olursa sorabılırsın özenle yanıtlarım kardesım merk etme

sagolasın kardeşim sen besledn mi hiç köpek?

Pitbull besledim kardesım.Sınav yuzunden arkadasıma vermek zorunda kaldım.Golden acayıp koku yapar,sadece golden degıl butun kopekler.Evde beslıyceksen gercekten alma cunku vermek zorunda kalırsın.Evde bakıcaksan Labrador al benı dinle veterınerden kuru sampuan alırsın.3Gunde bir surersın.Ama goldenın tuylerıyle bas edemezsın..Bahcem olsa golden alırdım (sureklı bahcede kalabılıcekse) ama evde bakıcaksam tercıhım aynı karakter ve ozellıktekı Labrador olur

• golden dışarıda beslenmez! bu tür cinsler sevgiye muhtaçtır kim severse onun köpeği olur belli bi sahibi yoktur. Labrador cinsi daha iyidir goldena göre tüy sorunu daha azdır. koku hepsinde olur ama banyo yaptıracaksın arkadaşım sen kokmuyormusun banyo yaptırmadığın zaman? her köpek evde beslenir 2-3 cins hariç kangal vb. onun haricinde balkonda köpek beslenmez asla! her geçene havlarlar apartmandakiler rahatsız olur. ayrıca evde besliyeceğin cinsi hergün en az 2 saat dışarıya çıkartıp yürütmen lazım toprağa deymeleri tuvaletlerini yapmaları lazım. ayrıca husky cinsi saldırgan bi cins değildir çok dik kafalıdır bilir ama yapmaz bazı eğitimleri. ve husky cinsi türkiyenin neresinde olursa olsun beslenilmeyecek bi cinstir -30,10 dereceye dayanıklı bi köpeği bizim ülkemizde beslemek tamamen ölüm olur bütün yaz su tutman ve gölgede güneşe hiç çıkartmaman lazım. gerçi yazın bütün gün yıkasan bile hayvanın yürümeye hali olmuyor ölü gibi sıcak havada. sana önerim küçük olabilir ama ÇOK ZEKİ hayvanlardır tüy sorunlarıda olmaz maske filmini bilirsen ordaki cins olan jack russell cinsi köpek olacaktır bi araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CxCxCx -- 5 Ekim 2011; 15:18:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

golden dışarıda beslenmez! bu tür cinsler sevgiye muhtaçtır kim severse onun köpeği olur belli bi sahibi yoktur. Labrador cinsi daha iyidir goldena göre tüy sorunu daha azdır. koku hepsinde olur ama banyo yaptıracaksın arkadaşım sen kokmuyormusun banyo yaptırmadığın zaman? her köpek evde beslenir 2-3 cins hariç kangal vb. onun haricinde balkonda köpek beslenmez asla! her geçene havlarlar apartmandakiler rahatsız olur. ayrıca evde besliyeceğin cinsi hergün en az 2 saat dışarıya çıkartıp yürütmen lazım toprağa deymeleri tuvaletlerini yapmaları lazım. ayrıca husky cinsi saldırgan bi cins değildir çok dik kafalıdır bilir ama yapmaz bazı eğitimleri. ve husky cinsi türkiyenin neresinde olursa olsun beslenilmeyecek bi cinstir -30,10 dereceye dayanıklı bi köpeği bizim ülkemizde beslemek tamamen ölüm olur bütün yaz su tutman ve gölgede güneşe hiç çıkartmaman lazım. gerçi yazın bütün gün yıkasan bile hayvanın yürümeye hali olmuyor ölü gibi sıcak havada. sana önerim küçük olabilir ama ÇOK ZEKİ hayvanlardır tüy sorunlarıda olmaz maske filmini bilirsen ordaki cins olan jack russell cinsi köpek olacaktır bi araştır.

labrador al diyorsun yani hocam?

• up
  • birgün mutlaka alıcam golden
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

birgün mutlaka alıcam golden

hadi inşallah hocam yanlız bu forumdakiler korkutuyor :) yok çok kokuyor falan diye. Soğutuyorlar kopekten benii ! :D
  • quote:

quote:

hadi inşallah hocam yanlız bu forumdakiler korkutuyor :) yok çok kokuyor falan diye. Soğutuyorlar kopekten benii ! :D

Pug al hocam
  • quote:

quote:

benim kuzen evde golden besliyor hiç kokmuyordu sebebi ise özel bir şampuan ile 2 günde bir banyo yapıyormuş zaten suyu çok seven bir köpek cinsi olduğu için direk atlıyor suya banyo yaptığı şey ise plastik bir küvet köpekler için üretilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimlife

quote:

quote:

Pug al hocam

Hocam pug'u alıp ne yapıcam

• Faydalı bir konu olmuş Benimde 1-2 sorum var madem konu fazlalığı olmasın buradan sorayım.

Şimdi ben bir köpek almayı düşünüyorum. Köpeği alırsam garajda bakıcam. Garaj diyince yanlış anlamayın sadece bize ait yani 1 tane araba girip çıkıcak. İlk olarak aklımda alman kurdu,rottweiler tarzı köpekler vardı ama araştırmam sonucu ilk kez köpek bakıcaklar almasın zor olur demişler. Bende şimdi söle bir düşünce var. Golden yada Labrador bunlar genelde evde yada bahçede duruyor malum. Alsam günde 3-4-5 saat onla gezsek eğlensek yani sabah 8 de okula öglen 3 de sokağa akşama kadar dışarda olucaz Olabilirmi yani garajda dururmu Golden yada Labrador cinsi köpekler? Bazıları olmaz yapma diyor ama bazıları olur 1-2 gün ağlar belki ama ondan sonra alışır sende düzenli ilgilenirsen sorun olmaz diyorlar. Siz ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Faydalı bir konu olmuş Benimde 1-2 sorum var madem konu fazlalığı olmasın buradan sorayım.

Şimdi ben bir köpek almayı düşünüyorum. Köpeği alırsam garajda bakıcam. Garaj diyince yanlış anlamayın sadece bize ait yani 1 tane araba girip çıkıcak. İlk olarak aklımda alman kurdu,rottweiler tarzı köpekler vardı ama araştırmam sonucu ilk kez köpek bakıcaklar almasın zor olur demişler. Bende şimdi söle bir düşünce var. Golden yada Labrador bunlar genelde evde yada bahçede duruyor malum. Alsam günde 3-4-5 saat onla gezsek eğlensek yani sabah 8 de okula öglen 3 de sokağa akşama kadar dışarda olucaz Olabilirmi yani garajda dururmu Golden yada Labrador cinsi köpekler? Bazıları olmaz yapma diyor ama bazıları olur 1-2 gün ağlar belki ama ondan sonra alışır sende düzenli ilgilenirsen sorun olmaz diyorlar. Siz ne dersiniz?

Hocam garajınız kapanınca cok karanlık oluyorsa psikolojisi bozulabilir bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aimlife

quote:

quote:

Pug al hocam

Hocam pug'u alıp ne yapıcam

Niye öyle söyliyorsun hocam sevimli gazlı tembel horlayan salyalı bir canlı aynı ben

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Faydalı bir konu olmuş Benimde 1-2 sorum var madem konu fazlalığı olmasın buradan sorayım.

Hocam garajınız kapanınca cok karanlık oluyorsa psikolojisi bozulabilir bence

Işığı açık bırakırız hocam o dert değil Zaten karanlıkta kalan köpekler genelde saldırganlaşıyor.

• @aimlife

Hahaha :D

@Twanche

O zaman iyi olur hocam :) yav konuya kopeği olan yazsın biraz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

bizde de var, 5 yaşında.

hocam cok kokuyor mu ? bazı arkadaşlar oyle diyor. Ya sadece bu cins kopek mi kokuyor yoksa hepsi kokar mı? Yıkasak geçmez mi? :S

koku var abi ama çok rahatsız etmiyor. hem zaten alışınca hiç fark etmiyorsun bile. bütün köpekler kokar, hatta bütün hayvanlar. tüyü çok sorun olmazsa hiç düşünmeden alabilirsin.

• 2 tane Goldenım var, ne kokmasından bahsettiğinizi anlamadım?
    6 ayda bir yıkayıp yemeğini düzenli verdikten sonra, diş bakımını yaptırdıktan sonra, tüylerini taradıktan sonra ne kokusu?
    Sizide yıkamasak sizde kokarsınız.
    Kendi kendine temizlenen bir hayvan değil köpekler.
    2 tane goldenım var, derisine burnunuza yapıştırmadıkça o köpek kokusunu alamazsınız.
    Ama Golden tüy döker, tahammülünüz yoksa Golden cinsini unutun derim.
  • beyler tamam tüy sorun değil yani bu tüyleri makinayla falan çekemez miyiz (elektrik süpürgesi :D )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.