Şimdi Ara

Gold Olmıyım Diye Oyunu Satan Zed [GOLD OLDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar çok öfke ve nefret doluyim ki kelimelere dökemiyorum şuanda fakat öbür dünyada bunun hesabını sorucağıma emin olabilir.Böyle işler sadece TR'de olur

Buda şuanki serimdeki Jayce adam fp Jayce aldı ve oynamayı bilmiyormuş kafayı yicem artık cidden bezdim

Edit:Sonunda gold oldum dostlar.Oyun sayın fazla diyenler olmuş.Normalde silver5 de çürüyordu hesap kuzenimden aldın 3 ay olmuştur aldığım Gold5 yaptım şimdi.Aldığımda Elo Helldi zaten
    http://www.lolking.net/summoner/tr/1953044

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 22 Kasım 2014; 20:01:43 >

• Shen ayakkabiya bakk
    Bu arada mesajini duzenle ustun zekali modlarimiz banlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 22 Kasım 2014; 13:15:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir soru sorucam, seri maçımdayım falan dedin mi oyundayken?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş 374747 maç atmişsin hala silversın biraz kendine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Shen ayakkabiya bakk

onu saymıyorum bile hocam zaten dakika 10 da oyunu bağlandı anlamıyorum Riot bilerek mi yapıyor TR'de böyle kıskanç insanlar olduğu sürece bu oyun gelişmez aslında oyunun değil beyinlerin gelişmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Tek bir soru sorucam, seri maçımdayım falan dedin mi oyundayken?

öyle bir şey demedim.Karşıdakiler dedi vlad kazanırsa gold beyler.Zed'de dediki o zaman oyunu vermeyiz başta şaka yapıyor sandım ama oyun sonu 1 vs 5 girince anladım ne yaptığını
  • farmlar op
    w/l op
    rabadon almışsın void yok op
    liandry almışsın rylai yok op
    shen ayakkabı op
    support lux itemlar op
    rylai kata op
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Siteler varya onlardan görmüş olmalı. O tür siteleri hiç sevmedim. Riot el atmalı aslında. O ne abi öyle? Onu geç Riot ne yaptı? Herkesin pingi gözüküyordu loading ekranında, oyuncuların yüksek pingli arkadası oldugunu görüp morali bozulmasın, kavga çıkmasın diye tüm pingleri gösterime kapattı,

Bu tür siteler iyice saçma, oyuna girerken bakıyo aaa takımımda silver karşısı gold. Başlıyor moral bozukluğu, kavgalar falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Siteler varya onlardan görmüş olmalı. O tür siteleri hiç sevmedim. Riot el atmalı aslında. O ne abi öyle? Onu geç Riot ne yaptı? Herkesin pingi gözüküyordu loading ekranında, oyuncuların yüksek pingli arkadası oldugunu görüp morali bozulmasın, kavga çıkmasın diye tüm pingleri gösterime kapattı,

Bu tür siteler iyice saçma, oyuna girerken bakıyo aaa takımımda silver karşısı gold. Başlıyor moral bozukluğu, kavgalar falan.

Aynen öyle dostum.Adama diyorum ki tek gezme (küfür) adam bana diyorki bana karışma yoksa feedlerim seride olan sensin ben değil senin zararına olur

• Alayının topuklarına sıkacaksın geçmiş olsun.
  • GÜMÜŞ
    GÜMÜ
    GÜM

G

GÜM
    GÜMÜ
    GÜMÜŞ
    Oyunu sil bukadar yeteneksiz olamazsı şu serverde oksi veledi bile diamond low seni
  • Zaten karsi taraf haketmis vayne ezmis

• Spellerinde hayaleti gorunce hic okumadim ne olduysa iyi olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnnieADC -- 22 Kasım 2014; 14:40:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnnieADC

Spellerinde hayaleti gorunce hic okumadim ne olduysa iyi olmus

Vladimire ghost daha etkili yeğen bilmiyorsan yazma
  • Az kullandim da karsima 50 tane gelmistir bi tanesinde gormedim

• Ver gold yapim
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

Ver gold yapim

adam noktayı koymuş

Konuyu açan arkadaş ile nickler benzeşik zaten ver bu adama hesabı keyfine boost yapıyor zaten gold yapsın seni.
  • emin ol lol sorcaklar öbür tarafta
  • hak etmeigin lige seni çıkartmadığı için jayceye teşekkürler.

437 win 433 lose nedir yahu o win lose ile. Riot 1. kümelerde maç spamcılara az lp getirme olayını kaldırmamalıydı şimdi 2k ranked atıp dia olmuş adam diayım hehe ezik platlar diye dolaşıyor. seninki de aynı hesap bronz 1 de kalmıştın eski sezondaki gibi adalet olsaydı.

bb
  • o kadar maçta hala silverdaysan çıkma zaten hakettiğin yerdesin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.