Bildirim
Gold bitti online oynuyorum ??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam oyuna girmeye çalışınca kredi kartından otomatik Gold bedeli çekmiş olmasın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sethdrift2
Hocam oyuna girmeye çalışınca kredi kartından otomatik Gold bedeli çekmiş olmasın?
Yok kredi kartım kayıtlı değil ben gg den alıp yazmıştım . -
sus çaktırma hocam daha ne ıstıorsun... şikayetmi edelim seni şimdi :)) -
Bu gün başlayan 4 gün bedava gold var diye bir yazı gördüm ama tam bilgim yok.Sanırım ondan dolayı oynayabiliyorsun. -
Gel gel yapıyorlar bariz:)
quote:
Orijinalden alıntı: NexeLGiuS
Bu gün başlayan 4 gün bedava gold var diye bir yazı gördüm ama tam bilgim yok.Sanırım ondan dolayı oynayabiliyorsun.
Ne yani 4 gün bedava mı oynayacağız. Gerçi bende farkettim iki günlük gold bitti ama hala devam ettim
quote:
Orijinalden alıntı: RaiTrQ
Arkadaşlar xbox u uzun zamandır açmamıştım bugün açıyım dedim haziranda bitmiş olması gerek gold un zaten uyarı geldi ben free olarak devam et dedim . Geow 3 online giriyim bir dedim girdi gold olmamasına rağmen . Ben gold bitince online oynanmıyor sanıyordum ??
güle güle kullan daha ne istiyorsun -
bende yeni girdim 1 aylık gold 1 dolara aldım paypal ile ödedim. Bu yeni kayıt olanlara bir hediye falan mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: NexeLGiuS
Bu gün başlayan 4 gün bedava gold var diye bir yazı gördüm ama tam bilgim yok.Sanırım ondan dolayı oynayabiliyorsun.
Tüh ya bende sevindiydimbedava olsa da insan genede merak ediyor niye böyle diye
-
bende de bedava
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X