Şimdi Ara

Gold Bilgisayar'da Çalışmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gold Bilgisayar'a başvurdum, mağaza müdürü tanıdığım. Media Markt'ın yaşadığım İl'deki mağazası açılana kadar Gold Bilgisayar'da çalışmak istiyorum. Hem tecrübe, hem maddi, hemde öğrenmek için.

( Mağaza Müdürü tanıdığın git ondan öğren, diyecek arkadaşlara; İş koşullarını sormadım. İş'i ayarladığı için. Üstüne pek fazla gitmek istemedim.)

Gold Bilgisayar'da çalışan arkadaşlar; koşulları yazarlarsa çok memnun kalırım

Merak ettiğim hususlar; Çalışma saatleri, Mağaza ortamı, Prim, Yemek, Sodexho, Ticket, Yol, SSK, SGK.

Gold Bilgisayar veya bu alanda çalışan, bilgisi olan; yardım edecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur.Khan -- 23 Aralık 2012; 23:36:09 >

• Umarım çalışacağın konumda yeterli bilgiye sahipsindir.Boş insan dolu teknoloji mağazaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Umarım çalışacağın konumda yeterli bilgiye sahipsindir.Boş insan dolu teknoloji mağazaları.

Teknoloji üzerine merakın oldukça fazla, ve araştırmacı biriyimdir. Televizyon, Telefon, Kamera, Laptop gibi alanlarda epey bir bilgim var.

Da, benim tek merakım çalışma koşulları.
  • İlgi lütfen.
  • hergün küfür ediyorum. katlanabilirim diyorsan git çalış
  • genelde teknoloji mağazalarında başlangıçta asgari ücret + prim + yol + agi + sodexo , ticket vb şeklidedir.

asgari ücret ve agi sabit zaten

prim sattığın ürüne garanti paketine vs. göre değişir.

yol genelde 140-160 tl aralığındadır.

yemek kartı ise 210-300 tl arasında firmadan firmaya değişir.

önemli olan çok bildiğini sanan kişileri sabırla dinleyebilmektir. Mağazacılık çok zor bir iştir. Sinir yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

genelde teknoloji mağazalarında başlangıçta asgari ücret + prim + yol + agi + sodexo , ticket vb şeklidedir.

önemli olan çok bildiğini sanan kişileri sabırla dinleyebilmektir. Mağazacılık çok zor bir iştir. Sinir yapar

Anlıyorum, dediklerini biliyorum hocam'da benim tek merak ettiğim. Net bir maaş. bazı firmalar 1000TL gibi bir meblaa verirken, bazıları 800-900 arasın da değişiyor. Gold'un tahminen vereceği fiyatı merak ettim.

• bayramda seyranda,hafta sonları bile 13 saat çalışırım diyosan süper iştir ozellikle gecenin hergün 23 ünde eve gelmek , ozellikle iş delileri için süper maaşta çok yüksek 850+prim bence kaçırma ugandada yaşasaydık buda yoktu...ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Aralık 2012; 17:24:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bayramda seyranda,hafta sonları bile 13 saat çalışırım diyosan süper iştir ozellikle gecenin hergün 23 ünde eve gelmek , ozellikle iş delileri için süper maaşta çok yüksek 850+prim bence kaçırma ugandada yaşasaydık buda yoktu...ciddiyim

Doğrudur da, benim bildiğim; Sodexho, Ticket, 900-1000 TL arası maaş. Ya 3+1(3 gün çalışıp 1 gün tatil) ya da 6+1'di.

Sony Center'da çalışan bir arkadaşım var. 1000TL maaş, + 250 Ticket alıyor. Ki Sony Aylık 10bin TL ciro göremeyen bir firma.

Gold'un satışları çok yüksek, prim işi var. Yani kesin olarak; Gold Bilgisayar'da çalışan arkadaşlardan tatminkar bir cevap bekliyorum :)

• yiyeceğin küfürleri hesaba katınca o paraya değmez hocam
  • Vatan bilgisayarın çalışma şekli 2 gün çalışıp 1 gün izin.Orasıda öyledir.
    Görüşmeye gitmiştim ararız dediler aramadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Vatan bilgisayarın çalışma şekli 2 gün çalışıp 1 gün izin.Orasıda öyledir.

Görüşme tarihiniz nedir hocam, ne zaman gittiniz? Yeni mi yoksa, önceden mi görüştünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timur.Khan

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Vatan bilgisayarın çalışma şekli 2 gün çalışıp 1 gün izin.Orasıda öyledir.

Görüşme tarihiniz nedir hocam, ne zaman gittiniz? Yeni mi yoksa, önceden mi görüştünüz.

1 seneden fazla oldu çok oldu yani.
    Gerçi orasıda kapandı sonra.
  • Her gün küfür yemektir. GOLD = Her yönüyle EN KÖTÜ TEKNO MAĞAZA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Tiplere bak ya birinin kafada saç yok biri tipitip akıllarınca insanları ti ye alıyolar hey allahım ya cık cık cık cık çektim izlerken tam 21023210391203 kere
  • Hocam ben başlayacaktım 850+Prim bir de 320 lira sanırım yemek için verilecekti. Cumartesi günü full çalışma(12 Saat), 2 gün sabah gidip akşam 5 gibi çıkma. 3 gün de öğlen gidip akşam 10 gibi çıkıyorsun. 1 gün de izin var. Bunun dışında ilk 1 ay boyunca full çalışman gerekiyor dendi bana. Vatan'ın çalışma şartı daha iyi bence. 2 gün full 1 gün izin var. Maaşı da aynı. Daha gözde olan bir mağaza olduğu için satışın fazla, primin daha yüksek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsk

Hocam ben başlayacaktım 850+Prim bir de 320 lira sanırım yemek için verilecekti. Cumartesi günü full çalışma(12 Saat), 2 gün sabah gidip akşam 5 gibi çıkma. 3 gün de öğlen gidip akşam 10 gibi çıkıyorsun. 1 gün de izin var. Bunun dışında ilk 1 ay boyunca full çalışman gerekiyor dendi bana. Vatan'ın çalışma şartı daha iyi bence. 2 gün full 1 gün izin var. Maaşı da aynı. Daha gözde olan bir mağaza olduğu için satışın fazla, primin daha yüksek olur.

Ortamı pek iyi olmayabilir Gold Bilgisayar'ın fakar buradaki Vatan Bilgisayar'dan iyi olduğunu söyleyebilirim. Gold Teknosa'dan sonra Satışları en yüksek olan mağaza diyebilriim. Bimeks, Sony, Samsung, Vatan gibi diğer mağazalar sürünüyor desem yeridir. Teknosa'nın aylık hedefi 1.000.000 TL gibi bir meblaa. da teknosa'da tecrübe önemli. Bende buradaki MEdia Markt' açılana kadar hem maddi, hem beceri hem de tecrübe edinmek istiyorum.

850TL Maaş / 320 Lira Ticket / Sodexho(var mı bilmiyorum onu da yazarsanız memnun kalırım ) 1gün full, 2 gün 10:00 / 18:00 , 3 gün 14:00 / 22:00 mesai saatleri iyi gibi geldi. En azından arkandan entrika, oyunlar dönmüyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Timur.Khan

quote:

Orijinalden alıntı: yusufsk

Hocam ben başlayacaktım 850+Prim bir de 320 lira sanırım yemek için verilecekti. Cumartesi günü full çalışma(12 Saat), 2 gün sabah gidip akşam 5 gibi çıkma. 3 gün de öğlen gidip akşam 10 gibi çıkıyorsun. 1 gün de izin var. Bunun dışında ilk 1 ay boyunca full çalışman gerekiyor dendi bana. Vatan'ın çalışma şartı daha iyi bence. 2 gün full 1 gün izin var. Maaşı da aynı. Daha gözde olan bir mağaza olduğu için satışın fazla, primin daha yüksek olur.

Ortamı pek iyi olmayabilir Gold Bilgisayar'ın fakar buradaki Vatan Bilgisayar'dan iyi olduğunu söyleyebilirim. Gold Teknosa'dan sonra Satışları en yüksek olan mağaza diyebilriim. Bimeks, Sony, Samsung, Vatan gibi diğer mağazalar sürünüyor desem yeridir. Teknosa'nın aylık hedefi 1.000.000 TL gibi bir meblaa. da teknosa'da tecrübe önemli. Bende buradaki MEdia Markt' açılana kadar hem maddi, hem beceri hem de tecrübe edinmek istiyorum.

850TL Maaş / 320 Lira Ticket / Sodexho(var mı bilmiyorum onu da yazarsanız memnun kalırım ) 1gün full, 2 gün 10:00 / 18:00 , 3 gün 14:00 / 22:00 mesai saatleri iyi gibi geldi. En azından arkandan entrika, oyunlar dönmüyor :)

Hocam ben Diyarbakır'dayım. Burada da en iyi satış sırasıyla Teknosa(TV Satışlarından dolayı), Bimeks, Vatanbilgisayar'a ait. Sodexho veya ticket mı diye sormadım. Sadece 320 Lira yemek dediler. Çalışma saatlerini 1 saat öne al çünkü 8 değil 9 saat çalışıyorsun. Burada ki Gold firmaları oldukça ciddiyetsizdi. Müdür tanıdıktı gittik konuştuk. Oradaki satış danışmanları müdürle sokak arkadaşıymış gibi muhabbet ediyorlardı. Daha sonra da genel müdür gelip tanıdığını almış. Birisi çıktığında seni aldıracağım dedi müdür ama umudu kestim ben. Vatan'a girmeye çalışıyorum şimdi. Orası daha uygun geldi bana.

Edit: Sanırım multinet'in yemek kartını veriyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsk -- 25 Aralık 2012; 7:26:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

genelde teknoloji mağazalarında başlangıçta asgari ücret + prim + yol + agi + sodexo , ticket vb şeklidedir.

mağazacılık işini aklı olan insan yapmaz bu kadar açık ve net söylüyorum çünki bu işin içindeyim ve şu andada bu işi yapmaktayım tanınmış bi bayan giyim firmasındayım inanın bana dediğiniz gibi aşırı sabır isteyen iş sinir ediyorlar insanı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.