Bildirim
Gökhan Törenin 6 yıl önce bir forum sayfasında futbolcu olmak isteyen birine verdiği tavsiyeler(SS)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gerçekse iyiyimş _____________________________ 
-
Gurur duydum.
_____________________________ -
Hangi forum bu? _____________________________ -
Hesaplama yaptım 2009 yılında Chelsea'da ve 17 yaşındaymış yani mesajı yazan harbiden Gökhan Töre
quote:
Orijinalden alıntı: StoryBro
Hesaplama yaptım 2009 yılında Chelsea'da ve 17 yaşındaymış yani mesajı yazan harbiden Gökhan Töre
_____________________________ Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
-
bu adam sonradan mı türkçe öğrendi _____________________________ -
-
Adama kaç kişi troll yaftası bulmuştur, vay be. Yalnız yazı üslubu Orhun anıtlarındaki gibi
Şüphesiz iyi bir kağan idi, şüphesiz etrafındaki beyleri derleyip topladı şüphesiz
Hangi forum bu?
msxlabs galiba_____________________________ -
Büyük ihtimal forumda yazan kişi sallamış Gökhan Töre o zamanlar da tanınıyordu az çok, Leverkusen altyapısında oynayan adama antrenörlerinin bakkaldan bisküvi yeme, evde ne varsa ye diye yönlendirdiğini ya da Gökhan'ın altyapıda bunları öğrendiğini düşünmüyorum
_____________________________ "Yaş Ortalamamız 18,Ne Avrupa Zaferleri,Ne Birinci Lig Göremedik,Ama Önemli Değil,Efsane Göztepe'yi Biz Atalarımızdan Dinledik." -
17 yaşında birisi öyle avatarmı kullanır _____________________________ -
ayın tarihlerde takım arkadaşım Gs ye transfer olmuştu. Benimde ilçe takımını bıraktığım sene.
Hayatta çalışanlar illa bir yere geliyor bunun kanıtı. Gökhan da futbolcu olmak için bir şeyler yapmaya çabalamış ve bizim geçtiğimiz yollardan geçmiş.
Dediğine göre 12 yaşından beri ailesinden uzak yaşamış hiç kolay şeyler değil bunlar._____________________________ 
-
Büyük adamsın faik abi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: YazıYorum
Adama kaç kişi troll yaftası bulmuştur, vay be. Yalnız yazı üslubu Orhun anıtlarındaki gibi
Şüphesiz iyi bir kağan idi, şüphesiz etrafındaki beyleri derleyip topladı şüphesiz
_____________________________ -
http://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/233454-profesyonel-futbolcu-olmak-icin-ne-yapmaliyim.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mağara Avcısı
http://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/233454-profesyonel-futbolcu-olmak-icin-ne-yapmaliyim.html
Bir altındaki adam da Adana demir sporda kiralıkmış.
http://www.transfermarkt.com.tr/artun-akcakin/profil/spieler/137611
Beyler şimdi bu futbolcularda illa Dh'ye google'da gezerken işleri düşmüştür. Üyede olmuşlardır. Aramızda geziyorlar ser verip, sır vermiyorlar.
Hatta bana sorarsanız Futbol bölümünde konuları okuyup mesaj bile yazıyorlardır.
Belki ben bile onlardan biri olabilirim. bilemezsin ki.
- stada anahtar alınıyor mu
- beşiktaş forum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı