Şimdi Ara

Gökhan Töre Satilmali mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Begenen oldugu kadar, benim gibi fazla ababartildigini düsunen de bar. Sizlerin görüsu nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• t9 biraz garip yazdirdi anlasilmistir herhalde 😊

• Etkili bir oyuncu, bize ciddi katkı sağladı geçen sezon. Amam para ederken hemen elden çıkarılmalı.
  • Beşiktaş'da 32'lik quaresma'nın,frei'ın aratmadığı adamı hangi avrupa kulübü alacak?

töre sıradan bir oyuncu,eksikliği hissedilmiyor bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk satılmalı düşünmeye bile gerek yok

• Tore bu sene de kalmalı çok iyi bir teklif gelirse anca satılır zaten yoksa vodofone arenada Gökhan töre çok iş yapar ayrıca 32 lık quaresma aratmıyor diyen vitor aşığı arkadaşın takımında volkan şen nani yı aratmıyor bir takım da aynı mevkideki oyuncular kaliteleriyle birbirlerini aratmıyor diğer takımda kalitesizlikleriyle.

• Olcay>nani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaleci mi stoper mi ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gökhan genç yetenek diyebileceğimiz yaşta değil artık. Şu anki hali bu sezonki performansı ile en fazla 10-12 verirler. 26-27 yaşına da gelse Gökhan'ı şu anda satabileceğimiz paralara satabiliriz. Ama kaliteli futbolcu ve şanssız bir sezon geçiriyor ben daha fazlasını verebilecek kapasiteyi görüyorum. Satarsak pişman olabileceğimizi tahmin ediyorum. Kalması taraftarıyım.
  • Stadda oynamali 1 sene daha

• 13-14 ten aşağı gidecekse hiç gitmesin
  • Çok sorumsuz, dalgalı.
    İyi bir teklife Pektemek ile paket yapılıp yollanmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gönderilsin desek olmaz, gönderilmesin desek olmaz. adam bazen takımın en iyi konumuna kadar çıkarken bazen yokluğu hissedilmeyen pektemek ayarına düşüyor garip bi futbolcumuz ben kararsızım
  • çok istikrarsız satılmalı. statla 1 sezon falan geçirse bir şey olmaz romantiklik yapmayın.
  • Aynı şeyleri geçen sene Oğuzhan'a yaptınız,yapmayın.2 hafta sonra gelecek Töre,formayı da kapınca hatırlatacağım bu konuyu.

Öte yandan değerini bulursa 16-17+ satılmalı.Değerini bulan her oyuncu satılabilir sıkıntı yok.Gomez,Sosa ve geri kalan takımdan yerini dolduramayacağımız oyuncu yok Oğuzhan dışında.Hatta iyi paraya satarsak hepsinden daha iyisi bile alınabilir.Sadece Oğuzhan'ın karşılığı yok.23 yaşında takımında 8 numara oynayıp hem gole bu kadar katkı yapan hem de savunma görevlerini yerine getiren oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Onları da biz alamayız.

Umarım Oğuzhan 1 sene daha kalır şampiyonlar ligi oynar öyle gider.Hem kendisi için daha iyi olur hem kulüp için.Geri kalan oyuncuların yeri iyi bir araştırmayla dolar hatta daha iyisi bile gelir
  • Satılmali

• bu adama sakatlık fotoğrafını atana kadar önyargılı bakıyordum , oynamıyor diyordum da gercekten durumu kötü bence.bundan önceki yıllarda neler yapabildiğini gördük bence iyileşirson 3-4 maç iyi oynarsa insanların fikri değişir.
  • Iyi bir tore ile sampiyon oluruz anca. Su an bizim ya da rakibin hatalari uzerine gelisecek. Tore forma girerse bir adim onde oluruz. Oynayinca da oynuyor adam.

• Kendi kendine yazık eden bir oyuncu cok degil gecen seneki performansı ;

https://www.youtube.com/watch?v=jFWEmjsWRo0
  • 20 den aşşağı verilmemeli

• Formda bi töre barca, bayern klasında hariç her takımda oynar. Değeri bulununca satılmalı ama.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.