başarılar gökhana ama i.akın bu sezon daha iyi en azından düşmüyor birkaç pozisyon helal olsun dedim çabalıyor yani çocuk inşallah daha ii olacak
Evet İbrahim Akın gerçekten bu hafta beni çok şaşırttı. Kendini bulmuş gibi oynadı inşaallah sürdürür. "Çok büyük yetenek" diyenlere şaşırıyordum eskiden "Nerde bu çocuğun yeteneği?" diye. Ama gördüm ki o sürat ve teknik bir arada çok az futbolcuda var. İnşaallah artarak devam eden bir performans izletir bize bu sezon...
bu gökhan gülec e ne oldu anlamadım zaten ilk geldiğinde iyiydi sonrada ne olduda bozdu kendini
ibrahim akın iyiye gidiyo ama gökhan gülec in kiralıga werilmesi iyi olmus
Oh be kurtulduk
higuain daha mı iyi olacak sanki...kalsaydı keşke.
i.akını neden sevmediğinizi hiç anlamıyorum zamanında gördüğü kırmızı kartlar mı etkili bunda adam her maç canını veriyor takımı için ben bunu görüyorum sürekli koşuyor vs. ama siz sevmiyorsunuz
çok iyi olmuş. denizliye verilmesi. umarım orada kendini gösterip bir çıkış yakalar ve tekrar bjk ye döner.
quote:
Orjinalden alıntı: a_eagle
bu gökhan gülec e ne oldu anlamadım zaten ilk geldiğinde iyiydi sonrada ne olduda bozdu kendini
Ben bozduğunu görmedim. Tabi sürekli yedek tutulduğuna göre bizim göremediğimiz bir şeyler vardı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme