Şimdi Ara

Gökhan Güleç Denizlispor'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam'ın bu sezon kadrosunda düşünmediği forvet oyuncusu Gökhan Güleç, Denizlispor'la 1 yıllığına kiralık olarak anlaştı.

kaynak: LigTv

• Oh be

Burakla Baki kaldı onlarıda bi göndersek
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Oh be

+İbraam Akın

İbramla Burak ı alana bakiyi bedava veririz.TOplamda 4 5 milyona verelim
  • Bu hafta iyiydi İ.Akın
  • başarılar gökhana ama i.akın bu sezon daha iyi en azından düşmüyor birkaç pozisyon helal olsun dedim çabalıyor yani çocuk inşallah daha ii olacak
  • Evet İbrahim Akın gerçekten bu hafta beni çok şaşırttı. Kendini bulmuş gibi oynadı inşaallah sürdürür. "Çok büyük yetenek" diyenlere şaşırıyordum eskiden "Nerde bu çocuğun yeteneği?" diye. Ama gördüm ki o sürat ve teknik bir arada çok az futbolcuda var. İnşaallah artarak devam eden bir performans izletir bize bu sezon...
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Oh be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu gökhan gülec e ne oldu anlamadım zaten ilk geldiğinde iyiydi sonrada ne olduda bozdu kendini
  • ibrahim akın iyiye gidiyo ama gökhan gülec in kiralıga werilmesi iyi olmus
  • Oh be kurtulduk
  • higuain daha mı iyi olacak sanki...kalsaydı keşke.
  • i.akını neden sevmediğinizi hiç anlamıyorum zamanında gördüğü kırmızı kartlar mı etkili bunda adam her maç canını veriyor takımı için ben bunu görüyorum sürekli koşuyor vs. ama siz sevmiyorsunuz
  • çok iyi olmuş. denizliye verilmesi. umarım orada kendini gösterip bir çıkış yakalar ve tekrar bjk ye döner.
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_eagle

bu gökhan gülec e ne oldu anlamadım zaten ilk geldiğinde iyiydi sonrada ne olduda bozdu kendini

Ben bozduğunu görmedim. Tabi sürekli yedek tutulduğuna göre bizim göremediğimiz bir şeyler vardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.