Şimdi Ara

Göğüslerdeki sorun(jinekomasti değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün genel cerraha gözüktüm sorunum için meme ucu biraz geniş(kırmızı kısım)ve hafif bi yağ dokusu var. Doktor baktı falan bu jinekomasti değil dedi bende biliyorum ama yağ dokusu var falan dedim.Adam baktı şurda disk gibi bişey var sanki dedi sonra yok bişey falan dedi.kasların baya şişmiş dedi buda meme ucunu alta doğru ittirmiş falan dedi ilaç kullandınmı falan dedi(steroidi kastediyo sanırım) yok dedim 6 aydır çalışıyorum. sonra ameliyat olmak için yaşın genç sporu bırak yada belki hocanın göstereceği bazı hareketler vardır biraz düzeltir dedi. Benimde moralim bozuk sorunumun düzelmesi için napabilirim ? hayatımda en çok sevdiğim uğraş bu.yakında plastik cerrahiyle konusacak annem eğer annemin izni olursa ameliyata alırlarmı beni yoksa yasakmı ?

yaş 16 boy 178 kilo72

• Fotoğraf yükleyebilir misin bnm de bana büyük gözüküyor dediğin kısım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yaşta olabilir böyle şeyler, yaş ilerledikçe düzelir. kilonu koru yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

bu yaşta olabilir böyle şeyler, yaş ilerledikçe düzelir. kilonu koru yeter.

Yasla alakasi yok ki genetik bu ben 22 yasindayim ve kirmizi kisim dedigi yer bnde de genis sayilir.

• AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    o belli olmuyor, eğer jinekomasti değilse her türlü düzeltebilirsin spor yaparak.
  • Meme ucu ilginçtir, bazen benimde ucu büyüyor,küçülüyor. ucuz içine kaçıyor çıkıyor vs. çok rahatsız oluyorsan estetik ameliyattan başka çare yok sanırım.
  • quote:

o belli olmuyor, eğer jinekomasti değilse her türlü düzeltebilirsin spor yaparak.

hocam meme ucunu nasıl düzelticez sporla merak ettim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça Ağrısı Neden Olur?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bendede var kafayı yemek üzereyim :D yakın zamanda plastik cerraha görüneceğim.Yaşın ilerledikçe geçer diyolar ama geçicek gibi durmuyo
  • soğuk suya girince büzülüyorsa sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

soğuk suya girince büzülüyorsa sorun yok

soğuk suya girince hafiften büzülme oluyo hocam kendini toparlıyo . bu sorunun bi ismi falan varmı yada düzelmesi için napmam lazım ?
  • quote:

spor yaparak düzeleceğini sanmıyorum tam tersine doktor daha aşağı iner dedi kaslar gelişirse
  • Soğuk suya girince meme ucu sertleşir ve belirginleşir ama genişleme olmaz hatta daha da küçük gözükür

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

Soğuk suya girince meme ucu sertleşir ve belirginleşir ama genişleme olmaz hatta daha da küçük gözükür

tamamda hafiften tam uç kısım yağlı gibi ve soğuk suya girmedikçe büyük gözüküyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

Soğuk suya girince meme ucu sertleşir ve belirginleşir ama genişleme olmaz hatta daha da küçük gözükür

Aynen öyle oluyor usuyunce falan keşke hep öyle kalsa

@Teknik_Psikopat

Sorun yok derken

• ergenlikten kaynaklanan bir durum olabiliyor.ama seninki öyle değilmiş, çok kafanı bozuyorsa operasyondan başka çare yok diye biliyorum.
  • Bence foto yüklersn drdini daha iyi anlarız

• quote:

Orijinalden alıntı: Ludakris

Bugün genel cerraha gözüktüm sorunum için meme ucu biraz geniş(kırmızı kısım)ve hafif bi yağ dokusu var. Doktor baktı falan bu jinekomasti değil dedi bende biliyorum ama yağ dokusu var falan dedim.Adam baktı şurda disk gibi bişey var sanki dedi sonra yok bişey falan dedi.kasların baya şişmiş dedi buda meme ucunu alta doğru ittirmiş falan dedi ilaç kullandınmı falan dedi(steroidi kastediyo sanırım) yok dedim 6 aydır çalışıyorum. sonra ameliyat olmak için yaşın genç sporu bırak yada belki hocanın göstereceği bazı hareketler vardır biraz düzeltir dedi. Benimde moralim bozuk sorunumun düzelmesi için napabilirim ? hayatımda en çok sevdiğim uğraş bu.yakında plastik cerrahiyle konusacak annem eğer annemin izni olursa ameliyata alırlarmı beni yoksa yasakmı ?

yaş 16 boy 178 kilo72

hocam rsim ekler misin bendede buna benzer bişey var

sendeki sorun neymiş şimdi bide benimde suya girince küçülüyo büzüşüyo arada içim üşüyo gibi oluyo o zaman da aynı şekilde

• Bende şöyle bir sorun var. Mesela şu an yatıyorum memem yumuşak ve dümdüz gibi. Yatmamla alakası yok ayaktaykende öyle. Ama mesela soğuk suya girince veya spor yapıncada ucu sertleşip diğer yerler pütür pütür oluyor. Arkadaşla aynı sorun mu anlamadım. İstersen ss atabilirim?

@AlfredBorden

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Numara

Bende şöyle bir sorun var. Mesela şu an yatıyorum memem yumuşak ve dümdüz gibi. Yatmamla alakası yok ayaktaykende öyle. Ama mesela soğuk suya girince veya spor yapıncada ucu sertleşip diğer yerler pütür pütür oluyor. Arkadaşla aynı sorun mu anlamadım. İstersen ss atabilirim?

@AlfredBorden

gayet normal herkesin öyle olur zaten
  • resim koyabilecek misiniz arkadaşlar ? kendiminkiyle karşılaştırcam bende bu sorundan müzdaripimde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.