Şimdi Ara

Göğüs Yağlarını Eritmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • göğüs yağlarını eritmek için ne tür bi egzersiz yapılabilir arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

göğüs yağlarını eritmek için ne tür bi egzersiz yapılabilir arkadaşlar.

Şınav,barfiks ve gögüs yayları var 5-10 tl bişey
  • sen kafana göre dilediğin sporu yap. Göğüsündeki yağlara sıra geldiğinde göğüs yağların eriyecektir. İstersen ayak bileklerine çalış farketmez. İşin püf noktası kalori yakmak.

Çabuk incelmek içinde tavsiyem sabah kahvaltını uyandıktan 1 saat içinde yap. Günde 2 öğün ye. Akşam yemeğini en geç akşam 6 da ye ve daha sonra uyuyana kadar yemek yeme. Öğünlerinde yoğurt, haşlanmış kırmızı et, cafeini matein vs.. tüket. Yağ yakıcı besinler yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 27 Haziran 2012; 23:39:22 >
  • Egzersiz ile olacak iş değil, kilo vermen lazım.
  • kardio
  • cardio´ya baslamak en iyisi bende de öyle bi sorun var , artik her gün düzenli kosu yapip diyete girecegim, kolay gelsin bu arada
  • Dumbell varsa yerde yatıp düz olarak aşağı yukarı indir kaldır. kilo vermen dahada kolaylaştırır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hizlial.com/u19.012.1925.0111/adler-1236se-5-premium-direnc-yayi-seti
    Böyle bir ürün aldım , 1-2 güne kadar gelir sanırım . Az ağırlık çok tekrar ile sıkılaşıyormuş kaslar . Aslında 10-15kglık dambıl alıcaktım ama şişmek değil sizin gibi göğüsü toparlamak istiyorum 10lira birşey alabilirsiniz , internette ne şekilde çalışmanız gerektiğide var
  • kardio ve diyet. tüm vücuttan yağ vereceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

kardio ve diyet. tüm vücuttan yağ vereceksin.

anladım bisiklet çalışıyorum şuan 70 kilo falanım boy 1.75 civarı fakat göğüsler gitmiyor bi türlü günde 1 saat tempolu(hız olarak 45 in altına düşmüyorum)çalışıyorum bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.