Şimdi Ara

Göğüs ucu ve L Carnitine kullanimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Göğüs ucumda yaglanma mevcut antremanlara duzenli gidemiyorum bench press vs... yapiyorum ama cok basarili olamadim desem yeridir.Bir turlu kurtulamadim su illetten. L carnitine kullansam göğüs ucundaki yaglanmaya yardimci olur mu ? Ayrica karin bolgemde de biraz yaglanma mevcut 1.78 boyundayim 81 kiloyum.

Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Göğüs ucunda yağlanma olmaz, jinekomasti olabilir o. Bölgesel yağ yakımı diye birşey yoktur. L-carnitin ile çeşme suyu arasında hiçbir fark yoktur yağ yakımı konusunda. 1.78 ve 81 isen genel olarak yağlısındır zaten bu arada.
  • L carnitin göğüsün üstünü eritir. Göğüs ucu için cla alcan
  • 70 kiloya in
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    Cla nedir aydınaydınlart usta bizi @Lentus

• Ben de sıkınca üst taraf sert ve düzgün ama alt taraf baya yumusak.Hangi hareketleri yapmak lazım göğüs için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin07

Cla nedir aydınaydınlart usta bizi @Lentus

Yapma lütfen. Trollüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %14 Yağ Oranı ve Karın Kası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Göğüs ucunda yağlanma olmaz, jinekomasti olabilir o. Bölgesel yağ yakımı diye birşey yoktur. L-carnitin ile çeşme suyu arasında hiçbir fark yoktur yağ yakımı konusunda. 1.78 ve 81 isen genel olarak yağlısındır zaten bu arada.

2 spor salonundaki ayri ayri hocalarda jinekomasti olmadigini yagdan dolayi boyle oldugunu belirttiler hocam

• panpaciben kullanıcısına yanıt
    ozaman antremanlarının sonuna 10 dakika kardiyo ekleyeceksin.günlük aldığın kaloriyi biraz düşüreceksin
  • panpaciben kullanıcısına yanıt
    Bir fotoğraf atar mısın?
  • Kardiyo yap ve aldığın kaloriyi azalt bench pressle gitmez orası muhtemelen %15 üstü yağ oranın var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.