Şimdi Ara

göğüs kıllarını makineyle 3 e vurmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
29.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vücudum baya kıllı, yazın baya ter yaptırıyor , ben öyle kıl falan almam da en azından makineyle girip 3 e falan vurayım diyorum , acaba makineyle kesince daha kalın , gür çıkma gibi bi olay olur mu ? bu hali bile fazlasıyla kalın ve gür . deneyenler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Recep ivedik yaz görsellere ben uğraşamıycam

• Ağda yap kesin çözüm

Makineyle kıl aldıran ağdada yapar
    ağda yapmayan acısından yapmaz o cinsi daha kötü

• Bence daha kötü çıkar sonradan. Ben elmacık kemiklerimdeki tüyleri de makineyle alıyordum. Şimdi bildiğiniz sakal gibi çıkmaya başladılar. Bir ara epilasyon yaptırmayı düşünüyorum artık o bölgeye.

• Ağda yapmam ben, yani killarimdan şikayetçi değilim , sadece yazın sıkıntı yapıyor, kisaltayim diyorum , sırtımı vurdum 1 kere 3 e , şuan pek sıkıntı yok gibi ama göğüs daha gür olduğu için daha fazla gurlestirmeyim yanlışlıkla diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağdayla alırsan çok daha geç çıkar. Tabi acısına katlanabilirsen.
  • Bilirkişi geldi.İstersen jiletle al yinede daha gür çıkmaz.Tamamen hormonlarınla alakalı gür çıkması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yak, ciddiyim.
  • delikanlı adam kıllı olur. Kıllarını kesen dönmedir, kızlara özeniyordur.

• Ben makineyle kesiyorum, 1 numaraya yakın oluyor. Rahatım
  • Veet tüy dökücü spreyler var.Özellikle spor yaptıgım dönemlerde bu tüy dökücüyü kullanıyorum.Vücuda sıkıp 5-10 dakka bekleyip çubuguyla temizlersin vücudunu.Bir arastır istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlett Johansson

Ben makineyle kesiyorum, 1 numaraya yakın oluyor. Rahatım

nick-avatar-mesaj üçlüsünde gidip geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordAcharad

Veet tüy dökücü spreyler var.Özellikle spor yaptıgım dönemlerde bu tüy dökücüyü kullanıyorum.Vücuda sıkıp 5-10 dakka bekleyip çubuguyla temizlersin vücudunu.Bir arastır istersen

Hocam o tüy dökücü spreyler kılları daha sonradan çok arttırabiliyor diye duydum? Sizin deneyiminiz nedir ne kadar süre kullandınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

Veet tüy dökücü spreyler var.Özellikle spor yaptıgım dönemlerde bu tüy dökücüyü kullanıyorum.Vücuda sıkıp 5-10 dakka bekleyip çubuguyla temizlersin vücudunu.Bir arastır istersen

Hocam o tüy dökücü spreyler kılları daha sonradan çok arttırabiliyor diye duydum? Sizin deneyiminiz nedir ne kadar süre kullandınız?

Merhaba kardeşim,toplumda bi algı var işte jilet vurursam kel kafan dökülmez , falan filan hepsi fiyasko.O bahsettiğin gürleştirme durumuda fiyasko.Kılın gür yada seyrek olmasını kalın yada ince olmasını senin genetiğin belirliyor anlayacağın böyle şeylerle bi alakası yok.Benim tevrübemde bu yönde oldu açıkcası.Ha bu bilgiyide yorumlarına saygı duydugum bi berber abiden biliyorum.

• kısa kısa çok kötü durur sakın deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 8 Haziran 2015; 23:50:08 >
  • philips bodygroom modellerinden al

• quote:

Orijinalden alıntı: Vratyas

ben kolonya döküp yakıyorum

Aklıma ayağım yanmıyor, yüzüm yanmıyor videolarını getirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıl dökücü kullanma pişman olursun. Makine ile alma normalinden daha iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor. Siyah siyah kökleri gözüküyor falan. En temizi gidip ağda yaptıracaksın mis gibi olacaksın ayriyetten daha uzun sürede kılların çıkacak. Ağda o kadar da acıtmıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

Merhaba kardeşim,toplumda bi algı var işte jilet vurursam kel kafan dökülmez , falan filan hepsi fiyasko.O bahsettiğin gürleştirme durumuda fiyasko.Kılın gür yada seyrek olmasını kalın yada ince olmasını senin genetiğin belirliyor anlayacağın böyle şeylerle bi alakası yok.Benim tevrübemde bu yönde oldu açıkcası.Ha bu bilgiyide yorumlarına saygı duydugum bi berber abiden biliyorum.

Eyvallah dostum bakalım hayırlısı.

@Kabiz Civciv Kıl dökücüden niye pişman olursun dedin hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gripholion -- 8 Haziran 2015; 23:59:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Kıl dökücü kullanma pişman olursun. Makine ile alma normalinden daha iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor. Siyah siyah kökleri gözüküyor falan. En temizi gidip ağda yaptıracaksın mis gibi olacaksın ayriyetten daha uzun sürede kılların çıkacak. Ağda o kadar da acıtmıyor.

Neden kıl dökücüde pişman oluruz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.