Şimdi Ara

Goethe Almanca Dil Kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite hazırlıkta bu kuruma gitmek istiyorum. Birkaç sorum olacak, bildiğinizi cevaplarsanız sevinirim.

1-Genelde çok övüyorlar, öğretmeyi çok iyi biliyorlar diye. Goethe'nin diğer kurslardan büyük bir farkı var mı?
    2-İngilizce hazırlık okurken bu kursa gitmek sorun olur mu?
    3-Giden varsa, kurs nasıl geçiyor, yazılı olarak mı bilgisayar destekli mi öğreniyorsunuz, konuşma tarzında mı geçiyor?

• 1 ve 3. soruların takipcisiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı
  • Taksim`deki Goethe`den A1.1, A1.2, A2.1 kurslarini aldim gercekten cok profesyonel bir kurs. Bilgisayar destekli degil kurs. Yazma ve konusma agirlikli bir kurstur. Kurs süresince sana verilen bir kayit numarasi sifre sayesinde evdeyken internet uzerindeki calismalari yapabilirsin. Ingilizce kursu dersen pek cok alternatifin var ama. Almanca konusunda Goethe alternatifsizdir. En iyi kurs bu biraz pahali ama verdigin paraya degiyor.
  • Aynen Cok Pahalı Oluyor.
  • biraz pahalı derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maket Otobüs

Aynen Cok Pahalı Oluyor.

para olarak diger kurslarla karsilastirinca gercekten oyle ama eger verebilicek durumunuz varsa ve bu dili ilerde rahatca konusmak isterseniz burayi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİL ÖĞRENİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Malta Dil Eğitimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar11732

biraz pahalı derken?

kusura bakma.
  • Yoğunlaştırılmış A1 kursuna gittim galatasaray üniversitesinin harikaydı orayı da düşünün bence sertifika falan peşinde değilseniz eğer. Gitmedim ama A2 de iyidir orada. Zaten manzarası yeter bence okulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jetmax

Yoğunlaştırılmış A1 kursuna gittim galatasaray üniversitesinin harikaydı orayı da düşünün bence sertifika falan peşinde değilseniz eğer. Gitmedim ama A2 de iyidir orada. Zaten manzarası yeter bence okulun

Ben de gittim orada kursa,kur devam etmediğinden aldığım ilk kur ve onca vaktim boşa gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanfinifinfon

quote:

Orijinalden alıntı: Jetmax

Yoğunlaştırılmış A1 kursuna gittim galatasaray üniversitesinin harikaydı orayı da düşünün bence sertifika falan peşinde değilseniz eğer. Gitmedim ama A2 de iyidir orada. Zaten manzarası yeter bence okulun

Ben de gittim orada kursa,kur devam etmediğinden aldığım ilk kur ve onca vaktim boşa gitti...

ben bu yaz gitmiştim devam ediyordu a2 ama ben gitmedim 7-8 kişi gerekiyor demişlerdi tabi sizinki şanssızlık olmuş
  • 2 sene ne çabuk geçiyormuş. Keşke gitseydim şimdi anadil gibi Almancam olmuştu.
  • Ben yazın almanca kursuna gitmek istiyorum. Goethenin fiyatı ne kadar söyler misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sabrian

Ben yazın almanca kursuna gitmek istiyorum. Goethenin fiyatı ne kadar söyler misiniz?

Web sitesinde yaziyor.yogun kurslar ve standart haftasonu kurslari 760 haftaici standart kurslar 660 gibi bir seydi.

• Goethe'nin sertifikası artık YÖK tarafından kabul edilmiyor. Bilginize
  • Girrffe kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani, almancanın en iyi öğretildiği yerin belgesinimi kabul etmiyor, kendimi 6 ay gittim izmirde çok zevk aldım değer açıkçası. Boş verin almancayı almanlardanmı öğreneceğiz :)
  • bende gitmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Arkadaşlar üniversite hazırlıkta bu kuruma gitmek istiyorum. Birkaç sorum olacak, bildiğinizi cevaplarsanız sevinirim.

1-Genelde çok övüyorlar, öğretmeyi çok iyi biliyorlar diye. Goethe'nin diğer kurslardan büyük bir farkı var mı?
    2-İngilizce hazırlık okurken bu kursa gitmek sorun olur mu?
    3-Giden varsa, kurs nasıl geçiyor, yazılı olarak mı bilgisayar destekli mi öğreniyorsunuz, konuşma tarzında mı geçiyor?

Goethe eskiden iyiydi. Alternatif bir kurum yok sayılırdı onun yanında. Ancak yıllar geçti ve goethe son 2-3 senedir işi ticarete döktü. Sınıflar çok kalabalık. Öğrenci anlamadığı yeri haliyle hocaya soruyor cevap alamıyor. Anladın anladın yani. Eğitim ve idari personelleri kaba. Tabii para da iyi istiyorlar. Yalnız kadıköy ve bakırköy de bir iki alternatif oluştu. mağdur etmeden sınıfları ilerletiyorlar. kadıköy de ilm tercih edilebilir. bakırköy de tödok tercih edilebilir. görüşmekte fayda vardır. sadece goethe verebilir diye bir şey olabilir mi...araştırırsanız var yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.