|
[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (23. sayfa)

-
-
Ecmwf de kötü çıktı geçmiş olsun, standart bir sisteme döndü neydi ne oldu sistem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@nallart reiz neler duyuyoruz , yok sistem kestane oldu yok boşa beklemeyin falan doğrumu bunlar :(((
-
kesatane olduğu yok efsane diyemeyiz sadece 17+ sı bozuk keşmekeş halen.14-15-16 güzel modeller çözemiyor net sistem zorlayıcı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Şubat 2021; 22:22:46 > -
Uzun vadede sistemde sapmalar olabilir. Pazar günü sıcaklık problemi olabilirdi, herkes o günden sonra sistem şaha kalkacak diyordu. Şu an Pazar günü için de olumluya döndü sistem. Sabah ortaya çıkan durumla akşam aynı olmayabilir normaldir.
İki gün öncesinden ancak bazı şeyler netleşir.
-
Godzilla süper bilgisayarları adeta parmağında oynatıyor. Tam kuyruğu ile girecekken anlık manevrası ile bir anda kayboluyor..
Bunun sebebini ise nallart'ın onu ünlü simyager rasputin'in kara kitabında yazan sayılara göre kodlamasından dolayı olduğunu düşünüyorum.
Bir maşuk olarak herkesi buzdolabı kapılarını 3 kere açıp kapamaya davet ediyorum. Bu esnada godzilla ona olan hasretimizi hissedecek.
Haydi maşuk kardeşim gün bu gündür..
-
Nallart ortada olmadığına göre yine bir kestane ile karşı karşıyayız -
-
Arkadaşlar neyin kestanesi ilginçsiniz gerçekten ya. Şu an zaten sistemin içindesiniz gelecek sistem şu an geldi zaten. Pazar-pazartesi sistemi geldi, artık değişemez. İlerleyen günlerde bu sistem çok daha uzundu fakat 17-18'e biraz fazla sıcak verdi fakat günde onlarca rapor çıkıyor, 24 saat kala her şey kesinleşiyor, yarın birden bu sistem efsaneye de dönebilir. Şu an İstanbul'da ortalama iç kesimlerde gözüken kar 15-30 cm, kıyılarda bile minimum 5-10 cm kar göreceksiniz. Mesela ayın 21'inden sonra -24'lük bir sistem geliyor, o sistem de muhtemelen değişecektir fakat göründüğü üzere bu sistem birden Martın ortalarına dahi uzayabilir, düşünün. Şu an anın tadını çıkarın, artık yok gitti, yok gelmez gibi bir şey yok. 17-18 sistemi de belki çok daha fazla değişecek ki muhtemelen değişecektir de bir an ivmeler tekrar bize karşı dönebilir, kasmaya gerek yok.
-
Açıklama yapacak mısın sistem ne durumda şu an? @nallart
-
1 hafta kalır kar yerde (min 5-10cm) max 35-40 cm leri görüyor ama İstanbul çok içe içe olduğu için etkili olmuyor. Sıcaklık dendiği gibi 1 hafta -1, -5 leri görürse erimez kolay kolay..
-
fos çıktı galiba
-
Godzila Bu sefer nallartı yedi sanırım -
Bence bizim için birebir zoom üzerinden görüşmeye gitti. Bakalım Godzilla ne diyecek. -
Ben hala umutluyum -
KARDESLERIM. KUSURA BAKMAYIN. İŞLER GÜÇLER ANCA GELEBİLDİM. SON GUNCELLEMELERE BAKTIĞIMDA EVET İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLER MEVCUT. HANGİ TARİHLER İCİN SÖYLÜYORUM. PERŞEMBE GÜNÜ VE SONRASI İCİN ELBETTE. DEĞIŞIMLER DEVAM EDECEKTİR TABİKİ. O ZAMANA DAHA VAR. AMA BIZ PAZAR PAZARTESİ SAĞLAM KAR ALACAGIZ. VE EN BÜYÜK TEMENNIMIZ SALI GÜNÜ SAĞLAM DEK LER ALMAK. YANI DENIZ ETKİSİ KAR YAĞIŞI. İŞİN ONEMLI KISMI BU DEKLER. BUNLARI IYI YAKALARSAK MÜKEMMEL OLACAK. GERÇEKLERI SOYLIYEYIM. SÜREKLI BU GÜNLER I IŞARET ETTIM. BU GUNCELLEMELER ONEMLI DİYE. ARTIK 1 METRE VE ÜZERİ HARİTALAR YOK.OLSA İYİ OLURDU ELBET. HİÇ DE OLMADI ZATEN. BEN HEP 50 CM ÜZERİ DEDİM. DOLAYISIYLA ŞU ANKİ GÖRÜNTÜDE İSTANBULDA ÇARŞAMBA SONUNA KADAR 50 CM Yİ GEÇEN YERLER OLACAKTIR. OLMALIDIR. PENDİK, TUZLA CİVARLARI 5 10 CM İLE YETINIR. DİĞER SAHİL KESİMLERİ 10 15CM. IC KESIMLER İSE 30 VE ÜZERİ. GÖRÜNTÜ ŞU AN HALA TATMİN EDİCİ. DAHA DA BOZMASIN ALLAHIN DANGOZU. YETİŞ YA GODZILLA. YETİŞ YA ERRAHUMRRAHIMIN
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üstadım deklerin Marmara içlerine kadar ulaşma şansı var mı? Dekler Şehri Istanbul'umuzun yanında Payitaht Bursa'mızı da gömer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar beklediğiniz ekstrem kar yağışları olmayacak boşuna beklemeyin,bu laflarım nallart dışındaki o adı lazım olmayan meteoroloji forumlarındaki elamanlara.nallartı tanıyoruz artık adam işin eğlencesinde gırgırında.ancak bu bahsettiğim kişiler her zamanki terane aynı şeyler 15 gün önceden birkaç harita yorumlamayı yarım yamalak öğrenmiş tahminciyim diye gezen tipler modellerde mor renkleri görünce asar keser 87 kışı zart zurt sallar. son dakikalar yamulur.sistem sistem dedikleri kuşa döner.şimdi de yine bu forumlarda millet isyan edince gözünüz doysun nankörler falan yazıp banlıyor adminleri :D. aşırı ekstrem tulpar cart curt bisi olmucak yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nallart
KARDESLERIM. KUSURA BAKMAYIN. İŞLER GÜÇLER ANCA GELEBİLDİM. SON GUNCELLEMELERE BAKTIĞIMDA EVET İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLER MEVCUT. HANGİ TARİHLER İCİN SÖYLÜYORUM. PERŞEMBE GÜNÜ VE SONRASI İCİN ELBETTE. DEĞIŞIMLER DEVAM EDECEKTİR TABİKİ. O ZAMANA DAHA VAR. AMA BIZ PAZAR PAZARTESİ SAĞLAM KAR ALACAGIZ. VE EN BÜYÜK TEMENNIMIZ SALI GÜNÜ SAĞLAM DEK LER ALMAK. YANI DENIZ ETKİSİ KAR YAĞIŞI. İŞİN ONEMLI KISMI BU DEKLER. BUNLARI IYI YAKALARSAK MÜKEMMEL OLACAK. GERÇEKLERI SOYLIYEYIM. SÜREKLI BU GÜNLER I IŞARET ETTIM. BU GUNCELLEMELER ONEMLI DİYE. ARTIK 1 METRE VE ÜZERİ HARİTALAR YOK.OLSA İYİ OLURDU ELBET. HİÇ DE OLMADI ZATEN. BEN HEP 50 CM ÜZERİ DEDİM. DOLAYISIYLA ŞU ANKİ GÖRÜNTÜDE İSTANBULDA ÇARŞAMBA SONUNA KADAR 50 CM Yİ GEÇEN YERLER OLACAKTIR. OLMALIDIR. PENDİK, TUZLA CİVARLARI 5 10 CM İLE YETINIR. DİĞER SAHİL KESİMLERİ 10 15CM. IC KESIMLER İSE 30 VE ÜZERİ. GÖRÜNTÜ ŞU AN HALA TATMİN EDİCİ. DAHA DA BOZMASIN ALLAHIN DANGOZU. YETİŞ YA GODZILLA. YETİŞ YA ERRAHUMRRAHIMINNallart oldu tırtlart.
Yine bir efsane kestane oldu. Afiyet olsun. Sobanın başını boşaltalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nallart her sene geliyosun mumin gibi dua edelim kardeslerim diye milleti gazlıyosun sonuc hep aynı. Dua edicegine bi abdest falan al kesin bi cenabetlik var sende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X