< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (21. sayfa)

-
-
Su ihtiyacını karsılayn bir yagıs olur umarım ⛄️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu konuları eskiden okullar tatil olacak diye millet takip ediyor sanıyodum😂
Okullar kapalı hala baya reyting yapıyor kar demek millet gerçekten kar hastasıymış 😂
quote:
Orijinalden alıntı: Apollo31Adamın rütbesi Godzilla sence ban yer mi :)
Alıntıları GösterOnu yeni farkettim
quote:
Orijinalden alıntı: nallart
SABREDEN DERVİŞ BEKLEMEKTEN GEBERMEZMIS KARDEŞLERİM. BİZDE GODZILLA MASUKLARI OLARAK BEKLEYECEĞİZ VE GEBERMEYECEGIZ. AKSİNE GOMULENLERDEN OLACAĞIZBursa ne olacak
-
MGM yola gelmiştir kardeşlerim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GOMULUS VE ARDINDAN DİRİLİŞquote:
Orijinalden alıntı: Dexter MorganBursa ne olacak
Alıntıları Göster
nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama geçen yaz Anadolu bildiğin Kupkuru geçti. trabzon bile yazın düzgün yağış almadı. tüm köylüler bu kar için dua ediyordur.aksi halde kurak bir yazı bir sene daha kaldıramaz bu memleket.
havalar sıcak gittiğinden vahşi hayvanların bile metabolizma şaştı. kasım ayında kış uykusuna yatması gereken birçok hayvan uyanık kaldı.
-
hocam ikidir yazıyorum gören olmadı, tekirdağ merkez gömülecek mi ?
-
Bazı tahminciler pazar-pazartesi yağacak karın iki katı daha fazlasını salı-çarşambaya veriyor, böyle bir şey olabilir mi?
-
nallart hocamda aynı şekilde söylemişti sanırsam. -
PAZAR PAZARTESİ SAĞLAM KAR VAR SİZEquote:
Orijinalden alıntı: -memento morihocam ikidir yazıyorum gören olmadı, tekirdağ merkez gömülecek mi ?
Bekliyoruz tekirdagi dört gözle. 2016 gibi olur insallah -
EVET. ÇÜNKÜ İŞİN İÇİNDE DEK VAR. YANİ DENİZ ETKİSİ KAR YAĞIŞI. İSTANBUL BİR ÇOK EFSANESINI BUNLA YAŞAMIŞTIR. ŞU AN MGM GIBI RESMİ SİTELER BUNU BİLEREK HESABA KATMIYORLAR. AMA 2 GÜN SONRA KATACAKLAR. KARADENİZ ÜZERİMIZE OLUK OLUK KAR GÖNDERECEK. ANLIK TAKİP EDECEĞİZ BERABER. 17 ŞUBAT 2015 TEKI KONUMA BAKIN ANLARSINIZ. O SİSTEMDE DE DEK İLE KOPMUŞTUKquote:
Orijinalden alıntı: QuadrionsBazı tahminciler pazar-pazartesi yağacak karın iki katı daha fazlasını salı-çarşambaya veriyor, böyle bir şey olabilir mi?
Doğu Karadeniz sahili için bu sefer ne dersiniz hocam? -
SALIDAN SONRA KOPUŞ VAR SIZEquote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Doğu Karadeniz sahili için bu sefer ne dersiniz hocam?
Teşekkürler. -
Oto tamircisi olmak lazim en kolay oyle geliniyo yada muslukcu -
EVET KARDESLERIM ARTIK YAVAŞ YAVAŞ HAZIRLIKLAR BAŞLASIN. PAZAR GECESİNE SURDA NE HALDE. 1.5 GÜN
Gaziantep'e var mı bir şeyler?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X