Şimdi Ara

Godfather 2 izlemeye değermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 i izledim film uzun ve heyecan bakımından bişe yoktu ama beklenmedik olaylar oluyordu 2 yi izlemeye değermi ?

• değer izle
  • Izleme. Birinci filme bakis acindan ikinci filmden zerre zevk almayacagini anladim, sonra gelip film soyle sıkıcı boyle berbat diye sacmaliyorsunuz.
    Ikinci film birinciye gore daha agir isleyen ve daha derin bir film, ilk filmde sikilan ikinciye dayanamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa The Godfather 1 kesin kesintisiz sıkılmadan izlenmeli, 2. filmde sadece robert de niro nun bölümleri izlesen yeterli 3. filmde de final için vede andy garcia için biraz bakarsın
  • İzlenir de, sen izleme lütfen.
  • Eger 1'i begenmediysen 2'yi izleme bile. Baba uclemesinde 1 ile diger iki film arasinda daglar kadar fark var. Ben 1'den sonra 2'yi izledigimde gercekten hayal kirikligina ugramistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gitar Kahramanı

Eger 1'i begenmediysen 2'yi izleme bile. Baba uclemesinde 1 ile diger iki film arasinda daglar kadar fark var. Ben 1'den sonra 2'yi izledigimde gercekten hayal kirikligina ugramistim.

Yani bence de ilk film daha iyi ama ikinci filme hayal kırıklığı demek de biraz ağır kaçar yav.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekken 8 Almaya Değermi
    geçen yıl açıldı
    OZ izlemeye değer mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 degerde 3 asla

• quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Eger 1'i begenmediysen 2'yi izleme bile. Baba uclemesinde 1 ile diger iki film arasinda daglar kadar fark var. Ben 1'den sonra 2'yi izledigimde gercekten hayal kirikligina ugramistim.

Yani bence de ilk film daha iyi ama ikinci filme hayal kırıklığı demek de biraz ağır kaçar yav.

Yanlis anladiniz, ben 2. filmin 1'den daha iyi olmasini bekledigim icin hayal kirikligina ugradim. Filme kesinlikle kotu bir filmdir demiyorum, yalnizca 1. filme gore kotu oldugunu soylemeye calismistim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Yanlis anladiniz, ben 2. filmin 1'den daha iyi olmasini bekledigim icin hayal kirikligina ugradim. Filme kesinlikle kotu bir filmdir demiyorum, yalnizca 1. filme gore kotu oldugunu soylemeye calismistim.

Anladım doğru. Yani beklentiyi yüksek tutarsak öyle olabilir doğal olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

İzlenir de, sen izleme lütfen.

• sanırsam al pacino da yok 2 de ?
  • 3'ü sorsan belki ama 2 kesin izlenmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawtain

sanırsam al pacino da yok 2 de ?

Al Pacino 2nin basrolu hayatimda o kadar soguk kanli bi karakter gormedim, o rolde izlenmeli kesinlikle Pacino. Ama 2. Film ilki kadar akici degil o yuzden ilkte sikilan ikinciye dayanamaz dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 24 Mayıs 2014; 0:18:56 >
  • De Niro'nun sahneleri yeter...
  • boşver izleme sen git jason statham filmleri izle arabadan arabaya atlıyo falan
  • 1 den zevk alamayan 2 den nasıl alsın?
  • Godfather serisinin her filmi defalarca izlemeye değer bence fakat ilk filme bakışına göre sen izlemesende olur sıkılırsın çünkü.
  • Rica ediyorum izleme, git chuck norris, steven segal izle full aksiyon, sıkılmazsın.
  • İzleme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.