Şimdi Ara

Godfather 2 izlemeye değermi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sawtain

1 i izledim film uzun ve heyecan bakımından bişe yoktu ama beklenmedik olaylar oluyordu 2 yi izlemeye değermi ?

Godfather serisini her sinemaseverin izlemesi gerektiğini düşünüyorum.
  • Zaman kaybı uzak dur o seriden. Gelmiş yine fanboylar
  • Michael Corleone İzle bence.Hayat dersi verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Izleme. Birinci filme bakis acindan ikinci filmden zerre zevk almayacagini anladim, sonra gelip film soyle sıkıcı boyle berbat diye sacmaliyorsunuz.
    Ikinci film birinciye gore daha agir isleyen ve daha derin bir film, ilk filmde sikilan ikinciye dayanamaz.

Tam tersi ben ilk filmde sıkılmış -bunda dublajlı izlememde bir etki olabilir-, 2. filmi büyük bir zevkle izlemiştim. Sinema denince aklıma gelen 3-5 filmden biridir 2. film. Özellikle son sahne için hayranlığımı dile getiremem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Izleme. Birinci filme bakis acindan ikinci filmden zerre zevk almayacagini anladim, sonra gelip film soyle sıkıcı boyle berbat diye sacmaliyorsunuz.
    Ikinci film birinciye gore daha agir isleyen ve daha derin bir film, ilk filmde sikilan ikinciye dayanamaz.

Tam tersi ben ilk filmde sıkılmış -bunda dublajlı izlememde bir etki olabilir-, 2. filmi büyük bir zevkle izlemiştim. Sinema denince aklıma gelen 3-5 filmden biridir 2. film. Özellikle son sahne için hayranlığımı dile getiremem.

Ilk filmdeki Marlon Brandoyu dublaj izlersen tabi zevk alamazsin eger sonrasinda bir daha izlemediysen , orjinal sesiyle tekrar izlemeni oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk film daha kaliteli, ikinci film daha zevkli, üçüncü film daha duygusal.

İzlemeden ölme.

• Ben serinin en çok ikinci filmini sevmiştim. Tabii bu kişiden kişiye değişir.
    Bence herkes Godfather serisini izlemeli, emin ol bir şey kaybetmezsin
  • izleyeceğim
  • Benim godfather ı izleyince mutfağa gidişim değişiyo sen neden bahsediyosun:D

• İzleme
  • Sen film falan izleme en iyisi
  • Godfather klasik bir filmdir.Yani izlerken öyle çok mükemmel olaylar, ters köşeler beklenmemelidir.Efsane sözler, filmde ağır Mafya atmosferi zaten onu dünyanın en büyük efsaneleri arasına sokmaya yeterlidir.

Üstelik ben 2. filmi 1'den daha çok beğenmiştim...
  • Bence üç filmi de izlenir.Genel olarak herkes ilk filmi daha fazla beğenirr ama ikinci film de oldukça iyidir.Robert De Niro'nun oyunculuğu ve hikayenin öncesini görmemiz açısından oldukça güzel.Üçüncü film ise sadece seriyi tamamlamak için izlenir.

Genel anlamda bakarsak;fazla aksiyon veya şaşırtıcı olay beklentiniz varsa bu üçleme ve tarz sizi açmaz.
  • izleme mümkünse
  • İzledim beyler 1 e göre gayet güzel ve zevkliydi :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.